Sinterklaascadeaus

Het is al bijna sinterklaas, dus de hoogste tijd om cadeaus te kopen voor familie en vrienden. Hier wat cadeautips voor het vrouwelijke deel van je vrienden/familie!

Kleine cadeautjes

 Phone plug pudding €1,95 ( www.studiostationary.nl )

Rekenmachine ijsje €4,95 ( www.studiostationary.nl )

 Koker met potloden ( vogels of libelle print ) €4,95 ( www.studiostationary.nl )

Mini schrifje travel girl €3,95 ( www.studiostationary.nl )

 

Sieraden

Zilverkleurig infinity sieraden setje (ring, oorknopjes, ketting en armband) ACTIE-ACTIE!Infinity sieradenset €9,95 ( www.oohlala.nl )

AANBIEDING: Arm candy horloge en armbandjes set ACTIE! Arm candy set, horloge+vier armbanden €15,- ( www.oohlala.nl )

Vintage bronzen hartjes oorknopjes O0122 Vintage bronzen oorknopjes hartjes €2,50 ( www.oohlala.nl )

Grote en lange licht roze met witte snor sjaal (mustache sjaal) SJ0028 Roze sjaal met witte moustache €8,50 ( www.oohlala.nl )

 Ketting met bronskleurige nerd bril €3,75 ( www.goedkopesieraden.net )

 

 

 Bronskleurige ketting met een hart €3,99 ( www.goedkopesieraden.net )

Armband Bruin Bruine armband €2,50 ( www.bijoux4less.nl )

 

Brievenbuscadeautjes ( voor mensen die geen tijd hebben om zelf wat te verzinnen )

Hou er wel rekening mee dat cadeautjes per post versturen een stuk duurder is dan zelf kopen...

Bestel hier chocolate chip cookies €9,95

Heerlijke chocolade koeken bij Koekjesperpost.nl!

Limited edition!! Gevulde speculaas €12,95 klik hier

Koekjesperpost.nl | Limited Edition: Gevuld speculaas

Chocolade brownies €11,95. Klik hier

Koekjesperpost.nl | Heerlijke chocolade brownies!

 

Gezichtsmasker aromtherapie €2,50 ( www.leukdoordebrievenbus.nl )

Zeep XL hart roze €5,99 ( www.leukdoordebrievenbus.nl )

Boek elke dag ee beetje geluk €11,50 ( www.leukdoordebrievenbus.nl )

Dit waren een aantal producten. Ga zelf is een keer kijken op deze sites.

www.kleinezebra.nl

www.psikhouvanjou.nl

www.studiostationary.nl

www.leukdoordebrievenbus.nl

www.koekjesperpost.nl

www.chocstar.nl

www.taartenwinkel.nl

www.lucardi.nl

www.bijoux4less.nl

En ga gewoon is intypen in google. Veel succes!

 

 

 

 

 

Geurend cadeau

Heel leuk om zomaar een keer te geven aan je vriendin, oma, moeder of wie dan ook. Gewoon om even te zeggen hoe blij je met haar ben en bovendien...wie vind het nou niet leuk om een cadeautje te krijgen? En je wordt er zelf ook blij van als je ziet dat iemand anders blij is!

Ik bedoel een geurkaars. Je kan dan gewoon een kant-en-klare kaars koper maar wat ik persoonlijk leuker vind is een oliebrander. In een oliebrander kan je elke keer een geurtablet inleggen en als deze opgebrand is een nieuwe soort erin doen. Zelf heb ik een oliebrander met een hartje erin in het wit gekocht vandaag ( zie foto ). Het voordeel van een geurkaars/oliebrander: je hoeft m echt niet die hele avond te laten branden. Dan wordt de geur te overheersend. Een uurtje is lang zat. Daarna wordt de geur vaak te sterk. Let bij het uitblazen wel op dat je de ( hete!! ) gesmolten tablet niet in je gezicht blaast als je het kaarsje probeert uit te maken.

Hartjes oliebrander met een geurtablet                         Hoe het werkt ( reclame van de Xenos )

 Ik vind deze geurtabletten er niet heel leuk uitzien, maar zelf heb ik gewoon effen geurtabletten in verschillende vormen zoals een hartje, rondje en een bloemetje.

 

 

Dit is een voorbeeld van een leuke geurkaars. Dus eigenlijk een kaar in een leuk glazen potje. Je hebt ze van Bolsius en Rituals, maar je vind vaak bij kruidvat, blokker en action hele leuke geurkaarsen voor weinig geld. Je hoeft dus echt niet naar een speciaal merk te zoeken. In heel veel winkels verkopen ze zulke kaarsen.

Dit zijn geurstokjes. Het werkt zo: je hebt een flesje/potje met geurolie en een paar stokjes. Je moet de dop met ee gat eraf halen en het zilverfolietje op het flesje verwijderen. Steek de stokjes door de dop en doe de dop weer terug op het flesje. De olie trekt in de houten stokjes en het gaat heerlijk ruiken. Eerst dacht ik: raar dat kan nooit, maar het werkt heel fijn. Het voordeel: je kunt de geurstokjes nadat je het flesje open hebt gemaakt altijd laten staan. s'Nachts hoef je niet bang te zijn dat het in de brand vliegtTong uitsteken. Ook blijft de ruimte continu fris ruiken. Ook doe je er best lang mee. Alleen merk je soms ( niet altijd hoor ) dat bij goedkopere flesjes de geur er af gaat terwijl er ng gewoon 'geur'olie in het flesje zit.

Tip: Ga is bij de action kijken. Daar heben ze die oliebrander met een hartje in het mideen voor €1,70 plus 6 geurtabletten. Ik vind de geurtabletten heel lekker ruiken en de geur blijft lang hangen. De oliebrander ziet er ook heel schattig uit en is in de kleuren zwart, wit en grijs verkrijgbaar.

Less than €5,-

Ik heb bedacht om cadeaus voor minder dan €5,- euro online te zetten onder het kopje 'Less than €5,-' om te bewijzen dat je voor weinig veel kan geven. Deze cadeau combinaties heb ik zelf een keer gegeven of opegzocht.

Dr. van der Hoog Big fun Bubble gum masker ( €1,79 )

Cote d'or Lait milk ( €1,50 bij Kruidvat )

Essence Cherry brownie lipbalm, 4e van links ( €0,99 )

 

Bubbelicious bubble gum ( €0,79 )

Totaal: €1,79

           €1,50

           €0,99

           €0,69

€4,97

Woord maken van MDF letters

Wat zijn MDF/kartonnen letters? Ik wist het eerst ook niet.

Dit dus. Maak zelf een woord. Bijvoorbeeld de naam van degene die het krijgt of dream, love, enjoy, live, hugs enz. Wees creatief. Je kan ook even googlen voor inspiratie. Deze letters zijn te koop bij Xenos ( letters los per stuk te koop ). Wat ook handig is. Zelf heb ik vandaag ze van de Action gekocht. Alleen dan heb je al standaardwoorden. Je kan kiezen uit home, love en enjoy. Deze letters zijn hee stevig, net als een soort licht hout. De letters van de Xenos zijn groter alleen van dik karton. Kijk maar wta het handigst is.

 

Coffee mug

Ook al lust degene aan wie je het wilt geven geen koffie. Het is altijd leuk om een fashionable coffee mug te krijgen. Want je kan er natuurlijk ook een choco mug of een cola mug van maken :D Heel erg leuk en ook lekker budget. Hang er een lief, zelfgemaakt kaartje bij of een quote en je hebt een heel lief cadeautje.

Persoonlijk ben ik het meest fan van de tweede soort coffee mug ( onderste foto ), dat model lijkt een beetje Starbucks, maar het is maar net wat je smaak is.

Bakset

Waarschijnlijk ken je ze wel. Van die kookboekjes over bijv. cupcakes/macarons/whoopies/popcakes/bonbons etc. Die zitten vaak mooi verpakt in een doos en er zitten nog wat kleine cadeautjes bij. Vaak al voor vijf euro per geschenkset. Superleuk om dus cadeau te geven. Ook makkelijk dat het al ingepakt en wel is.

Foto collage

Wie vind het nou niet leuk om een foto collage op bijv. canvas te krijgen. Ik vind ze fantastisch. Als ze leuk bewerkt zijn met stickers* en leuke achtergronden.

Mijn idee om een collage te maken is op het internet en deze dan via een fotoservice bijv. HEMA of Kruidvat laten ontwikkelen. Op het internet kan je een digitale collage laten maken via Picasa. Er zijn heel veel sites om foto's te bewerken, maar dat is eigenlijk niet wat je nodig hebt. Veel sites werken niet ( weet ik uit ervaring ). Dat komt omdat deze sites allemaal door dezelfde maker zijn gecreeërd. Voorbeelden zijn:

Een hele geschikte site is www.easycollage.nl. Je kan ontzettend leuke, originele collages samenstellen. Bijv. jouw foto's in een schilderijlijstjes plakken, in vogelhuisjes, hartjes en auto's plakken. Ook hebben veel frames leuke achtergronden geschikt voor kinderen en volwassenen, jongens en meisjes. Daarna kan je ze laten maken op canvas. Een goede app is Piccollage. Handg eraan is dat je alle foto's kriskras over en door elkaar kan zetten. Dat kan helaas op de meeste collage sites niet, mara op verschillende apps wel. Piccolage kost niks. Maak daar een collage en zet deze over op de computer en laat m afdrukken op canvas. HEMA en Kruidvat hebben ook een speciaal programma om zoiets te laten maken, maar ik weet niet of je daarop ook collages kan maken. Ik zou zeggen kijk zelf maar is rond en probeer. Een collage laten maken via www.easycollage.nl lijkt mij persoonlijk het leukst en makkelijkst.

*= met stickers bedoel ik digitale tekeningentjes/plaatjes

Tip: Maak de collage met zoveel mogenlijk foto's van jouw en degenen aan wie je het cadeau geeft. Je kan ook een aantal ofzonderlijke foto's doen van jouw en degene die m krijgt en dan een paar waar jullie samen op staan. Leuk voor je vriendje of vriendin.

TIp: Maak een collage met foto's van de hobby's van de persoon aan wie je het geeft. Als je bijv. een collage aan je moeder geeft en ze houd van bakken. Zoek een aantal leuke foto's op van mooie baksels ( cupcakes, macarons enz. foto's zijn daar heel gecshikt voor vanwege de kleuren ) op het internet. En je kan er foto's bij doen waarop te zien is dat je moeder kookt/bakt.

 

 

Beautycase

Zoek je een leuk cadeautje voor je BFF, moeder, tante, oma of wie dan ook. Stel dan zelf een toilettas samen met de favoriete beautyproducten van deze persoon.

Koop een leuke toilet- of make-up tas. Somige make-up tasjes zij groot genoeg. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Kijk bij Kruidvat ( in de aanbieding hebben ze daar vaak hele leuke ), Action of Etos. Soms krijg je zelfs gratis een leuke toilettas bij beautyproducten. Vul deze met deo, douchegel, make-up enz. Je kan in plaats van grote bussen/flessen/tubes ook mini's kopen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb