26 februari 2014

Ik heb besloten met deze blog te stoppen. Ik ben zeker niet van plan om te stoppen met bloggen. Daar is het veel te leuk voor, maar de editor van Jouwweb werkt gewoon vaak niet goed en ik kan niet doen wat ik wil. Daarom heb ik besloten verder te gaan met blogger. Ik ga over ongeveer dezelfde dingen bloggen als eerst. Wel is de naam veranderd. Mijn nieuwe blog heet www.xlovelyworldx.blogspot.nl

Blogger heeft gewoon veel meer mogelijkheden. Ik wil graag meer dingen met HTML codes ( wat echt me echt ene uitdaging lijkt ), maar ik ben gewoon toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kan gewoon niet zoveel meer met Jouwweb. Het is niet echt geschikt om blogs mee te schrijven en de laatste tijd krijg ik er steeds meer problemen mee.

Allemaal heel erg bedankt voor jullie berichtjes en dat julie mijn site wilden bezoeken.

Hopelijk kom je ook eens langs op mijn nieuwe site.

 

 

Winter: Verwachting vs. de realiteit

De winter viel echt gigantisch tegen dit jaar. Bijna niet gevroren. Misschien een paar daagjes -2, niet schaatsen...Ik vond het jammer, want ik ben zelf echt wel een winterfan. Had jij ook meer verwacht van de winter? Klopt ‘de verwachting vs. de realiteit’ bij jouw ook?

 

We hebben een witte kerst!

Het regende zelfs een beetje rond kerst geloof ik en het was absoluut niet koud.

 

Ik ga gezellig de hele vakantie schaatsen ( voorjaars en- kerst vakantie ).

De hele winter heb ik één keer geschaatst en nog wel op de schaatsbaan. Oké, ik geef toe het was heel gezellig. We gingen namelijk schaatsen met de klassemiddag, maar een keertje op natuurijs zou ik ook wel gewild hebben.

 

Sweater weather

Het is geen één dag zó koud geweest dat ik het liefst een megadikke, wollen trui aanwilde. Een shirtje of een vest was al warm zat.

 

Het gaat sneeuwen.

Welke sneeuw? Nog niet eens natte sneeuw bij ons. Wel een look-a-like sneeuwbui oftwel: hagel.

 

Lekker bij het raam zitten en dan uitzicht op een sneeuwpop.

Geen sneeuw, geen sneeuwpop.

 

Dit jaar ga ik echt Ugg’s kopen, ik wil niet weer koude voeten.

Maar goed dat ik het niet gedaan heb. Zonde van het geld. Wel heb ik laat in het seizoen nog een paar bruine, leatherlook sneakers met bont gekocht. Maar om te zeggen ze écht nodig zijn? Ze zitten wel heel lekker, maar een musthave is het niet.

 

We krijgen minstens een week vrij vanwege de ijzel.

Het heeft geregend en gevroren maar lang niet hard genoeg voor ijzel.

 

Alle leraren krijgen allemaal een winter virus.

Er is geen enkele leraar van mij ziek geweest of die persoon was ziek als ik geen les had ervan :(

 

Ik had me de winter wel anders voor gesteld. Heel misschien gebeurd er nog wat, maar ik verwacht niks meer in het begin van maart. Het word alleen maar warmer wat ook heel fijn is! Lentekleding! Laat de lente maar komen. Van een winter zoals deze word ik ook niet blij

 

Pss...Ik heb er over nagedacht om nepsneeuw te bestellen! Dat kan je zelf maken met een soort poeder. 1,5 liter voor €5,- en herbruikbaar ( dat wel! ), maar wat is nou 1,5 liter...Kort verslagje Leiden 20-02-14

Gisteren ben ik een dagje naar Leiden geweest. Ik wilde gewoon graag weer even shoppen ( jaja...dat heb je met een verslaving ) en ik wilde ook een paar specifieke winkels bezoeken. O.a. Flying Tiger. Ik las over Flying Tiger op Proud2BMe. Het leek me een hele leuke winkel. De Flying Tiger winkel zit in Leiden in de Breestraat dis als je even wil gaan kijken.

De winkel is heel mooi en ruim opgesteld. Flying Tiger komt oorspronkelijk uit Zweden. dat vind je ook een beetje terug. Op sommige verpakking staan dingen in het Zweeds en het eten wat ze verkopen is ook een beetje Zweeds. en wat ook leuk was, ik ontdekte dat bij de kassa. Op dat schermpje staan ook dingen in het Zweeds! Proud2BMe heeft een hele duidelijke blog geschreven over Flying Tiger en ik denk niet dat ik het beter uit kan leggen. Ik kan je het zeker aanraden om er een keer langs te gaan. Ze hebben goedkope, mooie spullen. Ik zocht al heel lang naar zo'n mini borsteltje. Ik had er één voor in mijn schooltas, maar die was zomaar ineens verdwenen. Nouja...verdwenen. Dat dacht ik van mijn make-up tasje ook, maar die vond mijn moeder dus gister. Na hele lange tijd...Ik had al een nieuwe gekocht weer nieuwe inhoud. Dus daarom heb ik nu een overdosis aan lipgloss :) Het zou dus helemaal niet raar zijn als die borstel weer opduikt. Maar goed, bij Flying Tiger heb ik dus eengroen/blauw borsteltje gekocht. Voor maar €1,-

Ook moet ik altijd even langs de Ici Paris en de Douglas langs. Ici Paris was niet zoveel aan, maar de Douglas wel. Ik wilde even de I love...lijn van Douglas ruiken. Ik vond de flesjes superlief en het ruikt heerlijk. Ik heb een klein flesje ( 100 ml dus valt mee, maar de grote flessen zijn 500 ml ) gekocht. Ik heb de geur Juicy Watermelon gekocht in bodylotion vorm. Het is echt n heerlijke geur! Heel fris en het ruikt heel erg naar watermeloen! Het flesje kostte maar €2,50. Ze hadden nog meer geurtjes dus als je niet van watermeloen houd hebben ze ook wat anders.  

Lecker duftende Pflegeprodukte von Ziet het er niet schattig uit?

Van links naar rechts. Bodylotion, douchegel, scrub en lippenbalsem. Klik hier om de collectie te zien. I love... is niet echt duur. 500 ml voot €7,- En als je van Dove een fles van 250 ml koopt is het ook €3,50. Reken maar uit.... Dus het lijkt duurder dan gewone merken, maar het valt heel erg mee. 

En tenslotte...ik kreeg ook nog een proefmonster van ' Our moment ' van One Direction. Ik was er wel benieuwd naar. Niet omdat het van een beroemde boyband is, maar de fles zag  er heel mooi uit! Ik ga m gauw een keer gebruiken. Ik ben benieuwd!

Dillemma’s

 

Ik heb een aantal dilemma’s bedacht, iets waar ik echt goed over na zou moeten denken wat ik echt zou willen. Ik ben beniewd wat jij zou kiezen!

 

Instagram of Facebook?

Facebook, omdat je daar meer mee kan. Het is uitebreider. Maar op Instagram komen vaak de leukste foto’s langs. Veel beter dan op Facebook. Maarja...op Facebook heb je nou eenmaal meer.

 

Wit of zwart?

Die is echt lastig? Ik denk toch wit. Je kan beter alles wit maken, dan alles zwart. Eén en al zwarte kamer zou een beetje raar zijn denk ik. Maar zo los in kleding ofzo zou ik echt niet kunnen kiezen.

 

Liever tiens jongens of 10 meisjes later?

Nou ik vind tien kinderen sowieso wel heel erg veel. Maar oké...ik denk tien jongens. Ik merk vaak dat broers het ( ondanks ) leeftijdvserschil vaak beter met elkaar op kunnen schieten dan meisjes. Veel jongens hebben ook echt een BBF :) Brother best friend.

Een maand geen mobiel of een maand geen computer?

Mobiel denk ik, want op je mobiel kan je altijd nog wel een beetje internetten. Op de computer niet Whatsappen en dat zou ik echt wel missen.

 

Parijs of New-York?

Ik zou liever in New-York wonen. Vanwege de taal en met werk enzo. Parijs als stad vind ik denk ik mooier, maar ik zou er niet willen wonen en ik heb niks met Frankrijk.

Aardbeien of kersen?

Kersen denk ik. Ik vind aarbeien ook megalekker en je maakt me ook echt superblij met een bak aardbeien, maar kersen hebben gewoon een iets lekkerder smaakje.

Nooit meer schoenen kopen of nooit meer sieraden?

Sieraden, je kan leven zonder sieraden ( nouja… xD ). Zonder schoenen lijkt me wel erg lastig. En schoenen verslijten ook sneller als sieraden.

Probleempje 19/02/2014

Ik ontdek dat foto's steeds verdwijnen van blogs. Telkens zelfegmaakt foto's.  Dat is dus best vervelend. Bij de shoplog van Kruidvat/Action waren ook de plaatjes weg en nu net wil ik ze er weer inplakken en ze zijn weer terug. Heel vreemdVerrast

En nu ontdek ik dat nu ineens alle foto's weg zijn van de vorige blog, geen idee hoe dat kan... Maarja...misschien komen deze ook vanzelf weer terug ofzo?

Ik ga er een mailtje over sturen naar Jouwweb, want dit werkt niet fijn! Vanochtend stonden de foto's er nog wel gewoon  op.

Opruimen/oude spullen vinden

 

Gister heb ik mijn kamer ( na lange tijd ) weer eens opgeruimd. Als je ongeveer nagaat dat ik elke vakantie mijn kamer een grote beurt geef en dan tussendoor ‘kleine’ opruimsessies. Het is niet veel, I know. Mijn probleem is gewoon: het een aangeboren denk ik. Ik haat opruimen gewoon. Het kost veel teveel tijd en binnen een week is mijn kamer weer terug gekeerd in oude status. Maar….anyway, maandag kreeg mijn moeder me zover dat ik het deed.

 

Nou ga ik niet zo nog een uur doorkletsen over het opruimen, daar zul je toch geen behoefte aan hebben om te lezen. Nee, wat ik wilde zeggen. Tijdens het opruimen kwam ik zoveel leuke dingetjes tegen. Dingen waarvan ik niet eens wist dat ik ze nog had of sterker nog, niet eens wist dat ik zoiets had. Een multomap met allemaal dierenplaatjes, een werkstuk over Engeland uit groep 8, een hele zak met mijn mooiste verjaardagskaarten, brieven van een vriendin en nog veel meer. En ik heb heel veel weggegooid. In totaal een volle vuilniszak. Ik heb zoooo veel zooi wat ik nooit ( meer ) gebruik. Hier een aantal foto’s.

 


 

Kaartjes uit tijdschriften. Ik weet nog dat mijn moeder van die speciale hoesjes heb gekocht waar die kaartjes precies inpasten. Ik heb uiteindelijk besloten om de kaartjes weg te doen. Het heeft voor mij geen nut meer om te bewaren.

20140217_115502.jpg wordt weergegevenPicsArt_1392645527407.jpg wordt weergegeven

Het becijferingsblad voor mijn werkstuk aardrijkskunde ( Engeland ). Ik heb dit werkstuk in groep 8 gemaakt.

Dit is het titelblad van mijn Engeland werkstuk. Er staan foto's van de Big Ben, een paleis ( ik dacht Buckingham Palace ), prins Charles, the Guards, koningin Elizabeth en de Towerbridge op.

20140217_115208.jpg wordt weergegeven20140217_115200.jpg wordt weergegeven

Een zelf beplakte map. Deze map heb ik ooit gehad van de stichting Bartimeüs ( voor blinde en slechtziende mensen ), maar ik vond de map niet mooi,dus heb ik m met plakband, lijm en vouw/origami blaadjes beplakt. Het was waarschijnlijk één van mijn zeldzame creatieve uitspattingen Knipogen. Deze map heb ik maar weggedaan. Ik gebruik nooit multomappen. Werkstukken voor school doe ik altijd in een snelhechter.

20140217_115906.jpg wordt weergegeven

Mijn tante maakt altijd zelfgemaakte kaarten. Dit is een zelfgemaakt kerstkaart in de vorm van een kerstbal. De kerstbal bestaat uit twee ronde schijfjes. Het is een kerstkaart uit 2012. Nu al weer 2 jaar geleden. Ik heb deze kaart bewaard in een zakje met ander mooie kaarten.

20140217_120222.jpg wordt weergegeven

Een Hello Kitty magneet. Ik denk dat hij uit een Happy Mealkomt of zo'n suprpise setje van Hello Kitty. Hij lag achter m'n bureau, helemaal onder het stof. Ook dit heb ik weggegooid. Ik zou m nou niet zo snel meer op der verwarming plakken :)

20140217_120101.jpg wordt weergegeven20140217_120133.jpg wordt weergegeven

Wat oude tekeningen. Ik had er een hele map vol van. Kleurplaten en tekeningen. Hier zijn er drie. V.l.n.r. Een olifant, een combinatie van en steenbok en een tijger ( een tijstee ) en een kleurplaat van een jongetje die de bladeren opharkt. Alle tekeningen heb ik ook maar weggegooid, omdat er niet iets buitengewoons tussenzat. Ik ben nooit goed in tekenen geweest dusjaa...

En nog een kleine, redelijk gelukte Jip en Janneke tekening.

20140217_122232.jpg wordt weergegeven20140217_122108.jpg wordt weergegeven

Onder mijn bed stonden nog twee boxen met spullen. Eén met barbiespullen en eentje met Baby Born spullen. Ik heb mijn Baby Born pop met door mijn opa gemaakt wiegje, bedje en kledingkastje bewaard. Gewoon voor later. Het heeft best wel waarde, omdat mijn opa het zelf heeft gemaakt. Deze kleertjes zijn gemaakt door een soort oma. Het is niet mijn echte oma, maar een kennis van ons die al wat ouder was en die wij dus 'oma' noemde. Het is een Schots rokje, een rood-wit gebreid vestje en een wit hoedje met een superfluffy blauwe rand.

En een heel mooi wit jurkje. Die heeft mijn moeder op de markt gekocht bij van die vrouwen die poppenkleertjes maakten en verkochten. Ik kon me herrineren dat ik dit altijd mijn mooiste jurk vond. Het was van een witte stof met een heel klein bloemenpatroontje en aan de onderkant zat een klein randje met blauw-rode bloemetjes en een hele mooie ran met kant. En aan de bovenkant zat een kanten kraagje. Op de pofmouwtjes zit ook een mooi kraagje. Bij de jurk zat ook een soort onderbroek. En dan bedoel ik geen onderboek van ondergoed. Nee gewoon een lange, wijde pofbroek voor onder een jurk. Deze jurk en al de zelfgemaakte jurkjes van ' mijn ' oma bewaar ik allemaal. Het is te mooi om weg te doen en de poppekleertjes van ' oma ' waren altijd mijn lievelings geweest.

20140217_124556.jpg wordt weergegeven

Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Dit zijn een van de mooiere barbies. Ik heb er echt bijna nooit mee gespeeld. Misshien drie keer ofzo. Ik hield niet echt van Barbies. Waarom ik dit set ooit gekocht heb? Geen idee... Dit hele set staat op Marktplaats. Als je dus intresse heb.

20140217_115750.jpg wordt weergegeven

Een schilderij/tekining van een paard. Alleen het bijzonder was. De inkleurlijnen waren niet van potlood, gewoon strepen.  Het was van fluweel/vilt gemaakt. En je moest het inkleuren met speciale stiften met een hele grote punt. Ik heb nog vier van die tekeningen. Het is echt heel leuk om te doen! Ik wilde ze wegdoen, omdat ik de kleuren totaal niet vind staan op mijn kamer. Daarom heb ik ze ook nooit opgehangen. Maar mijn moeder hield me tegen en wil ze zelf hebben :)

PicsArt_1392645758319.jpg wordt weergegeven

Wij hadden vroeger altijd ruzie over de plekken in de auto. Ik zat altijd achter mijn vader, mijn broertje in het midden en mijn zusje achter mijn moeder. Alleen wilde mijn broertje ook een keer niet in het midden zitten, maar dat wilde mijn zusje en ik niet. Hier hebben we een 'vredesverdrag' gesloten. Inclusief handtekeningen van het hele gezin.

PicsArt_1392645978472.jpg wordt weergegeven

Misschien ken je dit blad wel van de basisschool. Een sociogram. Je kreeg dan een lijst met de namen van al je klasgenoten en dan moest je aankruisen wat je van hem/haar vond. Heel aardig, aardig, neutraal, niet zo aardig en onaardig. Op het plein was het dan helemaal hot en happening om te gaan bespreken wat jij bij welke persoon had aangekruisd. Onze klas bestond altijd uit 2 delen. Ongeveer 20 die het altijd met elkaar eens waren en een eenheid vormden ( waar ik bij hoorde ). En dan  ong. 5-7 personen die er buiten vielen. Daarom was de uitslag onde 'de 20' altijd zo ongeveer hetzelfde. Natuurlijk was er geen groep vrienden van 20 mensen. Die 20 waren ook weer verdeeld in 'beste vrienden'. Maar we waren altijd een soort eenheid.

Ik heb voor de privacy van mijn ( ex )-klasgenoten hun namen weggestreept.

IMG_20140217_135905.jpg wordt weergegeven

Dit was mijn sieraden stash van toen ik ongeveer 5-9 was ;) Nou ja een deel...toen ik deze foto maakte zat de helft al in de prullenbak. Mijn sieraden stash bestond toen vooral uit sieraden met plastic en houten kralen. En zelfs armbanden van foam haha. De doos waarin die sieraden zaten heb altijd bovenop mijn kastje met maek-up en verzorgingsproducten staan. Ik heb maar besloten de hele inhoud weg te gooien. Mijn zusje vna 11 gaat dit ook niet meer dragen en ik heb geen jongere nichtjes dusja.

Leuk verschil: Als ik mijn sieraden stash van toen nu vergelijk had ik vroeger alleen maar kleurrijke sieraden. Eén armbandje met bruin, maar die vond ik lelijk. Nu draag ik alleen maar zwarte, donkerblauwe, grijze en zilverkleurige sieraden. Ik heb nog één ketting die waarin de hoofdkleur paar is, maar die ga ik waarschijnlijk weggooien. Ik hou gewoon niet meer van kleuren denk ik. In de zomer draag ik wel meer kleuren, maar het liefst draag ik lekkere basic kleuren.

IMG_20140217_130904.jpg wordt weergegeven

Mijn kamer tijdens het opruimen. Je ziet allemaal zooi liggen. Playmobil, een politiewagen ( dat was vroeger mijn trots, die zou ik nooit wegdoen! ), een EHBO kofffer en nog veel meer.

IMG_20140217_141631.jpg wordt weergegeven

Vuilniszak vol met dingen die weggaan.

IMG_20140217_130120.jpg wordt weergegeven

Een doos vol met feestbeesten. Ken je ze nog? Die zachte fluffy diertjes van de Hoogvliet?

IMG_20140217_130604.jpg wordt weergegeven

Tot mijn 12e ben ik lid van WNF rangers geweest. Hier een box vol met TamTam (  het tijdschrift van de WNF rangers ), stickers, brochures, een paspoort en veel meer.

 

 

Kleine shoplog van Action

en Kruidvat

Ik was allang niet meer bij de Action geweest en ik wilde de nieuwe collectie van verschillende make-up merken bij kruidvat ook wel even bewonderen. Vanochtend ben ik dus even langs deze winkels geweest. Ik heb niks nieuws uit de make-up collecties gekocht, maar ik ben toch blij met mijn aankoop.

Kruidvat

 

Bij Kruidvat heb ik een coverstick gekocht van het merk Essence. Ik had er goede reviews over gelezen dus wilde ik even gaan kijken. Handig om wat oneffenheden en wallen weg te werken. Ik heb de kleur 03. Matt Honey. Essence heeft vier verschillende kleuren. Eerlijk gezegd zag ik echt geen verschil. Bij twee leek het alsof de één ietsje roziger was, maar als je m anders in het licht hield, zag hij er hetzelfde uit. Ik heb uiteindelijk voor deze gekozen. Een vrij lichte coverstick, maar toch goed dekkend. Ze waren allemaal vrij licht eigenlijk. Het werkt prima. De coverstick heeft een romige structuur en dekt goed. Ik vind het alleen niet fijn dat de coverstick een lippenstift vorm heeft. Gewoon rond had me fijner geleken. De coverstick is verpakt in een kartonnetje, niet heel luxe, maar goed genoeg. De prijs was ongelooflijk budget: €2,-

20140215_152730.jpg wordt weergegeven20140215_153117.jpg wordt weergegeven

Ik zag een supermooie ring bij Kruidvat. Het is een ovaalvormige ring met een afbeelding van rozen erin. De ring is in vintage/retro stijl gemaakt. Ik wilde al heel graag zo'n vintage/retro ring met Parijs ofzo erin, maar deze is ook echt heel gaaf. De ring was maar €1,00. Echt zooo goedkoop. Het was zo'n actie product met oranje sticker ( zoals je ziet ). Het lukte me niet de ring duidelijk te fotograferen. Sorry voor de slechte kwaliteit foto's.

Action

20140215_152532.jpg wordt weergegeven

Ik kwam dit hart tegen van MDF. Ik vind die letters heel erg leuk en ik wist niet dat ze er ook figuren van hadden. Ik wil graag dit hart gaan versieren en er een bordje van maken waar ik mijn ringen aan kan hangen. Mijn ringen slingeren nu echt overal en nergens rond en ik raak ze steeds kwijt. Ik ga hier dus een ringenbordje van maken. Verven of met papier bedekken, lint eraan, een paar haakjes erin en klaar. Het hart kostte €0,79 (!!!!)

20140215_153037.jpg wordt weergegeven

Ik heb ook ooit de letters l.o.v.e van MDF bij Action gekocht. Ook deze ga ik bekleden/verven en er haakjes inslaan. Die kan ik dan gebruiken als sieradenhanger voor kettingen en armbanden. Mijn oude, met stof beklede klerenhanger ( gemaakt in groep 5 ) ben ik n beetje zat :) Deze letters zijn nog steeds te koop voor €0,99.
20140215_152842.jpg wordt weergegeven20140215_153008.jpg wordt weergegeven20140215_153303.jpg wordt weergegeven

Ik had al eerder een ovaalvormig flesje gekocht, maar ik vond deze ' normale ' fles ook heel leuk. De fles is van doorzichtig glas en aan de bovenkant, onderkant en aan de onderkant van de hals geribbeld. Aan de bovenkant zit een kanten strikje met een metalen hartje. Er zit geen dop of kurk op. Je kan m dus zo neerzetten of een bloem ofzo in doen. Ik heb er nu tijdelijk een zeeproos ingezet. Het flesje kostte €0,72. De ovaalvormige fles is helemaal gemaakt van glad, doorzichtig glas. Ook hier zit een wit, kanten strikje met een metalen hartje aan. Er zit een plastic ' diamant ' op. Ik heb er wattenstaafjes in gedaan. Het staat wel leuk vind ik!

Dat wazige deel bij de derde foto is geen vinger ofzo op de lens, maar een zo'n stuk afschermplastic voor mijn raam.

20140215_152548.jpg wordt weergegeven

Dit is een schattig grijs, houten hartje. Er staat het volgende op: I have seen a lot of beautiful places. Met many lovely people. Still there is one place I love to be now. That place is my home, beacuse home is where I am with you. Ze hadden ook ander harten in het wit en het grijs met bijv. allemaal woorden: love, friendship, home... Het hart kostte maar €0,59.

Ik ben heel blij met al deze spulletjes. Ik zag nog veel meer bij Action, maarja...zoals je vast wel weet. Je kan daar blijven kopen. Alles is leuk! Het is ook makkelijk kopen natuurlijk. Elk item kostte nog geen €0,80. Voor €10,00 heb je een hele winkelwagen vol!

I'll hope you enjoyed it! x

Valentijnsdag

pink quotes | : Valentine’s Day Quotes inspiring-valentine-day-quotes3 – Pink ...

!4 feburari...tsjaa: dan is het Valentijn, je kan er niet om heen. Voor sommigen een gewone dag, anderen kijken er sinds vorig jaar 15 februari naar uitKnipogen en dan nog de meiden die een anti-boys party organiseren. Zelf vind ik Valentijnsdag eigenlijk wel leuk. Er liggen altijd van die leuke, schattige spullies in de winkel. Heerlijke snoephartjes, kilo's chocolade en nog veel meer calorieën bommetjes. En het is toch ook gewoon leuk? Al die schattige spulletjes. En je kan natuurlijk voor je vriendje, besties, je moeder of wie dan ook iets leuks doen omdat je van ze houd. Alleen moet dat natuurlijk niet één dag per jaar. Je hebt nog 364 dagen per jaar over. Maar toch...ik kan er niks aan doen, Valentijn heeft nou eenmaal altijd zo'n, ja hoe zeg je dat....zo'n perfecte gedachte achter zich. Wat natuurlijk zeker niet altijd waar is. Zelf ben ik niet van plan wat te gaan doen met Valentijnsdag, niet voor een jongen of mijn vriendin. Noujaa....ik heb een klein, leuk zelfgemaakt dingetje in gedachten, maar dat tel ik even niet mee?

Ben je alleen op Valentijnsdag en zie je deze dag als vrijdag de 13e ( 14e )? Hier een aantal reden waarom je zo niet hoeft te denken.

 • Je bent niet de enige, miljoenen mensen over de hele wereld zijn ook alleen op Valentijn.
 • No boyfriend, no problems. Hij is al oud, maar zeker waar. Het scheelt je veel slapeloze uurtjes, piekermiddagen enz.
 • Waarom zou je persé op Valentijnsdag een vriend willen? Als een leuke jongen je op de 15e vraagt...nou geen probleem hoor.
 • Het is echt niet zoals je in boeken leest enop TV ziet. Geen knappe hunk die een brief door de bus gooit en dan ahumm...toevallig aanbelt om je op te halen voor een romantisch diner bij kaarslicht. Geen leuker die op z'n knieën gaat om je verkering te vragen. Verwacht dus ook niet te veel van Valentijnsdag.
 • Omdat de 14e allemaal stelletjes hun relatie vieren moet jij je alleen voelen? Op alle andere dagen van het jaar zijn er ook stelletjes, dus waarom zou je juist op 14 februari alleen voelen?

Wat je kan doen om je Valentijnsdag te vieren ( zonder jongens!! )

Girlsnight ( er komt een artikel over in Girlzzz 4 girlzz )

Mijn Yves Rocher favorieten

Wie heeft ze niet? Rare gewoontes. Dingen die bij jouw horen, en die misschien een beetje raar zijn? Ben ik de enige denk ik soms. Waarschijnlijk niet, maar toch... Ik zal een paar dingen op een rijtje zetten.

KEEP CALM I KNOW I\M WEIRD     Yes, i am weird.

 • Ik heb sinds kort iets met de kleur groen, ik wil heel veel groene dingen.
 • Ik moet altijd een haarborstel bij me hebben, als ik er geen één bij me heb word ik echt gek op school. Als ik er op de fiets achter kom dan rijd ik terug.
 • Ik moet altijd 'ergens' aan zetten. Vaak iets wat ik altijd ' bij me heb ' of draag. Aan een sjaal plukken, een ketting, mn rind ronddraaien, aan mijn nagels kriebelen...ik doe altijd 'iets'.
 • Ik eet altijd een koekje en brood. Dus niet eerst brood of mn koekje, gewoon door elkaar. Hapje brood...hapje koek.
 • Alles is serieus lekkerder als je het in de melk heb gedoopt.
 • Ik moet alle comments lezen bij een YouTube filmpje ( nou ja...behalve van die YouTube hits met een miljoen comments xD ).
 • Mijn oortjes hebben echt een zwaar leven,ik vouw ze in alle mogelijke standen om te zorgen dat ze niet in de klit raken.
 • Ik moet altijd 'iets' hebben als ik ga winkelen, desnoods een paar sokken,een sjaal of de meest, lelijke goedkope ketting.
 • Ik kan echt geen afstand doen van dingen met een leuke verpakking. Of van die superschattige papieren cadeauzakjes. Daar heb ik echt een zwak voor.
 • Elke keer weer: ik koop veeeel te veel schoolspullen. Ik heb nu weer iets van 10 schriften over. Ik ben bang dat mijn serie dan uitverkocht is , dus dan koop ik extra veel. Aan het eind van mn schoolcarrière kan ik denk ik een winkeltje beginnen.
 • Ik doe mijn vlees altijd in een apart schaaltje ( speciaal voor mij: bij mijn bord staat een apart schaaltje ). Ik vind het heel irritant om op een vol bord vlees te snijden. En zeg toch zelf, het is zonde als al je kaas uit je cordon bleu in de bloemkool druipt :)
 • Ik spaar boekenleggers, ik heb er echt heel veel. Ik bewaar ze altijd, ook omdat ik veel boekenleggers kwijt raak. Door ze bijvoorbeeld in een biebboek te laten zitten.
 • Ik MOET/WIL elke dag wat op Pinterest posten. Pintererst is echt my addiction.

Hier aan greep uit mijn rare gewoontes ( het zijn er veeel meer ). Herken je jezelf erin of ben ik toch de enige?

Leuk papieren zakje met zelf gebakken koekjes! Zulk soort papieren zakjes dus..Ik ben verslaafd aan leuke beauty/fashion/lifestyle blogs! Ik ga een aantal favorieten met jullie delen die ik elke dag bezoek!De eigenaresse van Ultimatefashionlover is Sarah. Ze blogt meestal over beauty, fashion en een beetje lifestyle. Ik volg haar blog, omdat ze leuke artikelen schrijft. Ook lijkt ze me een aardig en sociaal type. Op Instagram reageerd ze altijd als je iets vraagt en ook beantwoord ze veel reacties op haar site. De lay-out van haar site vind ik niet heeeel bijzonder, maar het is oke. Ze heeft niet echt dezelfde kledingstijl, maar ze koopt altijd dingen die goed bij haar passen. Haar make-up looks vind ik wel heel mooi. Vooral naturel staat haar echt goed, daardoor komen haar ogen mooi uit. Zoals ik al zei, ze is o.a. te vinden op Instagram( ze post elke dag een hele gave selfie, daar kunnen de meesten en ik zelf ook wat van leren: een how-to selfie cursus van Sarah Tong uitsteken). Ook heeft ze een YouTube kanaal waar ze o.a. shoplogs en reviews op plaatst ( Klik hier voor de link )Dit is Serena Verbon van Beautylab. Beautylab is ongetwijfeldmijn favoriete blog. Serena blogt als beroep en dus niet meer als hobby. Haar site is niet bijzonder, maar de artikelen die ze schrijft zijn echt heel erg leuk! Ook maakt ze supergave YouTube filmpjes! Ik word altijd vrolijk van haar filmpjes ( tags, shoplog, review, DIY ). Ze schrijft hele duidelijke en originele DIY's. Vaak hoe je zelf een beautyproduct maakt. Bijvoorbeeld bodybutter dat eruit ziet als slagroom (!!). Overigens blogt ze niet alleen. Angel van Thebeautybakery blogt ook 1x per week een artikel ( heel leuk om te lezen ). Ook post ze hele leuke dingen op Instagram. Serena zelf lijkt me een ontzettend aardig, spontaan en vrolijk persoon en ik zou best wel eens een keer met haar willen praten. Je merkt gewoon aan alles: haar blog, YouTube, Instagram hoe ze is. Mede daardoor ben ik echt heel erg fan van haar. Ze straalt altijd blijheid uit!De oprichtster van HuivanBelle is Eline. Maar er zijn heeeel veel bloggers dus... HuisvanBelle is een christelijke site voor meiden tussen 12-17. Het is leuk omdat er verschillende bloggers zijn en dus ook verschillende schrijfstijlen. Zo herken je veel bloggers. Op HuisvanBellev vind je dingen over het geloof/jezelf/de Bijbel, maar ook DIY's, tips, verlslagen, lifestyle enzenz. En...dan natuurlijk het superleuke tijschrift Belle! Ik raad je zeker aan een abbonement te nemen. €12,95 drie nummers en nu inclusief gratis boek van €15,-! Het is echt de moeite waard. De lay-out van HvB is echt heel gaaf. Ze hebben geen Instagram of YouTube account zover ik weet. Wel Facebook ( daar worden regelmatig leuke dingen gepost, dinsdagdillemma, belles bijbelquiz, quotes enz )

Boek van MissLipgloss

Dit is dus misslipgloss oftwel Cynthia Schultz. Zij blogt al best lang en is ook 'beroeps', ik meen sinds 2002! Misslipgloss behoort ( net als Beautylab) tot één van de meestbezochte beautyblogs is Nederland. Misslipgloss blogt eigenlijk alleen maar over beauty en fashion, maarja dat is ook logisch, gezien de naam. Ze heeft zich daar in gespecificeerd. Zo word het tenminste niet een lifestylebeautykokenDIYtaghairen-nog-wat-andere dingen blog. Ze heeft ook en eigen webshop met haar favoriete producten. Ook heeft ze een boek uitegegeven. Wel een nadeel: Ze blogt vaak over dure producten, voor de meeste meiden/vrouwen neit echt betaalbaar. Ook is ze heeel erg kritisch, je komt echt bijna nooit tegen dat ze ECHT helemaal blij is met een product. Ze heeft Instagram en maakt filmpjes. Doordat ze me soms een beetje té zakelijk lijkt ben ik niet heeeel erg fan. Andere bloggers zoals Beautylab en Sarah zijn veel persoonlijker en stralen meer uit. Maaarrr....ze schrijft hele goede en duidelijke artikelen.

 iMakeup word gerund door Ayla. Ze schrijft dus over lifestyle, random en beauty. TAG's, reviews enzenz. Ze maakt hele leuke filmpjes op YouTube. Of ze Instagram heeft weet ik eigenlijk niet. Ik volg haar niet op Insta in ieder geval. Haar website ziet er heel erg leuk uit!

 Anorexia filmpje

Dit is Jiami van lifesplash. Ik volg haar nog niet lang, maar wat ik heb gezien: daar ben ik heel positief over! Haar blog heeft een hele leuke lay-out en ze schrijft over van alles. Ik heb ook veel bewondering voor Jiami vanwege haar strijd tegen anorexia. Daar staat ook een fimpje over op YouTube. Haar YouTube filmpjes zijn trouwens onzettend leuk. Ze heeft hele leuke DIY en TAGS. Ze is 14 jaar ( ik dacht minstens 18 ) en lijkt me heel spontaan en aardig.Dit is: Jennie! from the blog. Zij schrijft over van alles, maar allemaal leuk! Het design van haar site is heel leuk. Ook post ze regelmatig leuke dingen op Instagram. Ze heeft een YouTube kanaal,maar er komt niet vaak wat online. Ze blogt vooral. Jennie lijkt me ook aardig! Ze heeft een heel grappig accent en echt zuuulk mooi haar. Ben jaloers.

 

Dit waren een aantal favoriete blogs die ik elke dag bezoek. Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden!

Random blog

Ik heb al best wel lang niet geblogd. En daar zijn natuurlijk redenen voor. Natuurlijk komen nu de bekende ik-had-geen-tijd-om-te-bloggen redenen en een paar minder bekende redenen :)

 • Toetsweek, eerstwas het een soort abstract begrip. Ik kon het me niet voorstellen, hele avonden leren. Na vorige week dus wel
 • Ik kreeg een besteling van MiniInTheBox en dat vestigde alle aandacht
 • Onze pc is gecrasht en de laptop is heeeel erg traag en foto's enzo downloaden kost heel veel tijd.
 • Ik had even niet zo veel inspiratie
 • Omdat ik shuttlerun had vandaag heb ik me de hele week mentaal moeten voorbereiden

Nou... zo kan ik nog wel ff doorgaan. Maar de enige echte goede reden is de toetsweek. Gelukkig ligt deze verschrikking tot de zomervakantie in het verleden. Nu even een korte smanevatting van de gemiste hoogtepunten van de laatste week.

Ik kreeg na 7 (!!!!!) dagen mijn bestelling van MiniInTheBox binnen en ik was er dus echt heel erg giga blij mee. Ik zal kijken of het lukt met foto's enzo om een shoplogje te maken. Ik heb al een aantal proefwerk cijfers en die vallen zeker niet tegen, tot nu toe één onvoldoende dus het gaat nog redelijk. Vandaag had ik een shuttlerun en dat is een synoniem voor:nachtmerrie, horror, afzien, zweten, verkrampte lichaamsdelen. Najjaa....laat ik maar stoppen voor degenen die nog niet weten wat dit is. Geniet er van, ga vooral niet opzoeken wat een shuttlerun is. Verder heb ik weheartit her-ontdekt. Ik vond het eerst een flutapp want hij laadde de foto's niet, maar mijn vriendin stuurde een foto die je alleen kon openen met de weheartit app( ik haat mobiele sites, dus ik moest de app wel gebruiken ). Omdat ik de foto heel graag wilde zien besloot ik voor de 10000x weheartit te downloaden met de beste voornemens....en toen. Ik kreeg ineens een pagina vol met lovely pictures. De app besloot het ineens toe doen :) Dus nu ben ik een weheartit lover. Al moet ik toegeven dat ik nooit wat 'hart'. Pinterst is gewoon veel beter. De 'pin it' knop gebruik ik zeker 10x per dag. Ik vind Pinterest zo handig. Je kan al je foto's gewoon op internet opslaan ipv je telefoongeheugen en alles zo weer terug vinden, in mappen opdelen, andere mensen blij maken. Wat wil je nog meer. Dus weheartit gebruik ik voor plaatjes zoeken en pinterest om te pinnen. Ook kan ik melden dat ik voor het eerst in mn leven een magnetroncakeje heb gemaakt die zooooo superlekker is. Thank you Jiami!

 Jiami heeft een superleuk YouTube kanaal en een leuke blog. Ik zet de linkjes online op 'meidensites'. Abboneer op haar! Ze verdient het! Ik weet zo gauw niet wat anders random stuff te melden, dus jullie zijn weer zo ongeveer bij. Ik ga weer artikelen plaatsen ( met minder plaatjes??!!) sorry

Hoe werk je met Icoron

In mijn blog ge-appt #2 heb ik al wat verteld over mijn favoriete app Icoron en ik had beloofd uit te leggen ( met screenshots ) hoe het werkt. Ik hoop dat jullie het snappen.

 1. Ten eerste moet je de app Icoron downloaden in de PlayStore, App market of op iTunes. Deze stap sla ik over.
 2. Als je de app opent krijg je dit te zien. Dit is de startpagina van Icoron. Klik nog even nergens op.
 3. Scroll naar beneden totdat je het woord:By application ziet staan. Klik daar op.
 4. Je bent nu terecht gekomen bij een lijst met allemaal apps. Kies een categorie, bijvoorbeeld Facebook.
 5. Nou krijg je een lange lijst met allemaal superleuke icoontjes. Klik op een icoon. Bij sommige telefoons duurt het laden wat langer.
 6. Klik nu op: Choose this icon. 
 7. Omdat je bij categoriën op facebook had geklikt zet hij het icoon automatisch op facebook, maar je kan het eventueel veranderen ( wat niet logisch lijkt, instagram met een facebook icoon XD ) door op: View apps te klikken. Klik op de goede app.
 8. Je telefoon schakelt door naar dit scherm. Je kan eventueel de naam veranderen door op het woord te klikken. Ik zelf heb bij notities de naam veranderd in: remember. Ook kan je schaduw toevoegen als je dat mooi vind. 
 9. Klik nu op: Chose this icon.
 10. Na een poosje laden kan is het klaar. Soms komt er onderaan eveneen klein,zwart schermpje waarop staat dat het icoon op je homescreen is gegaan.

 

De foto's zijn in volgorde van de instructies. Ik hoop dat je het snapt en anders kun je altijd mailen naar mij.

Wanneer Icoron geschikt is voor jouw.

 • Als je van schattige dingen had
 • Je de icoontjes van de standaardapps haat
 • Je een klein beetje geduld heb

Icoron is niks voor jouw als

 • Je fan bent vab het Facebook logo
 • Je niet van schattig houd
 • Trage apps een irritatie zijn
 • Geen zin hebt in Engels

Ge-appt #2

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een tablet ( samsung galaxy tab.2.0 ) en een mobiel. Ik heb een paar nieuwe apps ontdekt waar ik echt verliefd op bem. Die wilde ik ff met jullie delen.

Naam: Keep calm and_?

Wat: Een app waarmee je je eigen keep calm kan maken. Je kan de tekst helemaal veranderen. Dus ook bijv. don't keep calm of gewoon een heeele andere tekst. Ook kan je het kroontjes icoontje voor heel veel andere icoontjes veranderen. Ook hebben ze een grote keuze aan andere ( foto ) achtergronden, en je kan zelf een foto uit je gallerij downloaden ( echt een topfunctie ). De app is heel uitgebreid en echt de beste Keep calm and carry on app. Echt n must!

Prijs: gratis

Naam: Icon dress-up free ★ icoron ( Icoron )

Prijs: Gratis

Wat: De app icoron is echt dé topfavoriet van 2013 voor mij. Je kan alle icoontjs veranderen. Instagram, facebook, contactlijst, instellingen alles. En als jouw icoontje er niet bij staat creëer je er gewoon zelf een. Het is echt de beste app voor meiden ook. Het werkt heel makkelijk. Ik ga proberen binnenkort een uitleg ( met screenshots ) te maken, maar opzich werkt het allemaal wel logisch. . Het enige nadeel is dat hij heel langzaam is op sommige telefoons of het gewoon niet doet. Bij mij is ie een beetje traag, maar ik vind het heel erg meevallen op mijn tablet&telefoon. Je moet wel ff een account aanmaken, maar ze vragen er geloof ik niet eens een email voor. Zonder account kan je niet alle icoontjes downloaden. HET AANMAKEN VAN EEN ACCOUNT EN ALLE ICOONTJES ZIJN GRATIS! Alle apps blijven prima werken dus het is echt een hele goede app.

Waarschuwing! Er zit ook een nadeel aan de app. Nou ja... een nadeel. Je moet het even weten. Er zit volgens Icoron ook een functie op om matchende übercute wallpapers te downloaden. Je klikt dan op een wallpaper en op downloaden. De app stuurt je dan door naar de PlayStore ( tot nu toe is er niks aan de hand ). Ze vragen daar om een app genaamd Home Launcher te downloaden om de wallpaper te downloaden. Dat heb ik dus gedaan en je telefoon raakt helemaal in de war. Voor elke actie die je op je teloon doet krijg je een schermpje of je voortaan dit met Home Launcher wilt doen, zelfs als je bijvoorbeeld facebook wil openen. Bij alles. Als j dan klikt op 'eenmalig' doet hij dat ook gewoon, maar op een gegeven moment als je de app opent zegt hij dat wanneer er zo'n schermpje tevoorschijn komt je dan niet op 'eenmalig' moet klikken, maar op 'altijd' . Dat heb ik dus gedaan en ik kreeg de app niet meer weg en mijn mobiel wilde niet terug naar de homescreen. Uiteindelijk via dat dingetje wat je naar beneden kan halen ( waar je wifi, bluetooth, geluid enz. kan in en uitschakelen ) naar de instellingen gegaan en de app verwijderd. De app werkt ten eerste niet, want als je in Home Launcher een wallpaper wil downloaden moet je weer een nieuwe app downloaden. En Home Launcher laat je mobiel crashen en dwingt je het besturingssysteem te veranderen. Download Home Launcher dus niet.

Despicable Me - screenshotDespicable Me - screenshotDespicable Me - screenshot

Naam: Despicable me/Minion Rush

Prijs: Gratis

Wat: Je kent de films Despicable me 1/2 vast wel. Er is ook een leuke game bij. Het spel lijkt een klein beetje op subway surfers, alleen dan met een minion. Maar Despicable me is een veel gevarieerder als Subway Surfers. Je hebt heel veel verschillende manieren en het is veel moeilijker. Je kan ook naar andere werelden gaan en heel veel nieuwe minions kopen. Bij Subway Surfers hoef je alleen maar naar links/rechts en springen/bukken. Minion Rush is veel moeilijker door verschillende missies enz. Het spel werkt niet heel goed op mobiel. Het hapert een beetje en dan ben je gelijk af. Op de tablet en waarschijnlijk ook op de iPad werkt het wel goed.

iPhone 5S Lock Screen - screenshotiPhone 5S Lock Screen - screenshotiPhone 5S Lock Screen - screenshot

Naam: iPhone 5s lockscreen

Prijs: Gratis

Wat: Met deze app kun je op je android telefoon een iPhone lockscreen krijgen. Het werkt heel goed dus ik ben er blij mee. Je kan het iOs 6 thema of het iOs 7 thema gebruiken. Zelf vind ik iOs 6 fijner. iOs 7 is niet zo duidelijk vind, maar je kan kiezen dus. Ook kan je de app makkelijk uitschakelen zonder m te verwijderen. Ik vind het ook een fijne app, omdat je de achtergrond van het lockscreen kan veranderen. Ook zitten er standaard Apple achtergronden bij.Dat kan ik namelijk niet met mijn telefoon. De achtergrond van mijn homescreen is altijd hetzelfde als de achtergrond van mijn lockscreen. Het is wel een nadeel dat je niet kan zien of je een whatsappje ofzo heb. Er komen geen icoontjes op te staan. Je moet je telefoon echt openen om te zien of je een notificatie heb en dat is best wel vervelend. Wel zit er wel gewoon tijd en als  je wil noodoproep en batterij status op. En je kan de tekst veranderen. Standaard is: slide to open, maar dat kan dus veranderd worden.

Animoto Video Maker - screenshotAnimoto Video Maker - screenshotAnimoto Video Maker - screenshot

Naam: Animoto video maker

Prijs: Gratis

Wat: Ik zocht al heel lang naar een video bewerkingsapp/slideshow maker. Eindelijke een goede. Je kan leuke effecten en thema's toevoegen en een mooi muziekje op de achtergond, een persoonlijke boodschap ( pen ). Werkt snel en het is leuk om te doen.

Aldiko Book Reader - screenshotAldiko Book Reader - screenshotAldiko Book Reader - screenshotAldiko Book Reader - screenshot

Naam: Aldiko book reader

Prijs: Gratis

Wat: Aldiko is een hele mooie app. Je kan de baldzijde kleur, lettertype, grootte enz. helemaal zelf aanpassen. Via Aldiko kan je boeken kopen, maar ze hebben ook heel veel gratis boeken, waar echt leuke tussenzitten. Ik download veel van www.epubbook.com. Als je daar een boek vind en op downloaden klikt staat komt er gelijk een schermpje naarvoren en dan kan je op Aldiko klikken. Binnen een paar seconden staan ze in de bibliotheek van Aldiko en kan je gaan lezen. Je kan meerder boeken tegelijk lezen en de app onthoud altijd waar je gebleven bent, zonder dat je iets op hoeft te slaan. Als je de app opent kan je zo weer verder gaan.  Zo bouw je een tablet echt heel makkelijk om naar een eReader. Deze app is echt veel fijner dan Google books.

Dit waren een aantal favoriete apps van mij die ik echt heel vaak en graag gebruik!

P.S. Alle links zijn voor apparaten met android, maar ik weet zeker dat je ze ook voor Apple kan krijgen.

Ik vind het NIET leuk als jongens...

Een poosje geleden had ik een blog geschreven over wat ik wel leuk vond aan jongens ( ook al zullen veel meiden denk ik wel mijn mening delen in sommige punten ), nu een blog over wat ik niet leuk vind aan jongens. Als er jongens zijn die dit lezen voel je niet beledigd, het is niet persoonlijk. Je kan het niet iedereen naar z'n zin maken. Het is mijn mening en ook al doe je éen of meerdere dingen van het onderstaande lijstje. Het hoeft helemaal niet te  betekenen dat ik je stom vind. Het zijn gewoon veelvoorkomende ergernissen voor mij...'

 1. Als ze je niet serieus nemen, terwijl je het nu echt even serieus moet praten. Humor is leuk, maar af en toe kan het vervelend zijn als je iets serieus probeerd te vertellen. Luister gewoon ff en doe heeeel eventjes normaal. Alvast bedankt.
 2. Tegen elke andere jongen zeggen dat ze homo/gay zijn. Het is zooo vervelend dat je de hele tijd: hee hij is home of GAYYY hoort. Of als het onder elke foto staat. Het wordt soms een beetje irritant.
 3. Waarom moeten ze elkaar altijd duwen? Je kan toch gewoon om iemand heen lopen. of het vragen of ertussen door lopen? Niets zo irritant als een jongen die je een duw geeft van achter.
 4. Stoer/populair probeert te zijn. Ja het is echt irritatie punt nummer 1, maar asjeblieft stop ermee. Je kan het niet worden. Je bent er mee geboren of niet. Sommige jongens zijn gewoon automatisch stoer of populair, zonder dat ze zich anders moeten gedragen. Als je gaat proberen stoer/populair te zijn vinden veel mensen in je klas je vaak niet leuk. Ook komt het vaak nep over. Je hebt het of je hebt het niet. Deal with it!
 5. Als ze voor de 'grap' tegen een meisje zeggen: je bent lelijk/dik. Of je ziet er echt niet uit. En als je dan zo kijkt van: okeee? dan zeggen ze vaak snel 'nee joh grapje je bent helemaal niet (...)' Het is toch heel erg beledigend om te zeggen. Dat je er 'grapje' achter aan zegt betekend dan vaak niet zo veel meer. Zeg maar beter gewoon niet. Als meiden tegen elke jongen die ze dik of lelijk vinden het gaan zeggen...
 6. Keihard muziek op gaan zetten tijdens een verjaardag ofzo om aandacht te trekken. Ten eerste is het best wel aso en staat het niet stoer, maar ook is het storend.
 7. Negatieve reactie achterlaten op facebook/instagram/twitter. Zo vervelend als je ziet dat iemand een foto heeft gepost en er staat onder: hahahahah lelijk. Of dislike ( en dan niet als iemand post: Gebroken been#gym, maar dus bij een normale foto ). Als je de foto toch niet mooi vind of het berichtje je toch niet boeit. So what? Hou het lekker voor jezelf. Niemand heeft er wat aan dat jij het nou toevallig niet 'like' vind.
 8. Een voetbal midden in je gezicht trappen.
 9. Je mobiel afpakken en je whatsappjes lezen.
 10. Dingen online zeggen die ze in het echt nooit zouden zeggen.
 11. Midden in de gang ineens gaan vechten.

Dit zijn een aantal irritatiepunten van mij ( en anderen )!

Huiswerkdag

De leraren zijn deze keer niet zuinig geweest met huiswerk. We hebben dit keer voor na de vakantie meer huiswerk dan in een gemiddelde schoolweek. Dusja... dat wordt huiswerk maken. Twee werkstukken, so, holmwoods en het allerergste een extra proefwerk week tussendoor. Ja joh, waarom niet? Ze hebben toch vakantie dus aaaallle tijd om huiswerk te maken...Dus daarom heb ik besloten vandaag een huiswerkdag in te lassen. Het meeste is al gedaan gelukkig, maar het is alsnog een beetje jammer van mn vrije dag.

Hebben jullie een beetje een leuk nieuwjaar gehad? Veel oliebollen op? Vuurwerk afgestoken? Ik allebei niet echt, dus het was een rustig oud&nieuw. Geniet nog even van de laatste paar dagen van de vakantie!

Ik wens jullie een kerst...

 • Met al je vrienden en familie

 • Mooie

 • Gezellige

 • Gezegende

 • Waarin je gelukkig kan zijn

 • Vol warmte

 • Waarbij je denkt aan anderen

 • Nadenkt over de geboorte van Jezus

Xx

 

 

Nieuwjaarswens

Lieve meiden,

Vandaag is het 31 december. De laatste dag van het jaar. Ik hoop dat jullie met een lach zullen terugkijken op dit jaar. Er zullen vast ook veel erge dingen gebeurd zijn, maar vergeet niet hoeveel moois er waarschijnlijk ook is geweest. Geniet van alle blije dingen die er zijn gebeurd! Natuurlijk zul je mensen missen. Vrienden en familieleden die er niet meer zijn. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze ( mooie ) dagen. Ik hoop dat jullie positief het nieuwe jaar in mogen gaan met je vrienden, familie, maar ook met God. Hij heeft je dit jaar ook geholpen ondanks alle verdrietige dingen die misschien zijn gebeurd. Ga met vertrouwen 2014 in!

Verder wens ik  jullie een mooie avond/nacht. Maak er iets gezelligs van met je familie! Iedereen viert nieuwjaar anders. De één met vuurwerk de ander zonder, de éen thuis en de ander ergens ver in een ander land misschien. Ik hoop dat jullie warmte mogen ervaren!

Heel veel liefs!

a very comforting bible text Life Truth: Enjoy the little things for one day you may look back and realize they were the big things. ~Robert Brault

Happy 2014

You gave me the best and worst times. 'You made me cry, made me laugh, but it's time to move on..' - Goodbye 2013

 

 

Ik vind het leuk als jongens...

Op YouTube zag ik laatst een filmpje waarin een meisje vertelde wat ze heel leuk aan jongens vind en wat juist niet. Ik vond het een heel leuk idee, dus ga ik maar ff een persoonlijk lijstje maken.

 1. Ik vind het leuk als zo scheef lachen. De meeste jongens kunnen dit heel goed, maar doen het niet zo vaak.
 2. Als ze toegeven dat er iets niet goed is. Dus als je vraagt: doet het pijn? en ze geven dan toe dat het inderdaad een piepklein beetje pijn deed. Het staan namelijk heel fake als ze zeggen: nee hoor, hoe kom je erbij en dat ze dan strompelend weglopen. Dream on boy!
 3. Hun rugzak een beetje schuin over één schouder dragen.
 4. Als ze een beanie dragen! Staat echt zooo leuk.
 5. Als ze iets oprapen wanneer je iets liet vallen.
 6. Het is echt heel lief als ze je uit zichzelf een stukje van hun snack geven. Bijvoorbeeld een stukje chocolade. En dan ook echt helemaal vrijwillig. Niet omdat je ze eerst een kwartier smachtend heb aan zitten te staren Lachen
 7. Meezingen met een liedje, ook al kunnen ze niet zingen.
 8. Converse dragen. Echt zoooo leuk.
 9. Als ze van dieren houden.
 10. Veel meisjes zijn wel bang voor een van deze dieren of meerdere: spinnen, kikkers, muizen of wespen. Zelf ben ik voor alles bang behalve muizen. Het is echt heel leuk als ze je 'redden' door zo'n diertje weg te halen.
 11. Hun vriendin in het openbaar durft te zoenen of een hand te geven.
 12. Het is echt leuk om een valentijnskaart te krijgen van je ouders, vriendin, familie of wie dan ook, maar van een jongen blijft natuurlijk het leukst.
 13. Rode wangen krijgen van de kou.
 14. Een reactie achter laten bij een foto op facebook/instagram/twitter
 15. Trots zijn op hun moeder. Als ze dan bijvoorbeeld een felicitatie posten op hun facebook  met een leuke foto.
 16. Als ze leuk doen tegen kleine kinderen.
 17. Als ze je aanbieden te helpen.
 18. Een sixpack hebben of gewoon gespierd zijn.
 19. Ze hun shirt omhoog doen tijdens gym om het zweet even van hun hoofd af vegen ( vooral als ze natuurlijk gespierd zijn XD )
 20. Een pak aan hebben.
 21. Als ze een sneeuwbalgevecht beginnen.
 22. Als ze een leuke zonnebril dragen.
 23. Complimentjes geven op iets wat je net gekookt/gebakken heb.
 24. Iets toch voor je doen terwijl je weet dat hij het niet leuk vind, maar om jouw blij te maken.
 25. Een brief schrijft. Altijd beter dan een whatsappje of een smsje.

just girly things boy | boy, boys, just girly things, love, perfect - inspiring picture on ...

Just girly things boys

When HE. Just girly things boys

just girly things boy | abs gotten a social justice bloggers eyes hawt boy girls

just girly things boy | Do you like your Boy-Friend to smell nice too??

Dag voor kerst...

Ik had nog steeds geen geschikte kleren voor kerst. Ik kon gewoon niks leuks vinden. Of het was niet in mijn maat, of niet origineel genoeg of ik vond het model niks. Mijn moeder vind jurkjes met zijn wijd rokje he-le-maal geweldig, maar ik voel me er zwaar ongelukkig in. Op de paspop zien ze er heel leuk uit, maar als ik zelf voor paspop moet spelen vind ik het drie keer niks. Nou ja...anyway we hadden besloten om vandaag naar Hoofddorp te gaan. Vooral voor de Primark. Zusje&broertje bij familieleden gedropt LachenHet shopfestijn kon beginnen. Gelukkig was het lekker rustig in de Primark. Voor Primark begrippen heaa! Ik hoefde slechts 5 minuutjes in de rij te staan voor de paskamer. Het was een topdagje. We zijn naar Burger King en s'avond naar de Mac geweest en tussendoor nog ff een croissantje gescoord bij de HEMA----->ergg

Mijn bucketlist voor Primark

 • Kerstkleding
 • Sokken
 • Sieraden
 • Woonspullen
 • Muts
 • Spijkerblouse

Behalve woonspullen is alles gelukt. Ik zag aan het eerste rek bij de ingang al spijkerblousen. Nou die ik wil ik dus al heel lang en heel graag. Alleen had ik nergens nog de perfecte spijkerblouse gevonden. Namelijk eentje van heel donker spijkerstof en op de schouders/een stukje van de rug zwart kant. En mooie witte doorzichtige knoopjes. Nou de perfecte blouse was niet gelukt. Ik dacht dat ik m zag, maar het kant zat niet over het spijkerstof. Het was gewoon een stukje kant ertussen. En dat schijnt natuurlijk door en ik had geen zin om een geschikt hemdje eronder te zoeken en het kant was ook niet echt van hele goede kwaliteit. Uiteindelijk vond ik een hele mooie donkere spijkerblouse met echt supermooie knoopjes.

Kerstkleding was heel lastig. Geen een jurkje naar mijn smaak of mijn maat was uitverkocht. En toen zag ik ergens een leuk wit rokje, zomaar ergens tussenhangenn ( wat heel vaak het geval is bij Primark... ) maar niet in mijn maat. Ik zag overal gigantisch mooie blousen, maar geen rokjes. Een hele mooie lichtroze met gouden steentjes, maar maat 6 was er niet of gewoon  uitverkocht. Toen ik al wilde afrekenen zag ik ineens een heel rek met van die witte rokjes. En mijn maat was er ook! Superblij...alleen toen moest ik nog opzoek naar een bijpassende trui/shirt/vest. Ik heb uiteindelijk een beetje een wijde, zwart kanten trui gekocht met driekwart mouwen. Aan de onderkant van de trui en aan de mouwen zit elastiek zodat het goed blijft zitten. Heel erg leuk. Met de ketting van MiniInTheBox word het superleuk.

 

Ik zocht naar die leuke beertjesmuts van de Primark. De kleur past ook goed bij mijn jas. Helaas stond hij een beetje stom dus heb ik m niet genomen. Ik vond wel een heeele mooie grijze muts met een bont pompom erop in dezelfde kleur als de bontrand van mijn jas.

 

Ze hadden supermooie en heeeeel veel toilettassen. Ik kon echt niet kiezen. Allemaal hele mooie roze, bloemetjes-pattern, getsipte, poezen en nog veel meer cute toilettassen. Uiteindelijk werd het deze.

 

Omdat ik een beetje haast had heb ik niet heel erg goed naar de sokken gekeken, maar ik zag al gauw deze hele mooie girly sokken. Dus heb ik ze maar meegenomen. Er zaten er vijf in een pakje, maar sommige zitten er dubbel in dus die heb ik niet twee keer gefotografeerd.

 

Ook heb ik een setje armbanden en bijpassende oorbellen gekocht. Twee van de drie paar oorbellen ga ik weg geven, want die vind ik niet mooi en één armbandje past niet, maar de twee leukste gelukkig wel.

Ook vond ik hele mooie pantoffels. Heel erg fluffy en in een speciaal paarsig kleurtje. Op het kaartje stond taupe, maar ik vind het niet echt taupe. Er zit een stipje op en het is van het huismerk van Primark: Love to Lounge.

Ik heb geen leuke woonspullen gevonden dit keer.

C&A mini shoplog

Bij de C&A vond ik nog een heel leuk zwart wollen rokje met een patroontje erin. Bij de kassa ontdekte ik dat het in de vlaggetjesweken was dus kreeg ik onverwachts korting.

Recensie over het boek 'Stuck'

Laatst las ik dit boek en ik vond m dus echt heel mooi. Heel goed geschreven en een heel mooi onderwerp. De Maaike&Domenico serie van Susanne Wittpennig was lang nummer één en ik las eigenlijk nooit een boek dat er ook maar een beetje aann kon tippen, maar ik denk dat 'Stuck' nu mijn favoriet is.

De schrijver is Lisa Tawn Bergren. De uitgever is Voorhoeve 'Stuck' is de Nederlandse vertaling en heet in het Engels 'Waterfall'. Geen idee waarom ze de titel veranderd hebben. Ik heb dus een mailtje getsuurd naar de schrijfster. O.a. dat ik het een heel mooi boek vond en dat ik hoopte dat de andere delen gauw zouden verschijnen in Nederlands. Helaas kreeg ik te horen dat de uitgever waarschijnlijk niet genoeg winst zou maken op dit boek en de andere delen niet in het Nederlands vertaald worden. Daar baalde ik flink van, maar ze raadde me aan om de volgende delen in het Engels te lezen. Het is namelijk bijna onmogelijk om alleen maar één deel te lezen van deze serie. Het heeft een open einde ( en daar heb ik altijd aan hekel aan Knipogen) en aan het eind van het boek moet je gewoon doorlezen. Je wil gewoon weten hoe het afloopt.  De anderde delen heten Cascade, Torrent en Bourne. Lisa schreef me dat het 5e en laatste deel ook binnenkort verschijnt. Ik heb op www.epubbooks.com Cascade en Torrent gedownload ( gratis!! ). Bourne stond er helaas niet op, maar voorlopig ben ik nog wel even bezig met Cascade en Torrent. Het engels is goed te doen en ik snap vrijwel alles. Af en toe een beetje hulp van google translate en het moet lukken denk ik. Ik had op mijn tablet de app Aldiko al staan. Heel handig om te downloaden trouwens, daar staan ook al andere booeken op. Toen ik op www.epubbook.com op  downloaden klikte gaf hij al gelijk een schermpje aan met drie mogelijkheden met wat voor programma ik wilde downloaden en ik klikte dus op Aldiko. Binnen een minuutje stond hij op de app. Super fijn.

Een kleine samenvatting. De moeder van Gabi ( Gabriëlla ) en Lia ( Evangelia ) is archeloog en doet onderzoek naar het volk van de Etrusken. Ze zijn in Italië en haar moeder heeft daar Etruskische grotten gevonden en gaat helemaal op in haar werk. De vader van Gabi en Lia is overleden.  Gabi en Lia mogen nog niet kijken in de grotten, maar stiekem doen ze het toch. Ze zien allemaal schilderingen in de grotten. Opeens zien ze twee handen. Gabi legt haar hand op de afdruk en voelt dat deze warm is. Haar hand past perfect. Het lijkt net haar eigen handafdruk. Dat is natuurlijk heel vreemd. Haar andere hand zet ze ook op de andere afdruk, maar dat past niet. Lia legt haar hand op de andere afdruk en zoals verwacht past die ook exact. Ineens begint de grot te draaien. Gabi word wakker in dezelfde grot en ze kan Lia niet meer vinden. Uiteindelijk komt ze bij de uitgang. Ze ziet dat de ruïne nu ineens een kasteel is. Voor de ingang van de grot zijn allemaal mannen aan het vechten. Eerst denkt Gabi dat ze in een soort filmset terecht is gekomen, maar dan ziet ze dat mensen echt stereven en ruikt ze de geur van dode mensen. Opeens komt een ridder naar haar toe en wil haar steken met zijn zwaard. Ze schrikt heel erg. Een andere ridder komt haar helpen. Ze ontdekt dat ze nu in 1332 terecht is gekomen in de buurt van Sienna. Gewoon dezelfde plek en dezelfde grot, alleen een andere tijd. Ze is terecht gekomen in een strijd tussen adelijke families. De man die haar red blijkt Marcello te zijn. Een adelijke heer. Ze doet zich voor als een adelijke dame die haar moeder en zus kwijt is. Ze zegt dat ze uit Normandië komt. Het hele boek draait  vooral om Lia vinden, de strijd tussen de adelijke familie....en de bloeiende liefde tussen Marcello en Gabi.

Het is gewoon een heel mooi en variërend boek. Soms hele bloedspannende episodes maar ook hele romantische stukken. Het is een een soort van romantische midi-thriller. Echt een mooi boek!! Ik ben helemaal verliefd op de hoofdpersonen. Gedachtes worden heel mooi beschreven. Het is echt het perfecte boek. Een mooie combinatie: spanning en romantisch. Ik zou m aan iedereen aanraden te kopen. Zodat de volgende delen ook in Nederlands worden uitgegevenLachen

Plus punten

 • Foutloos vertaald ( wat je van de meeste vertalingen niet  kan zeggen )
 • Mooie voorkant
 • Verklaring aan het eind
 • Duidelijk lettertype
 • Spannend geschreven
 • Romantisch
 • Je hoeft niet lang te wachten tot je echt goed in het verhaal zit.

 

Min punten

 • Je moet in het begin goed en rustig lezen, om de familiebanden van de adel in 1332 in Italië te begrijpen. Als je eenmaal alles hebt gelezen snap je hte vanzelf. Het is niet onmogelijk ofzo, maar even goed ( een paar keer ) lezen werkt wel fijn.

Mijn totale cijfer: 9,5

 

 

#december#update 17-12-2013

Even weer een update met wat mededelingen. Nou ja het is dus december...de maand van kerst, gezelligheid, kaarsen of wat je er ook maar bij bedenkt. Daarom wil ik ook het design ook een beetje veranderen. Niet dat ik dit niet leuk genoeg vind, maar dit is nou niet echt in de wintersferen. Misschien als je deze blog leest is het design al veranderd, maar ik moet eerst even geschikte plaatjes vinden en misschien gaat de lay-out ook wat veranderen. Als de site een beetje stoort weet je waardoor het komt of als de kleuren raar zijn.

Misschien heb je het al gezien. Onder het gastenboek staat nu ook ene kopje met 'contact'. Ik vond het voor mezelf en jullie toch overzichtelijker om een aparte contact pagina te hebben. Ik had het al eerder zo, maar de functie om tussenkopjes te maken bestaat nog niet zo lang dus...

Ook is er bij meidensites een nieuw tussenkopje, namelijk eentje voor blogs. Dat werkt ook overzichtelijker. Als jullie nog een eigen blog hebben of een leuke ( engelse? ) blog weten. Laat een berichtje achter in het gastenboek of schrijf in het contactformulier.

Oke... dit waren de laatste updates!

 

Hot or not?

Het leek me leuk om een blog te schrijven over wat ik nou nooit zou dragen en wat ik wel zou dragen of al heb! Ben benieuwd of jullie al mijn hots en nots ook zo vinden :) Bij sommige kleding staat de winkelnaam en als je daar op klikt kom je bij het product.

 

NOT! Geruite jas van de H&M                                                              

Echt een vreselijk ding! Hoe kun je dit een jas noemen? Het lijkt meer een mislukt oversized overhemd                                                 

en dat vage patroon. Het lijkt wel een aan elkaar genaaid fleecekleed...

 

 NOT!Kort zwart jasje van chiffon bij de H&M.

 Chiffon? Het lijkt meer op een lapje stof wat door de papierversnipperaar is gegaan.

Vero Moda - HORSE - Blouse - Oranje 

HOT! Vero Moda blouse oranje bij Zalando.

Normaal is oranje ene kleur die ik (behalve op koningsdag ) noot zou dragen, maar deze blouse vind ik super

HOT! Zwarte jeans met patroontje van Zalando.

Een hele mooie broek met een leuk patroontje.

Image 1 of ASOS T-Shirt with HO HO HO Christmas Gold Foil

 NOT! T-shirt van hohoho voor kerst van Asos.

 Dit vind ik echt zooo lelijk. Hoe kun je dit aantrekken? Zo'n blinkend, kitscherig shirt. Met zilverfolie of moet ik

 zeggen goudfolie patroon??!!

Image 1 of ASOS Reclaimed Vintage Check Top

NOT! Vintage top van Asos.

Lomp, lomper, meest lomp! En dan meest lomp. Het lijkt wel een tafekleed.

                                                  

HOT! Blazer in donkerrood ( en andere kleuren ) van Bershka

Het is echt een hele mooie kleur en die ritsjes aan de onderkant vind ik ook heel leuk

 

HOT! Grijze rok met wit bloemenpatroon van Bershka.

Ik vind het gewoon een heel schattig rokje, alleen misschien een tikje te kort.

NOT! Sweatvest, zwart met rood geruit middenstuk van C&A.

Opzich vind ik het ruitjespatroon nog wel redelijk, maar om m nou aan de voorkant erop te plakken. Geen

mooie combinatie.

NOT! Legergroene blouse van C&A.

Ik vind de kleur heel leuk, alleen de lijnen zijn veel te grof en waarom zitten er op het linkervakje van die

gekleurde stenen gelijmd?

 

Dit was een greep van hot&not voor mij!

 

 

       

Review: Baby lips

Sinds kort zijn Baby lips ook te koop in Nederland. Omdat ze laatst in de aanbieding waren bij Etos en ik ze graag wilde heb ik er eentje gekocht. Baby lips zijn voedende lipbalms van het merk Maybelline en ze schijnen heel erg goed te zijn. Eens kijken wat Maybelline er zelf van zegt...

Deze must have lippenbalsem verzorgt, beschermt en maakt je lippen babyzacht! Beschikbaar in vijf verschillende varianten, die passen bij jouw mood. Ga jij bijvoorbeeld voor de sportieve look? Dan past de Hydrate (blauwe) Babylips helemaal bij jou! Voor een meer avontuurlijke bui kies je de Mint Fresh variant (groen) en de Intense Care (geel) past helemaal bij een vrije en spirituele bui. Wil je naast hydratatie ook gaan voor een mooie subtiele kleur op je lippen? Dan kun je kiezen voor Cherry Me met een verleidelijke rode kleur of voor Pink Punch met een romantische roze kleur. Er is dus altijd wel een Babylips variant die bij jouw mood past!

Verder vertelt Maybelline het volgende

Waarom het werktGeen saaie lippenbalsem meer, maar hippe Babylips lippenbalsem waarmee je gezien mag worden! De Babylips lippenbalsem verzorgt en herstelt de lippen. Daarnaast bieden de varianten Hydrate, Intense Care en Mint Fresh bescherming tegen UV-straling (SPF20) en voorzien Cherry Me en Pink Punch je lippen van een subtiele kleur! Smooth!

Het klinkt allemaal veelbelovend!  Op de achterkant staan ook percentages naar aanleiding van de mening van 105 vrouwen. Beoordeeld op lippen waren zichtbaar zachter, lippen waren zichtbaar mooier, lippen waren zichtbaar gehydrateerd en lippen waren zichtbaar gevoed. Pink punch komt het beste uit de test in verhouding, en toevallig had ik deze ook gekocht. Vanwege de kleur hoor, niet vanwege het testresultaat, want toen ik het kocht wist ik het nog niet eens.

De verpakking van Baby lips is oké. Niet heel erg mooi design en niet heel erg origineel, maar als je het snel bekijkt is het wel gelijk duidelijk voor wie Baby lipsbedoelt zijn en wat de werking van Baby lips is. En uiteindelijk...het is maar een verpakking. De meeste verpakkingen gaan gelijk de prullenbak in. De verpakking is wel heel stevig. Met openmaken dacht ik. Even het plasticje eraf trekken. Niet dus...dat ging heel zwaar. Het is dus wel solide ingepakt.

Baby lips zijn gewoon verpakt in standaard draai-dingen ( sorry ik weet ff de naam er niet van Knipogen). De dop is bij alle Baby lips doorzichtig met gekleurde letters. Het draai-ding waar de lippenbalsem in zit heeft gewoon een ff kleur. De doorzichtige dop is heel stevig en blijft goed zitten. Hij gaat dus niet open in een schuddende tas. Vette plus voor mij! Het draai 'knopje' aan de onderkant werkt ook prima. Je hoort een eerst een soort veiligheidsklikje en dan kun je gewoon draaien. Allemaal heel stevig en het ziet er heel erg vrolijk uit.

Nu genoeg gekletst over verpakking enz. Het gaat natuurlijk om de werking uiteindelijk dan heaa... Inderdaad. Het werkt heel lang. Ik heb de hele dag zachte lippen. Niet meer echt dat vettige gevoel als wanneer je het opdoet, maar gewoon je lippen voelen gevoed. Precies wat ik wil. De pink punch ( roze ) en cherry me ( rood ) hebben een kleurtje. Je lippen krijgen dan ook een mooi licht kleurtje. Google maar is: baby lips voor resultaten. Omdat mij lippen meer roze dan rood zijn en roze nog steeds favoriet is had ik pink punch. Als je baby lips een paar dagen 1 of 2 keer per dag opdoet zijn je lippen echt baby zacht! Je hebt zachte en mooie lippen. Geen velletjes en barsten meer. Ik ben er dus heel erg super blij mee!!! Het werkt zo goed en het ziet er echt heel leuk uit. Een topproduct.

Je hebt baby lips ook in andere soorten, maar die zijn zo ver ik weet niet in Nederland te koop. Alleen degene die op de eerste foto staan. Google maar is. Dan zie je ook andere soorten die er ook echt heel lief uitzien. Baby lips zijn te koop bij etos, DA en dirx. Ook kun je ze natuurlijk online kopen. Helaas heeft kruidvat ze ( nog ) niet. Ze kosten €3,49 en ik heb ze in de aanbieding voor €2,49 gekocht bij etos.

Mijn cijfer voor de werking: 9

De verpakking: 8,5

Het is gewoon een hele mooie, fijne lipbalsem van een goed merk en niet duur. Ze zijn heel erg geschikt voor tienermeiden! 

 

Boeken lijst

Niets leuker dan met een boek op de bank zitten. Een warme plaid,kop chocomel, een cupcake en de kachel aan. Heerlijk. Ik heb een lijstje met mijn favoriete boeken gemaakt. Ga is in de bieb kijken of vraag of je een boek van vriendinnen mag lezen. Klik op de hyperlink om meer informatie over het boek en een verkooppunt te vinden.

Maaike en Domenico / deel 8 Blijf bij mijBlijf bij mij Maaike&Domenico deel 8. Klik hier

Nieuwe liefdeWat Het Hart VerlangtBlijvende Liefde Sydney baai serie. Klik hier

Liverpool Street Liverpool street. Klik hier.

Rachels geheim / 1 De jaren in RiverhavenOp de proef gesteld / 2 De jaren in RiverhavenDe jaren in Riverhaven / 3 Rivier van genade Serie: De jaren in Rivierhaven. Klik hier

Hoe Versier En Verover Ik Een Prins? Hoe versier&verover ik een prins ( twee delen in één boek ). Klik hier

In Jouw Schoenen In jouw schoenen. Klik hier

Het meisje uit de trein Het meisje uit de trein. Klik hier

Trots en vooroordeelPride and Prejudice ( Trots en voordeel ). Klik hier

Ezzie'S Dagboek Ezzies dagboek. Klik hier

Ik hoop dat hier iets tussen zit wat jullie leuk lijkt. Ik heb geprobeerd wat verschillende soorten boeken voor jullie op een rijtje te zetten. Veel leesplezier!

 

Mijn wishlist voor de maand december

December: de maand van kerst, eten, cadeautjes, familie, gezelligheid, nieuwjaar enz. Dit keer een lijst van ( vreemde? ) dingen die ik graag met sinterklaas of kerst zou willen. Ik heb er prijzen en sites bijgezet, zodat je zelf ook misschien inspiratie op kan doen.

 

Blauwe/navy uggs met lichte zool ( supermooie kleur ) €189,95 Klik hier

 Abbonement Belle €12,95, 3 nummers. Nu met gratis boek!! Klik hier

Bottle Ketting  Ketting Different is beautuful ( ook in ander bottles en teksten verkrijgbaar ) €11,95 Klik hier

 Manicure appel €3,21 Klik hier

Zeeptaartpunt soapcake  Zeeptaartpunt soapcake €7,95 Klik hier

 All I want voor X-mas you kussensloop http://www.hm.com/nl/product/14301?article=14301-A

 Infinity love armband €1,28 Klik hier

 Credit card houder €3,30 Klik hier

 Lipstick pennen €1,09 Klik hier

 

En verder als tip: www.miniithebox.com Kijk eens bij portemonnees en cases. Echt heel leuk! Alleen komt het nu niet meer op tijd aan.

 

 

Shoplog MiniinThebox

Niet zo heel lang geleden ontdekt ik Miniinthebox. Een Chinse groothandel site waar alles echt spotgoedkoop is. Als je de Action of Big Bazar al goedkoop vond. Op www.miniinthebox.com ontdek je dat het nog veel goedkoper is. Ze verkopen echt van alles. Electronica, sieraden, games, kantoorspullen, decoratie, beautyproducten en nog veel meer. Een soort supergoedkoop online warenhuis. Ik heb me vooral gericht op de sieraden. Alleen...ik twijfelde wel een beetje. Kan het wel en zijn het geen oplichters? Even gegoogled naar reviews. Het zijn geen oplichters, maar de bezorgtijd is giga gantisch lang ( wat ik zelf ook ondervonden heb ) en je moet niet boven de €20,- gaan zitten anders krijg je douanekosten en dat is echt heel veel geld. Je betaald dan sowieso €20,- meer. Dan word het allemaal minder goedkoop.

Wat ik heb gekocht

Britse vlag oorbellen €0,91. Dit is echt een topproduct. Heel mooi afgewerkt en met een stevig rubberen achterkantje. Ben er heel erg blij mee.

Multielement flower lichte kettting €2,75 ( Helaas, als je deze ketting wilt hebben. Nu kost ie €4,59. Ik heb m in de aanbieding gekocht ). Een hele mooie ketting, alleen zitten hier en daar wat kleine lijmrestjes, maar die kan je eventueel verwijderen.

Zoals je ziet dit zijn geen prijzen. Heel veel oorbellen voor €0,91 en kettingen tussen de één en de drie euro. Ook de ringen zijn heel erg leuk, maar niet bij alle ringen kun je kiezen uit maten en dan heb je er natuurlijk niet zoveel aan. Verder heb mijn moeder nog dit besteld en daarvan zijn ook weer wat dingen voor mn zusje.

De oorbellen waren heel leuk, alleen die ring was vreselijk kitscherig. Het zag er ook gewoon echt te nep uit.

Verzending en aankomst

We hebben 28 oktober besteld en 1 november kregen we bericht dat het op de post was gegaan. De levertijd is 10-20 werkdagen zeggen ze. Uiteindelijk kwam het pakketje 25 november aan. Dus wel wat langer, maarja. Het is tenminste aangekomen. Ik heb ook verhalen gelezen van pakketjes die nooit zijn aangekomen. Du ik ben blij dat dat van ons wel is aangekomen. Nou ja wat wil je. De verzending is van ALLE artikelen gratis, helemaal uit China. Echt topp. We hadden wel een verzekering erbij afgesloten. Kostte toch maar €0,91 en als je dan weet dat je jouw pakketje sowieso krijgt...

Verpakking

Het was in een oranje envelop gezet met bubbeltjesplastic en stevig dichtgetapet. Niks mis mee.

 

 

 

Voordelen van Miniinthebox

 • Heel goedkoop
 • Geen verzendkosten
 • Track&Trace
 • Geld terug bij retour

Nadelen van Miniinthebox

 • Hele lange verzendtijd
 • Kans dat het niet aankomt

LET OP! ZORG DAT JE NIET BOVEN DE €20,- BESTELD. JE BETAALD DAN HEEL VEEL DOUANEKOSTEN. BESTEL HET DAN GEWOON IN TWEE KEER.

 

 

 

 

DIY candle in a cup en ZINZI suprises

Laat ik maar met het kortste beginnen. De DIY om een superleuke candle in a cup te maken. Het kost heel weinig tijd en je hebt er bijna niets voor nodig. Klik hier om de DIY te lezen...

Nu de ZINZI collectie. We kregen een heel leuk foldertje met ZINZI producten binnen, sinterklaas cadeautjes vooral. ZINZI is een sieradenmerk, met in vergelijking goedkope sieraden. Allemaal van echt zilver of verguld rosé goud. Met de feestdagen hebben ze een hele leuke collectie en extra aanbiedingen. Heel veel leuke infinty of fanatsy sieraden, parels enz. Allemaal mooie klassieke, trendy sieraden. Okeoke...de infinityketting kost €69,95. Een bedrag wat ik niet zomaar even zou kunnen betalen, maar toch... ;) Of een mooi sint gift set. Een eau de toilette 15 ml ( €14,95 ), nagellak Hot in Pink ( €9,95 ) en een parelarmband met zilveren hartje ( €19,95 ) nu maar €24,95 ipv €44,95. Ook in een heel mooi sjiek doosje verpakt met een lint eromheen. Daar wil ik nog wel over nadenken.

 

 

 

 

Hier een link voor de folder ZINZI feestcollectie

Hier een link voor de folder ZINZI surprises ( de folder waar ik het over had )

De ZINZI webshop www.webstore.zinzi.nl

Kijk ook op www.zinzi.com

 

 

Huis van Belle- abbonement actie

Ik ben dol op HvB. Het is een superleuke site voor christelijke tienermeiden met hele leuke artikelen over beauty, fashion, koken, God, geloof, problemen en nog veel meer. Een soort lifestyle site vioor tienermeiden. Het is echt één van de betere professionele blogsites. Ik bezoek wel een paar keer per dag om te checken  of er nieuwe blogs zijn. Maar btw om even terug te komen op het doel van mijn blog... Tong uitsteken

Ze hebben sinds kort het tijdschrift Belle. Dat is los te koop voor €4,95 incl. verzendkosten of je koopt m voor €4,95 in de christelijke boekwinkel ( nouu...voor hetzelfde geld laat ik m liever thuis bezorgen ).  Je kan ook een abbonement nemen voor €12,95. Dan krijg je drie nummers. Daarna stopt het abbonement automatisch. Ook met een abbo krijg je Belle gratis thuisgestuurd met....een cadeautje elke keer. Nu hebben ze een superleuke actie. Bij het abbonement krijg je nu het boek 'Mijn boek over mij' van Corien Oranje gratis erbij. Leuk cadeautje voor sinterklaas of kerst? Ik zit er zeker over na te denken.

Klik hier om naar het artikel te gaan.

 

Liedje: The tears of the saints

Met godsdient kregen we dit filmpje te zien en ik vond m wel heel mooi en de tekst en afbeeldingen erbij raakte me echt. Het is eigenlijk gewoon een lied, alleen in deze versie zijn er bijpassende plaatjes en schokkende feiten toegevoegd. In net Nederlands vertaald: de tranen van de gelovigen. The tears of the saints is geschreven door The Leelands. Het gaat over vervolgde gelovigen, hoe moeilijk hun leven is, de tranen. Dat thema dus. De man die wat verteld in het eerste filmpje praat wel een beetje eng dus schrik niet :) Hij zegt gelukkig allee maar heel in het begin even wat en verder niks meer. Moeite met engels? De feitjes, tips en uitspraken zijn ook in het Nederlands ondertiteld. Natuurlijk is het liedje wel engels, maarja...

De achtergrond waarom dit liedje is geschreven:

Leeland Mooring says it was a Sunday afternoon during a quiet devotional time that he sensed what he calls a presence of God. “I was playing piano, just worshiping, and I asked in prayer, ‘God, just give me your heart for the lost.’” It was a hope to feel the longing God feels for people struggling to find their way. “And then I started crying—it was as if God gave me a little glimpse of his heart,” Leeland continues. “‘Tears of the Saints’ came out, and it’s about how for every person who is out there lost there is probably about five people praying for them.” More, the track illuminates the vision the band has for its ministry. “We want to see kids saved,” the songwriter affirms. “What’s awesome about this song live, is how it touches people,” bassist Jake Holtz adds. “The Lord is just blessing people. You can see change coming across their faces. It’s nothing we’re doing. God’s just working through us with this song.”

Vrij vertaald in het Nederlands: Leeland Mooring ( the songwriter ) was op een zondagmiddag stille tijd aan het houden. Hij bad en hij hoopte dat God hem lit voelen hoe het is om je weg te vinden tussen hindernissen en toch te kunnen geloven. Hij begon te huilen en God gaf hem een blik op zijn hart, vertelde Leeland.  Zo kwam hij op het idee om 'The tears of the saints te luisterne.

Songtekst

There are many prodigal sons
On our city streets they run
Searching for shelter
There are homes broken down
People’s hopes have fallen to the ground
From failures

This is an emergency!

There are tears from the saints
For the lost and unsaved
We’re crying for them come back home
We’re crying for them come back home
And all your children will stretch out their hands
And pick up the crippled man
Father, we will lead them home
Father, we will lead them home

There are schools full of hatred
Even churches have forsaken
Love and mercy
May we see this generation
In it’s state of desperation
For Your glory

This is an emergency!

Sinner, reach out your hands!
Children in Christ you stand!
Sinner, reach out your hands!
Children in Christ you stand!

And all Your children will stretch out their hands
And pick up the crippled man
Father, we will lead them home
Father, we will lead them home

Wil je het liedjemet lyrics luisteren? Zodat je weet wat er gezongen word

Ik hoop dat jullie het liedje ook mooi vinden en het jullie raakt.

' Be informed, pray, love'

 

 

1001 facts about me

Hier een aantal feitjes en over mij. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

 1. Ik houd niet van drinken, dus ga ik altijd ijsklontjes eten :)
 2. Ik heb heel veel armbanden maar ik draag er altijd maar twee, en dan nog de meest simpele ook.
 3. Ik vind de meeste armbanden niet lekker zitten.
 4. Ik doe mijn brood in zilvefolie én in een broodtrommel
 5. Ik kan er niet tegen als mensen geen hoofdletters gebruiken in een powerpoint
 6. Ik haat neon kleuren, behalve als het mijn highlighters zijn
 7. Chocomelk met slagroom vind ik minder lekker dan zonde
 8. Ik houd van warme kruidnootjes ( ik leg ze in de magnetron )
 9. Het koekjesdeeg vind ik lekkerder dan de koekjes zelf.
 10. Ik wil een moscow jas en pink ribbon uggs
 11. Ik wil met kerst naar Londen
 12. Ik lust geen tomaten, maar spaghettisaus en pizza
 13. Ik vind alleen ham-kaas croissantjes van de AH en de Hema lekker
 14. Ik kan alleen appels schillen met een dunschiller
 15. Ik draag nooit een muts
 16. Mijn gewoonte is om steeds aan mijn nagels te zitten
 17. Lipgloss die er heel leuk uitziet of of heel lekker ruikt kan ik niet laten liggen
 18. Ik wil shoppen bij Victoria's secret en een goodiebag krijgen
 19. Ik vraag altij proefmonsters aan, maar ik gebruik ze nooit
 20. Ik schrijf huiswerk nooit op in mijn agenda
 21. Ik houd van mooie plaatjes
 22. Ik houd meer van de winter dan van de zomer
 23. Ik hou van Cherry coke, napoleons, oreo's en chocolademelk
 24. Ik lees boeken altijd twee keer achter elkaar
 25. Ik ben altijd één van mijn ringen kwijt
 26. Ik draag het liefst bij elk outfit sjaaltjes
 27. Ik wi; krullen
 28. Ik wil graag piano leren spelen
 29. Ik val op schattige, romantische jongens ( en het liefts nog een beetje knap ook :D )
 30. Ik zit altijd te lachen als ik Whatsapp
 31. Ik wil graag een converse tas
 32. Schoolspullen wil ik altijd allemaal van hetzelfde hebben
 33. Mijn lievelinsgpizza is Funghi ( kaas, tomatensaus en champignonnen )
 34. Bij de pizza drink ik altijd melk
 35. Ik hou heel erg van kalfskroketten, maar ik wil ze eigenlijk niet eten, want ik vind het zielig.
 36. De lekkerste pudding is kloppudding
 37. De meeste Ben&Jerry's vind ik vies
 38. Ik wil een husky hond met blauwe ogen
 39. Later wil ik heel graag een witte fiat 500 cabrio in het wit met een rood/bruin dak. Of een mini cooper met een roze dak.
 40. Ik hou niet van Barbies
 41. Mijn kat heet Dux
 42. Ik wil een britse korthaar
 43. Ik koop het liefst sieraden bij MkM of online
 44. Ik ben verslaafd aan ander blogs
 45. Mijn favoriete game app is Subway Surfers
 46. Na schooltijd check ik gelijk facebook, instagram, pinterest en gmail
 47. Ik hou van smoothie met granaat appel
 48. Ik hou niet van brood met pitjes
 49. Mijn lievelingskleren draag ik bijna nooit
 50. Ik houd niet van rode druiven
 51. Mijn lievelingseten is bloemkool met cordon bleu of pizza/ovenpasta/lasagne
 52. Ik wil een keer een oreo taart maken
 53. Ik houd heel erg van witte chocolade
 54. Kerst en Oudjaar vind ik de gezelligste tijd van het jaar
 55. Ik ga graag met vrienden de stad in om gezellig in een restaurant een gebakje met chocomelk to scoren
 56. Ik hou van kersen
 57. Ik lust geen grote sinaasappels
 58. Ik hou niet van wolle truien
 59. Ik heb heel veel soorten teenslippers, maar ik draag het allerliefst die goedkope rubberen flipflops van een euro
 60. Ik vind bikini's niet lekker zitten
 61. In het zwembad heb ik altijd chips bij me
 62. Ik ben bang voor kikkers en spinnen
 63. Ik krijg altijd de slappe lach tijdens een boekbespreking
 64. Ik bots vaak tegen mensen aan
 65. s'Ochtends blijf ik eerst vijf minuten in bed liggen voor ik me ga aankleden
 66. Ik zou nooit met een jogging broek over straat gaan
 67. Ik haat het openbaar vervoer
 68. De lelijkste kleur vind ik geel
 69. Ik hou niet van geruite blouses, rokken enz.
 70. Ik heb minstens een kwartier nodig om een perfect messy hair bun te krijgen

Dit waren zeventig facts. Ik stop maar even, want anders gaat het een beetje lang worden? Wil je verder nog wat weten? Laat en berichtje achter in het gastenboek!

I'll hope you enjoy it!

Lffs <3

 

 

Tijdschrift LIEF lifestyle

Niet zo lang geleden nam mijn moeder het tijdschrift van LIEF lifetsyle mee. Mijn tante had m namelijk gevonden bij de Leen Bakker en mee gegeven. Ik vond m heel leuk en wilde er graag een review over schrijven.

Wat ik verwachtte

Lief! is eigenlijk gewoon een soort ja eehhh...lifestyle merk dat tassen, kleding, woonspullen, beauty en nu zelfs scooters verkoopt Stoer. Ik dacht dus dat het gewoon een tijdschrift was met veel foto impressies en uitleg over hoe het gemaakt is, wie het bedacht heeft, wat er bijzonder is aan het product etcetc.

Hoe het eruitzag

Heel volijk zoals je ziet. Helemaal in het lief! concept. Kleurrijk, vrolijk maar ook gewoon duidlijk en overzichtelijk. Het tijdschrift heeft 114 blz vol met inspiratie. Zelfs de colofoon is leuk. Er staan interviews, shoptips, recepten, kleding, beauty, make-ovesr woontips en zo nog wat dingetjes in. Alles straalt duidelijk het lief! gevoel uit. Een aantal rubrieken zijn: interview met Mau Mulder, kijkje in de tas van Yvonne Woudstra ( de oprichter ), e nieuwste lief! wintermode, koptelefoon en smartphone accesoires van lief! ( mijn FAVORIET! ), bijzonder sterk, volg je hart ( heel leuk, gaat over vrouwen die een eien bedrijf zijn gestart, heel leuk om te lezen en zeker geen bejaarde artikel! ) en nog veel meer. Gewoon echt n lifestyle tijdschrift. Het doet zeker niet onder voor andere tijdschriften van merken of personen.

Foto impessie

Hier dus een aantal foto's.

De lay-out

De kaft is van dik, glanzend papier. Net zoals de meeste tijdschriften. De binnenkant is ook wel oke. Niet heel hoogwaardige kwaliteit, maar goed genoeg voor mij.  Ook op de bladzijden aan de binnnekant zit een kleine glanslaag. Het zijn niet hele dunne blaadjes. Gewoon gemiddeld. De kwaliteit van het tijdschrift is dus gewoon goed, gemiddeld. Helaas kan ik nergens vinden dat het papier FSC keurmerk heeft. Een minpuntje...

De fotografie is ook goed. Mooie duidelijke fotos'. Sommige foto's zijn grappig bewerkt of in een vorm gezet. Prima gedaan lief!

Het aantal advertenties valt mee. Niet heel erg veel. Ze passen ook goed bij de intresses van de meese lezeres( sen ). Gaat ook vaak over woonproducten, kleding en beauty. Alleen...ik ga er vanuit dat het tijdschrift net gratis. Okee...dit was dan een gratis nummer, maar ik ga er vanuit dat het tijdschrift geld kost. Een eurootje of vijf verwacht ik. Je kan ook een abbonement nemen en dat is meestal niet gratis :P. Maar weer ff terug op het onderwerp. Als ik betaal voor een tijdschrift wil ik ook echt artikelen lezen en niet struikelen over de reclame. Dan is dat niet het geval bij lief! maar ietsje minder ( opvallend ) zou toch fijn zijn. Zo ziet het er wat professioneler uit en dan onderscheiden ze zich tussen de andere tijdschriften. Met te veel reclame kan het er een beetje goedkoop en onprofessioneel uitzien. Maarree...de donald duck is nog steeds topfavoriet ook al hebben ze veel advertenties :) In totaal staan er ongeveer 10 advertenties in van de 114 blz. Nou daar kan ik mee leven hoor!

De dikte van het blad: 114 blz. Helemaal perfect, niet te dun, niet te duk. Goed voor een halfuurtje ontspanning

Mijn totale cijfer voor de lay-out een 8,5!!

Prijs en abbonement

Ik kan helaas nergens vinden hoe duur het tijdshrift is. Wel weet ik dat je een ( gratis? ) abbonement kan nemen. www.lieflifestyle.nl/magazine. Alleen toen ik klikte op abbonement stond er: binnenkort meer informatie :(

Mijn totale mening

Een mooi, duidlijk en vrolijk magzine. Het is echt een lifetstyle magazine, waar het lief! concept in terug is te vinden, maar niet op een storende manier. Heel luk voor tieners en volwassen vrouwen!

 

A dress to impress

Jurk
Wallis jurk €52,- ( V&D )
 
 
Jurk
Dorothy Perkins jurk met blauw kant €39,- ( V&D )
 

DEZE BLOG IS NOG NIET AF! ZSM KOMEN ER MEER JURKEN BIJ!

Foodview: Milka Oreo en Milka met Daim

Laatst was ik met wat vrienden in de Jumbo. Min vriendin en ik kregen een reep Milka Oreo. Echt super lekker!! Een ander vriend kocht een reep Milka met Daim. Die kende ik nog niet. Ik mocht een stukje proeven en ik vond m echt heeel erg lekker. Bijna net zo lekker als de Oreo. Als zijn deze twee repen natuurlijk niet met elkaar te vergelijken. Ik vond ze dus allebei superlekker en ik besloot om er een foodview over te gaan schrijven.

Milka Oreo

 

Dit is md dus. De enige, echte Milka Oreo. Er zitten 15 blokjes in een reep ( 5x3 ). Het is gewoon zo'n normale Milka verpakking. Paars met een koetje. Je weet wel. Het is gewoon melkchocolade met een romige vanille/creme vulling ( eigenlijk een beetje hetzelfde als de creme die in een normale oreo zit ).In die creme zitten gewoon klein stukjes oreo koek. Echt heel erg lekker!! Eerst dacht ik. Okeej? Hoe kun je ooit oreo in zo'n reep proppen? Dan proef je het toch amper? Nou ik kan je vertellen. Het is gewoon duidelijke oreo smaak en er zitten hartsikke veel koekstukjes in. Het smaakt echt naar oreo. Een klein nadeeltje. Die vanille creme is niet lekker als het helemaal zacht is. Je moet je oreo reep dus gelijk in de koelkast leggen. Dus nadat je de reep hebt gekocht vind ik de reep het allerlekkerst als die eerst even een halfuurtje in de koelkast heeft gelegen. Anders is de reep heel smeuïg en plakkerig en dat  is denk ik niet zo lekker...

Milka Daim

Jaja, dit is m. De Milka reep met Daim. Daim is eigenlijk een soort van harde karamel. Of gekarameliseerde suikerTong uitsteken. Het lijkt vooral op karamel maar dan net ietsje anders. Het zit ook in die zweedse taart. Die van Almondy uit de diepvries. Nou ja...dit is dus Daim. Toen ik de verpakking openmaakte was ik best verbaasd. Het zag er gewoon uit als een melk chocolade reep. Ik brak een stukje af en bekeek m is goed. Je ziet de daim er niet echt duidelijk die daim erin. Ik nam dus een hapje. En ik kauwde en dacht: WOWOWOW. Dit is echt zoo lekker. De combinatie was gewoon perfect. Heel lekker zoet en romig. Doordat de daim wel heel hard is, is deze chocolade niet heel goed voor je tanden, maar anyway. Hij is gewoon hartsikke lekker. Piepklein irritatie puntje. De daim blijft tussen je kiezen plakken, maar zo'n ramp is het dus niet.

Dit was dus mijn foodview. Ik hoop dat jullie hte leuk vonden om een foodview te lezen. Heb je verder nog verbeterpunten of iets anders? Deel het dan via het gastenboek!

Eindelijk...een inlogsysteem!

Ik ben heel erg blij dat ik nu eindelijk een goed inlogsysteem heb kunnen toevoegen aan Jouwmeidensite. Ik zal uitleggen hoe het werkt.

1. Op de homepage, rechtsboven zie je een inlogveldje staan. Om een gebruikersnaam te krijgen moet je mij mailen lisawalen2000@gmail.com. Het is via deze tool maker helaas niet mogenlijk om ook een aanmeldformulier te maken. Mail dus naar mij je echte naam, een nickname en een wachtwoord. Omdat ik dus beheer over alle wachtwoorden is het dus handig om een wachtwoord te doen wat niet hetzelfde is als je facebook/email/andere persoonlijke sites. Ik weet dat het niet heel fijn is, maarja...Jullie wachtwoorden zijn en blijven privé en ook al zou iemand jouw wachtwoord te weten komen. Hij/zij kan dan alsnog geen berichten uit jouw naam plaatsen!!! Ik probeer zo snel mogenlijk een account aan te maken. Ik stuur je een mailtje terug met je gegevens zodat je vanaf nu in kan loggen op mijn meidensite.

2. Als je je nickname of wachtwoord wil veranderen. Mail dan ook naar lisawalen2000@gmail.com. Zet in de mail je oude inlog gegevens en mail wat je als nieuwe nickname en/of wachtwoord wil. Ik stuur je een mailtje zodat je weet dat je weer kan inloggen.

3. Ben je jouw wachtwoord kwijt? Mail mij dan ook. lisawalen2000@gmail.com. Zet in de mail je nickname en dan verander ik je wachtwoord zodat je weer kan inloggen.

4. Als je dus op het inlogscherm je nickname en je wachwoord invult ben je ingelogd, ook al staat het inlogschermpje er nog steeds. Nadat je hebt ineglogd word je direct doorgestuurd naar mijn meidensite. Onderaan de pagina zie je een witte balk staan. ReclameOnbeslist. Helaas kan je dit niet wegklikken dus ik adviseer om het maar gewoon te laten staan. Als je ingelogd ben en je gaat naar een andere pagina blijft die witte balk staan. Niks aan te doen.

5. Op de homepage van mijn meidensite ( op het woord mijn meidensite klikken, zo kom je bij de hoofdpage ) en op de onderdelen daarvan zie je op elke pagina rechtsboven de knop logout. Door daar op te klikken log je uit. Je word dan doorgestuurd naar de website van de aanbieder van het inlogsysteem. Erg vervelend, maar de oplossing is gewoon. Zodra je Jouwmeidensite bezoekt gelijk inloggen en pas weer uitloggen als je alles op Jouwmeidensite heb gezien wat je wilde zien. Dus niet uitloggen en denken: ooh, ik heb alle sop mijn meidensite wel gezien. Ik vind die witte balk vervelend. Ik ga uitloggen en kijk nog even verder. Doe dit niet want je word dan steeds naar die site gestuurd en je moet Jouwmeidensite dan weer op gaan zoeken.

6. Heb je problemen met het inlogsysteem/je account of snap je niet hoe iets werkt op mijn meidensite? Mail gerust naar lisawalen2000@gmail.com

Ik heb nu zo ongeveer de basis verteld. Ik hoop dat jullie het snappen en anders mail mij!!

 

Inlogsysteem 23.10.13

Ik heb mogenlijk een site gevonden om een goed inlogsysteem te creëren. Ik hoop dat het dit jeer wel lukt. Er komt bericht of het wel of niet mogenlijk was. Het kan zijn dat er sommige dingen op Jouwmeidensite niet meer kloppen of er raar uit zien. Meld dit dan even als je wil.

Verslag Intratuin 22/10/13

Vandaag ben ik naar de intratuin geweest en ik had beloofd dat ik foto's zou maken van dingen uit de herfstvakantie. Ik heb daarom een heleboel leuke foto's gemaakt in de intratuin en daar collages van gemaakt ( hieronder te zien ). Ik zal nu een korte verslagje geven met een toelichting op de foto's.

Toelichting

s'Ochtends ging ik met een trolley en een tas op weg naar de bushalte, want ik zou na de intratuin met mijn tante meegaan en bij haar gaan logeren. Na een ritje in de bus kwamen we aan. Eerst liepen we gewoon een beetje rond en begonnen gewoon met rondlopen. daar zagen we hele leuke namaak hertjes, vosjes, egeltjes en nog veel meer herfstachtige spullen. Ook stonden er wat halloween artikelen tussen. Daarna kwamen we eigenlijk in  het woongedeelte. Er stonden bakken met allemaal leuke houte letters, spiegles en nog wat prulletjes. We liepen door en we kwamen toen bij het kerstdorp. Er waren vier grote tafels met allemaal leuke kerkjes, schooltjes, winkels, banken, cadeautjes, figuurtjes enzenz. en natuurlijk veel sneeuw en de kerstman. Ook was er een kerstman. het zag er allemaal heel winters uit en heel erg vrolijk met al die lichtjes, al ben ik zlf niet heel erg fan van kertsdorpen. Ik vind het wel leuk om naar te kijken, maar wel een beetje kitscherig. Maar oke.. nahet kerstdorp kwamen we allemaal lichtgevende kerstbomen enzo.  Wezagen ook allemaal zithoeken helemaal in wintersferen. Een hele leuke boog met twee bankjes aan allebei de kanten en een vuurtje. Het voelde echt al even kerts. Ook zag ik een soort van slapende kerstman in een koets die snurkgeluiden maakten met daarnaast een heel groot best wel eng kijkend hert VerstomdOngeveer 10 kerstbomen verder kwamen we bij het dierengedoe. Allemaal hele lieve konijntjes, hamsters een andere-soort-waarvan-ik-de-naam-niet-weet beesten :) Daarna belandde we bij de eetafdeling met allemaal aparte, vaak biologische dingen. Vierkante chips met een beetje de smaak van pringles met allemaal gekke kruiden erop en dipsausjes. Ook waren er zoutjes en dingetjes. Maar ook zoete dingen. Heeele lekkere kruidnoten met amaretto. Echt super. Ook waren er nougatblokken. En er was een hele rij met allemaal potjes met daarin ouderwets snoepgoed. Daarna hebben we chocolademelk gedronken in het restaurant met een stroopwafel. Ten slotte zijn we weer op de bus gestap.

Om even op die collages terug te komen...ik heb van bijn alle dingen foto's gemaakt, maar ze nog niet in een collage kunnen zetten omdat het veel teveel foto's waren. De rets komt later. Ik heb nu alleen collages gemaakt van de woonspullen en in het bijzonder het supergave merk Clayre&Eef. Ze hebben echt van alles. Quilts, notitieblokjes, lampen, klokes, geurzakjes, servies, knuffels en nog veel meer. Kijk zelf maar.

 

Er waren een aantal woonartikelen met een grappige tekst. Ik heb hier foto's/collages van gemaakt zoals je ziet. Dit waren alle foto's daarvan

Dit waren de foto's van het merk Clayre&Eef. De volgende collages zijn de overige woon/decoproducten die ik gefotografeerd heb.

Dit waren de overige woon/decoratie artikelen. Ik hoop dat jullie de collages en de foto's leuk vonden.

Hierboven kun je een toelichting lezen als je dat leuk vind.

19 oktober 2013

Yess....eindelijk is het herfstvakantie. Misschien hebben jullie al herfstvakantie gehad, maar voor mij begint het in ieder geval nu pas. Eigenlijk wil ik de site weer is een keertje veranderen. Een beetje een meer herfstachtig thema. In mooie warme kleuren zoals bordeaux rood, bruin, mosterd geel... Ik ga even zoeken. Het kan dus zijn dat de siter er binnenkort even uit is. Ook ben ik van plan om een collage te maken van mijn herfstvakantie. Ik ga foto's maken van leuke dingen en daar wil ik een collage van maken en online zetten. Ook ga ik wat leuke recepten zoeken en nog meer leuke herfstachtige dingen zoeken.

Zoete verrassingen

Ik stuitte op twee leuke sites. www.taartenwinkel.nl en www.chocstar.nl. Ik begin maar even met taartenwinkel

Taartenwinkel is een site waarop je de bijzonderste, mooiste, lekkerste en zoetste taarten, macarons, petit fours, cakes, gebakjes, marsepein gebak, 3D taarten, cupcakes&muffins, brownies en nog veel meer. En allemaal heel mooi, zoetig en origineel. Vrijwel de meeste dingen kan je personaliseren door bijv. een logo toe te voegen of een foto Ook hebben ze als bijzonder item: ruffle ( ruches ) taarten ennn...3D taarten. Zooo gigantisch mooi, handtasjes, honden enz.Alleen wel vreselijk duur minimaal €100,- du n duur taartje. Alles word thuisbezorgd dus lekker makkelijk. Binnen 1 dag mogenlijk. Al ben je niet eens van plan om wat te kopen, het is zoiezo heel leuk om je zelf even te verlekkeren op deze site. Of om inspiratie op te doen. Een aanrader. Ga kijken en laat je verrassen

      taart bestellen en laten bezorgen

      Macarons bestellen en laten bezorgen

     verse tompoecen bestellen

 

Chocstar is een wbeshop waar je zelf je chocolade creatie kan maken met jouw favoriete ingrediënten. M&M's door je chocolade reep, roze peanuts? Geen probleem. Heel leuk om cadeau te geven. Je kan ook per thema kiezen. Er zijn echt heel veel them's  Bijvoorbeel de liefde ( chocoladerepen met hartjes :) Zelfs choco repen met american cookies erin is mogenlijk. Hier worden jouw chocodromen waarheid! Je kan binnen 1 dag je chocolade reep laten bezorgen. Ook kun je m feestelijk laten inpakken. Helaas kan ik geen voorbeelden toevoegen, omdat op elke foto een inzoomfunctie zit ( wel handig, maar niet als je een foto wil kopiëren )Ik zou zeggen: ga is kijken. Pssst: alle chocolade is fair trade. Niet alleen goed voor jouw dus...

 

 

 

#duizenddingen 14/10/21

Je kent de hype vast wel op twitter. Duizend dingen waarom je blij was vandaag. Misschien welmeer dan duizend. Even een lijst ( je ) van mij vandaag. Ik vind het een heel leuk idee. Goed om een lijstje te maken, uit te printen en dan terug te lezen.

 1. Dat ik droog op school ben aangekomen en weer thuis
 2. Dat we binnen gym hadden
 3. Voor het eerst uit mijn nieuwe coffee mug gedronken
 4. Een warme tosi uit school
 5. Een lief berichtje op facebook
 6. Ik snapte mjn wiskunde
 7. Vanavond spaghetti eten
 8. Dat ik leuke kleren aan had
 9. Dat ik met basketball toch wat gedaan heb
 10. Ik kon mijn winterjas met een bontkraag opzetten 100% happy
 11. Op de bank ploffen
 12. Je poes even knuffelen
 13. Op het internet een leuk plaatje tegen komen
 14. Een dubbele boterham met hagelslag
 15. De slappe lach krijgen met je vriendin
 16. Een 6.8 voor je economie halen

En dit zijn dan nog maar een paar dingen. Ze zijn vaak simpel en kosten weinig/niks maar je genie er heel erg van.

14 oktober 2013

De week begint al goed voor mij. Ten eerste...mijn mobiel is kapot. Ik kwam terug van de klassemiddag en het regende heel hard. Mijn mobiel zit altijd in het voorvakje van mijn tas. Die stond dus open. Ik zwiepte zo mijn tas uit mijn bak en voila...mijn mobiel in een plasje water en het klepje was er af gegaan. Ik eerst heel snel mijn tas binnen gezet en toen mijn mobiel gehaald. Helaas...hij doet hte nu niet meer. Het schermpje licht steeds heel raar op en hij doet het verder ook niet meer. V

Vandaag hadden we met gym basketball. Absoluut niet mijn ding. Ik bezeer altijd iets..meestal een vinger. Deze keer iets erger dan normaal. Mijn middelvinger is in het middenLachenhelemaal blauw en ik kan m helemaal niet meer buigen. Het buigen doet niet echt pijn, maar op de één of andere manier werkt mijn vinger gewoon niet meer mee.

En dan als laatste nog...lekker veel huiswerk. Één lichtpuntje. Vrijda 3-5 en daarna lekke even de stad in wat drinken met vrienden.

9 oktober 2013

Hallo meiden,

Ja, eindelijk na een jaar zijn m'n slotjes eruit gehaald. Na een jaartje. Mijn tanden staan dus nu mooi recht dus mochten ze eruit. Gister middag even naar de otho geweest en het was in een uurtje gepiept. Het voelt nu heel gek. Zo 'kaal' je tanden. Ze hebben nu een draadje achter mijn tanden geplakt zodat je tanden niet gelijk weer in hun oude stand gaan staan. Voelt dus allemaal een beetje vreemd. Deze weej had ik het best wel druk. Verjaardagen, etentjes, huiswerk...Vrijdag heb ik klassemiddag en gaan we schaatsen en kebab Stoer eten en zaterdagavond een party met heel de klas. Gezellig weekendje dus.

2 oktober 2013

Hoihoi,

Ik vond het vandaag weer is een lekker druk dagje. Morgen heb ik vrij, omdat het Leidens ontzet is. Maar het huiswerk van donderdag word ruimschoots gecompenseerd met het huiswerk van vandaag. Maar liefts 4 so's en een repetitie dus ik had het vandaag lekker druk. Wel lekker dat ik morgen een dagje uit kan slapen. Ook begint het weer lekker koud te worden dus heb ik maar besloten om weer is mijn winterjas aan te trekken. Verder nog een oproepje.

VAN WELK MODEMERK/MODEKETEN ZOU JE NOG EEN FASHION INSPIRATION WILLEN ZIEN? DROP JOUW IDEE IN HET GASTENBOEK OF STUUR ME EEN PRIVÉ BERICHTJE!

Beautylijn Young Skin van Etos 01-10-2013

Deze keer wil ik graag een keertje bloggen over een favoriet beauty product wat ik elke dag gebruik. Namelijk Etos Young Skin. Ik heb de tonic Young Skin, dagcrème Young Skin en de reinigende gel Young Skin. Je hebt ook nog een scrub, maar die heb ik niet.

Dat meest rechtse tubetje is de dagcrème en hoort in het doosje. Het zijn dus geen aparte beuaty producten.

Ik heb het voor mijn verjaardag gekregen van mijn moeder en ik ben er echt heel blij mee. Zoals de naam het al zegt. Het is speciaal voor jonge meiden. Ik gebruik de crème zoiezo elke dag. Het heeft een matterende werking en verkleint de huidporieën. Je huid blijft er echt de hele dag zacht van. Normaal geloof ik daar nooit zo erg in, maar deze crème werkt echt perfect. Ik heb gewoon bijna geen ruwe huis meer of puistjes. De tonic en de gel gebruik in ook vaak. De tonic hoef je alleen maar op een watje te doen en je kan je gezicht er zo mee schoonmaken. Bij de gel moet je eerst je gezicht ant maken en dan goed insmeren met de gel en afspoelen. Bij de tonic kan je 'zien' ( op het watje ) dat het schoon word, maar ik denk dat de gel ook prima werkt. He is maar wat je fijner vind. Onder de douche kun je eventueel de gel ook gebruiken. Ook ruiken al deze producten ook nog eens heeeel erg lekker. Heel fris en niet zo'n vies, chemisch geurtje. Echt heel fijn. Dat is ook de reden dat ik deze serie koos. Er waren natuurlijk ook andere, bekendere A-merken, maar die roken minder lekker vond ik. Ook ziet de verpakking er heel leuk uit. Ook een tip om het eens een keer cadeau te geven. Ook is het allemaal niet duur. Ik zal de prodcuten met prijs in de rubriek 'beuaty' zetten.

Ik geef dit product een 9!!

25 september 2013

Hoihoi,

Ben jij ook al getroffen? Met het jeweetwel. Ik merk echt dat iedereen er last van heeft. Dus eigenlijk is het de schuld van de rest dat ik het ook heb. Vervelend hè? Steeds met een dikke sjaal om te moeten lopen en kilo's van die witte papiertjes verspild. Ik dacht dat ik het wel even over zou slaan dus niet. Waar ik het over heb? Verkoudheid en keelpijn. Ik werd vanochtend ineens wakker met een schorre keel en ik was een beetje verkouden. Gaat wel over hoopte/dachte ik. Helaas niet. Ben uiteindelijk met een warme sjaal om naar school gegaan. En het is alleen maar erger geworden. De keelpijn valt wel mee, maar de verkoudheid is nog veel erger geworden. Dat word dus  neuspray en papieren zakdoekjes mee naar school...helaas. Hebben jullie er ook al last van? Voel me ook niet helemaal fit. Een beetje sloom enso. Misschien een beetje ziek. Zit ik niet op te wachten. Er zullen misschien mensen zijn die het als een pleziertje zien. Nou ik dus echt niet. Ziek zijn betekent: vervelen, niks doen, geen lol maken ( op school ). Oke, oke... ik geef toe je heb geen huiswerk eventjes, maar daarna mag je alles inhalen. Nou dan liever elke dag een uurtje dan m'n hele zaterdag blokken. En al die reps en so's die ingehaald moeten worden. En dan mis ik dus woensdagochtend mijn uitslaapuurtje. Nee dankje///

Ge-appt

Waarschijnlijk heb jij ook wel een smartphone/tablet/I-pod ofzoiets. En daar kun je natuurlijk apps op downloaden zoals je weet.Tong uitsteken

Ik heb een aantal leuke en handige apps op een rijtje gezet.

 • We heart it/Pinterest. Je kent Pinterest vast wel, een online prikbord met de leukste plaatjes. We heart it lijkt erop, alleen minder gebruikers en minder bekend als Pinterest, maar is ook al een miljard keer en nog meer gedownload en ook zeker de moeite.
 • Color note. Handig, zit een overzichtelijke agenda en wat ik vooral handig vind en gebruik...een to-do list en een memo. Heel erg handig voor de vergeetachtigen onder ons. Helemaal zelf in te stellen qua kleur, alarm enz.
 • Subway surfers. Jaja, die goeie ouwe app. Nog steeds fantastisch leuk nog steeds. Let wel op dat je alleen de officele download. Van de maker KILOO, dus check dat even. Er zijn natuurlijk heel veel niet officele. TIP: als je ineens een zwart schermpje krijgt nadat je m heb opgestart of tijdens het spelen. Gewoon even op de terugknop klikken ( niet de home knop )
 • Foto kaart voor meiden/PICcollage/textcutie. Ik ben dol op alle drie de apps. Heel leuk om te gebruiken en werken allemaal perf. Textcutie is precies zoals het al zegt: CUTE. ECHT heel leuk. Ik ben egt verliefd op deze app. Typ is op google afbeeldingen 'textcutie' in. PICcollage. Heel handig om leuke collages  te maken en heel handig. Foto kaart voor meiden heb ik net gedownload en nog niet uitgeprobeerd, maar het ziet er zoals het al zegt heel meisjesachtig uit
 • H&M. Als je van H&M houd ( H&M doet me een beetje denken aan ZARA alleen dat goedkoper ) echt een fijne app. Ik hou heel erg van H&M kleding dus kijk eens zou ik zeggen.
 • Facebook messenger. Heel handig en wel één van mijn meest gebruikte apps. Handig omdat je chatheads kan openen en dat bij de gewone facebook app niet gaat. Chatheid openen: hou je vinger op de juiste persoon langer vast en er verschijnt een venster. Klik op 'chathead openen'. Heel makkelijk, kan je dus ondertussen gewoon wat anders doen.
 • 10000 leuke lockscreens. Het logo van de app ziet er alleen al heel leuk uit, maar de inhoud is nog leuker. Allemaal lieve plaatjes!
 • Allerhande van Albert Heijn. Waarschijnlijk ken je het kooktijdschrift van de Appie al. Ik heb de app niet gedownload, maar het zag er goed uit.

Tot slot, al deze apps zijn GRATIS. Ik zou noooit geld betalen voor een app, dus dat je niet na het downloaden van deze apps ontdekt dat je een rekening heb :D

 

 

 

20 september 2013

Hoihoi,

Ja, ik weet het. Tis alweer een tijdje geleden dat ik wat schreef.Hopelijk vinden jullie het niet heel erg. Ik zal proberen wat meer tijd vrij te maken en minstens één keer per week ( liefst twee keer ) wat te schrijven. Ik heb nog inspiratie genoeg hoor, maar ik ben natuurlijk nog niet zo lang geleden begonnen met school enso en het is dus allemaal even wennen. Huiswerk inplannen enzo. Vanavond mijn verjaardag nog even vieren. Word dus een druk, maar gezellig avondje. Nu dus nog even een rustmomentje en dan LET THE PARTY STARTED. En nog even wat leuks opzoeken natuurlijk om te delen.

xx

Herfst issues

De herfst, tsjaa...wat zal ik daar eens over zeggen. Ik vind het eerlijk gezegd niet zo'n fijn seizoen. Regen, wind, storm ( en alles wat daarbij hoort ). En dan nog niet over je kleding gesproken. De ene dag wil je op je flipflops naar buiten en de volgende dag zie je als enige optie een warme hoodie, laarzen en een joggingbroek. Je kan niet de ene dag met een beachy-look gaan en de dag daarna voor baggy. Even alle issues op een rijtje.

1. Storm, regen, wind.

2. Regenpakken :(

3. Kapsel... al die uren voor de spiegel. En dan 1 regenbuitje.

4. Kleding uitkiezen

5. Buiten gym...jaa meestal moet je tot de herfstvakantie buiten sporten. K-k-koud?!

De herfst is niet makkelijk. En tegen de meeste 'issues' is vrij weinig te doen. Ik gebruikte laatst een paraplu in plaats van een regenpak. Absoluut niet handig. Zeker niet in combinatie met harde wind, want je gaat heel erg slingeren. Staat ook een beetje raar trouwens. Ik heb nog steeds geen vrolijke regenpakken ontmoet. Wat wel een optie is, is dat je een trenchoat aan doet. Zo'n lange jas met knopen en zo'n riem. Weetjewel?

Heb jij nog meer issues of oplossingen? Laat het me weten via het gastenboek of het contactformulier!

Beauty/shop filmpjes

Zoals je weet zijn op YouTube heel veel 'vloggers'. Ik heb een hele leuke gevonden. Misschien zijn ze niet heel erg goed que opzet, maar heel leuk om naar te kijken en proffesioneel. Ze heet Annabel en blogt over beauty, mode, school, shoppen enz, Haar kanaal hete xlivelifelovex

Dit is de link naar haar kanaal.

https://www.youtube.com/user/xLiveLifeLove/videos

Ik vind ze egt heel leuk om naar te kijken.

Op YouTube zijn nog veel meer vloggers, maar deze sprong er ( voor mij ) wel egt uit.

Beautyview Foaming gel

Misschien ken je ze wel. Deze flessen foaming gel van de Action. Jullie moeten weten: ik hou echt van foaming gel. Van de Rituals vind ook heerlijk, alleen heel prijzig. Dit is een heel goed alternatief. Ik zag op YouTube een filmpje met een tip. Ik dacht: Hé ik ken deze serie ( ik heb er ook scrub van ). Ik ging m dus gauw kopen. Ik kan jullie zeggen: Ik ben er heel erg tevreden mee. Het werkt perfect. Ik heb de roze gekocht: Paradise pink. Ruikt heerlijk naar een soort van rozen met nog iets. Echt een aanrader. Er zijn nog 3 soorten: Beauty secrets ( groen, limoen ), Happy days ( gee, vanillel ) en Good Healt ( paars, seringen ). De paarse staat niet op de foto. Typ op google in: foaming gel action paars. Ik kan jullie zeggen: het schuimt perfect, je hebt maar een heel klein beetje nodig, egt heeel weinig en je ruikt heerlijk na het douchen. De geur kun je de hele dag op je huid ruiken. En ook nog is een vriendelijk prijsje; €1,99! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

6 september 2013

Hallo alemaal,

Het is weer ene heel poosje geleden dat ik geblogt heb. Eigenlijk al sinds de vakantie. Ik zit inmiddels al weer op school. Ik heb ook veel nieuwe vakken. Natuurkunde, Frans, economie... tis allemaal even wennen. Frans vind ik nogal ingewikkeld, maar hopelijk ga ik het ooit leren. Opt moment zit je niet egt fijn op school. Het is er vreselijk heet. Geen airconditioning enz. Verder heb ik een nieuwe klas waar ik een beetje aan moet wennen, mara voor de rest komt alles wel goed. Ik hoop alle 'schade' gauw weer in te halen. Ik heb een aantal reviews in gedachten en nog wat ideeën. Blijf het volgen!!

Stichting Colours

Laatst las ik in de Terdege een mooi artikel over een jonge mevrouw, nog maar 26 jaar die borstkanker kreeg. Misschien heb je het al wel zelf gelezen. Ook ha ze nog drie jonge kindjes. Natuurlijk was het voor die kindjes ook heel moeilijk dat hun moeder kanker had, vaak naar het ziekenhuis moest en geen haar meer had door de behandelingen. Die mevrouw en haar man, Klarine en Johan wilde ook wat voor hun kinderen doen in deze moeilijke tijd. Zoals ze het zelf noemden: ze wilde iets negatiefs aan iets posties koppelen. Daarom vroegen ze wat hun kinderen graag zouden willen hebben als mama weer uit het ziekhuis zal komen. Hun antwoord: heel veel LEGO en leuke spelletjes. Dat bracht Klarine en Johan aan het denken. Voor veel kinderen is het heel moeilijk als ( éé'n van ) hun ouders een ernstige of ongeneeslijke ziekte hebben. Ook helpen ze kinderen waarvan één van de ouders aan een ziekte is getsorven. Hun doel is kinderen blij te maken in een moeilijke periode. Dit doen ze in een vorm van speelgoed. Ze willen de kinderen laten merken dat je om ze geeft. Hun hebben een stichting opgericht: stichting Colours. Hoe ze aan deze naam komen, wat hun precieze doel is, hoe het allemaal begin en alles meer over deze stichting lees je op www.stichtingcolours.nl. Ook kun je daar een gift geven. Ik vond dit een heel mooi verhaal en wilde dit eigenlijk wel even delen.

 

Tijdschrift Belle

Misschien ken je het online, christelijke meiden magzine www.huisvanbelle.nl. Ze gaan nu een tijdschrift uitgeven wat ook Belle heet, zoals je misschien wel weet. Ik heb even getwijfeld, maar heb nu een los nummer besteld. Ik ben er heel benieuwd naar en verwacht er veel van. Ik vind de site heel gafa, dus het tijdschrift waarschijnlijk ook. Wat me vooral aanspreekt is dat huis van Belle op een christelijke manier dingen benaderd. Het is fijn dat er een christelijke meidensite bestaat, die toch 'meidendingetjes' zoals make-up, kleding en koken benaderd op een leuke manier. Ik hoop binnenkort een review te schrijven over het tijdschrift. Alleen word ie waarschijnlijk bezorgd als ik op vakantie ben. Dus kun je de review na de zomervakantie verwachten. Wil jij ook 'Belle ' bestellen? Een los nummer kost €4,95 ( geen verzendkosten ), maar je krijgt dan geen cadeautje. Je kan ook een abbonement bestellen. Een abbo bestaat uit dre nummers voor €12,95 ( weer geen verzendkosten ). Je hebt dan €2,- korting en je krijgt bij elk nummer een cadeautje. 

Klik hier om één nummer van 'Belle' te bestellen

Klik hier om een abbonement van drie nummers op 'Belle' te nemen.

LET OP: Je moet vooraf betalen met Mastercard, PayPal, VISA of iDeal

 

14 augustus 2013

Hallo meiden,

Nog één nachtje slapen en dan... ben ik jarig Lachen Zo zei ik het vroeger altijd tegen andere mensen. Dit jaar ben ik nogal verjaardag-inspiratieloos. Ik wist niet wat voor cadeaus ik zou vragen. Uiteindelijk krijg ik dus maar geld van mijn ouders. Voor mijn broertje en zusje heb ik wel een cadeau gevonden, maar daar houd het ook zo ongeveer mee op. Het gebeurd me echt nooit dat ik niks weet. Ik moest zelfs lang nadenken over welke taart ik wilde. Daar ben ik dus wel uitgekomen. Een mango kwarktaart en een chocolade taart met galzuur en spikkels. De hapjes heb ik ook al bedacht, maar het is allemaal een beetje kaal. Als je ouders je geld moeten geven, omdat je niks meer weet. Het was altijd zo leuk als er een aantal grote cadeaus op tafel stonden te wachten, mooi ingepakt. Nu zal ik het dus moeten doen met een envelopje...

Verder nog een mededeling. Je bent gewend dat ik een soort van dagboekblog bij hou met ideeën van de dag en gebeurtenissen. Ik ga nu meer losse blog artikelen schrijven, met bijv. een review of over een artikel.

Schoolspullen van de HEMA

Misschien heb jij wel schoolspullen van de HEMA. Op www.hema.nl/schoolbus is een spel gelanceerd. Je kan hier bijvoorbeeld een tablet winnen, maar ook een rekenmachine of iets anders. Ook maakt de hema een schoolbus tour waarin je een make-over kan laten doen door een visagiste of iets anders leuks. Misschien heb jij de speciale back 2 school folder wel gehad. Check snel dus.

12 augustus 2013

Lieve meiden,

Net toen ik van plan was om een blog te schrijven na mijn kamp, hoorde ik het vreselijke nieuws. Prins Johan-Friso is overleden aan de complicaties van het ski-ongeluk op 17 februari 2012 in Lech, Oostenrijk. Ik was er echt even stil van. Je kan het zo snel niet bevatten. Het klinkt je zo raar in de oren: Prins Friso overleden, nog maar 44 jaar oud. Twee kinderen. En dan ook nog de dag na de verjaardag van zijn vrouw. Ik vroeg me af wta nou erger geweest zou zijn. OP haar verjaardag of erna, een soort van de day-after. In ieder geval ik wens de koninklijke familie, in het bijzonder Mabel, Luana en Zaria heel veel sterkte

Nou wil ik even verder gaan met het doel waarover ik wou schrijven. Mijn kampweek. Het is bijna niet te beschrijven hoe gezellig en leuk het was. We hebben zoveel leuke dingen gedaan. Vossenjacht, douanespel ( mijn favoriet ), shoppen, kanoën, steppen en nog veel meer. Ik zat in de kooklpoeg. Iedereen zat in zijn eigen groepje met zijn eigen taak. De sanitair ploeg moest de douches en toiletten schoonmaken Verstomd, de koffieploeg drinken en een koekje klaarzetten enz. We hadden een hele leuke, gezellige en creatieve leiding. Het enige waar ze streng op waren was het slapen. Je mocht absoluut niet praten 's nachts. Anders mocht je naar beneden om als 'straf'klusjes te doen. De klusjes kon ik persoonlijk geen straf noemen. Meestal was het juist super gezellig om samen af te wassen of aardappels te schillen. Een klein blundertje: de leiding komt altijd een paar keer controleren of je stil bent. Ik zat dus met mn vriendin te kletsen en we praatte erover dat we graag straf wilde hebben, omdat het altijd zo gezellig was om straf te hebben en omdat we ons verveelden. We hadden dus niet gehoord dat de leiding binnen was gekomen en ons hele gesprek gehoord heeft. Ze hebben ons helaas niet gearresteerd, omdat ze wisten dat we straf wilden. Het heeft ons dus best wel wat moeite gekost. Ook hebben we de leiding een keer terug gepakt. We hadden mijn teddybeer aan een touw gebonden en door het raam op het dak gelegd en het touwtje vastgemaakt zodat die beer op het dak hing te bungelen. We riepen dus Johan, een staflid en zeiden dat er iemand om het dak zat en er niet meer af kon. Hij rent naar buiten en ziet dus een teddybeer hangen. Voor straf moets de teddybeer de grond likken. Dat Arinda, ook een staflid de straf uitvoerde is er een film gemaakt ( jaja, zo gek was de leiding. een teddybeer straf geven ). Nog eventjes over de gekte van de leiding. Gingen ze midden in de winkelstraat in Doetinchem liedjes zingen. In Doetinchem gingen we vossenjacht doen ( vond ik niet heel leuk ) en daarna mochten we iets van 3 uur shoppen. Wat ik als shopaholic natuurlijk wel leuk vond. Heb met twee meiden ons helemaal plat geshopt. Bij de Douglas parfum gekocht en heel veel oorbellen. Ook had ik bij de BLOKKER geurstokjes gekocht. Heb het tijdcshrift Beauty and You meegenomen bij de ICI PARIS XL. Ff tussen haakjes trouwens. Heel leuk tijdschrift. Lijkt een beetje op de Vogue, alleen staat in de Vogue ook veel kleding en in de Beauty and You alleen make-up. We hebben daar ook geluncht bij de HEMA. Lekker een ham-kaas croissant gekocht en zo'n heerlijke hema muffin. Ook hebben we een cadeautje voor de leiding gekocht als dank voor de gezelligheid in deze week. Voor de dames een zeepketting en voor Johan twee muffins. Wij allemaal kregen van de leiding de groepsfoto op mooi papier afgedrukt. Het afscheid was een ramp. Heel veel meiden hadden de tranen in hun ogen ( ik ook hoor ). Ik vond het zo erg. Het idee dat je al deze mensen waarschijnlijk nooit meer zou zien. Dat is echt heel erg. Ik mis ze nu nog steeds en ik moet de hele tijd naar de foto's kijken. Maar nu even genoeg over kamp.

Nog iets wat ik even met jullie wilde delen. Ik was vandaag in de Appie Heijn en ze hadden het kook&bak schap helemaal vernieuwd. Heel veel nieuwe bakmixen. Enkele voorbeeldjes die ik heel erg leuk vond en eigenlijk wel moest delen met jullie.

Homemade mini cakes twee soorten

Homemade Mini cakes pakket

Homemade mix voor Belgische wafels

Homemade Complete mix voor wafels

Homemade mix voor halfvolle cake ( handig voor de mensen die aan de lijn zijn )

Homemade Complete mix voor halfvolle cake

Homemade High Tea pakket ( handig om snel allemaal zoetige High Tea hapjes te maken )

Homemade High tea pakket

Misschien was dit in jullie Appie er al, maar ik denk dat het bij veel Appies nieuw is en ik vind het zoiezo heel leuk om even met jullie te delen. En natuurlijk altijd weer dat alleen-water-toevoegen concept. Super makkelijk en iedereen kan het snappen. Zelf vind ik de Homemade blondies triple choc ook heel lekker. Echt een favoriet, jammer dat deze soort in veel winkels niet ( meer ) te koop is.

Homemade 1-2-3 Pakket blondies triple choc

Ik vind het altijd jammer dat niet alle soorten Homemade te koop zijn in de supermarkt te koop zijn. De enige bakmix waar ik niet echt tevreden over was zijn de American cookies bakmix. Er zitten maar heel weinig chocolade stukjes bij en de koek is niet zoals ik verwacht had. Zo crunchy en knapperig zo als ze horen te zijn. Ook staat er op de verpakking acht koekjes, maar ik haalde er 12 enorm grote en dikke koeken uit. Bijna net zo groot als een stroopwafel en best dik. Dus hou daar rekening mee. Verder vind ik de cakes heel fijn. Heel erg plakkerig. En zo'n lekker korstje. Perfecte combi.

Verder vond ik

Honig bakmix voor Glacee koeken ( ook wel roze koeken genoemd )

Honig Glace koeken roze

Honig Glacé koeken choco

Ook heeft de Albert Heijn zoals je waarschijnlijk al weet sinds kort de nieuwe serie de creatieve keuken met o.a. cupcakes, koekjes, popcakes, muffins etc. Ook de creatieve keuken is uitgebreid. Er zijn nu verschillende kleuren rolfondant en marsepein te koop. Makkelijk, want dan hoef je niet meer naar de hobbywinkel of de bakker.

AH Marsepein blauw

 

Ik raad je dus aan, wanneer je van bakken houd om zeker is een kijkje te nemen in de AH.

31 juli 2013

Lieve lezers,

Hte is bijna zover voor mij. Zaterdag ga ik op kamp. Heb er superveel zin in. Dat betekent natuurlijk wel dat ik minder op Jouwmeidensite kan zetten, maar ik denk dat het niet zoveel uitmaakt, omdat het nu toch vakantie is en je daarom minder kijkt. Ik heb wel een belangrijke oproep voor jullie ne ik vraag of je alsjeblieft gehoor wil geven daaraan. Ik heb een enquete gemaakt ( vond ik handiger dan een losse poll ). In die enquete word in 13 vragen jouw mening gevraagd over Jouwmeidensite. Er staat o.a. welke nieuwe rubriek JIJ zou willen. Stuur mij een e-mailtje: lisa.walen@kliksafe.nl of laat een berichtje achter in het gastenboek. Ik stuur dan de speciale link naar je door. Tot 30 september kun je mailen. Ik ben heel benieuwd naar jullie meningen. Verder heb ik nog een oproepje. In de vakantie zie je vaak nieuwe dingen, of je nou naar het buitenland gaat of dat je gewoon dagjes weggaat. Veel nieuwe inspiratie dus. Heb jij iets leuks om te delen? Mail het naar mij!! Dit was het zo ongeveer. Ik hoop dat jullie reageren. Vooral op die enquete. Het kost niet veel tijd. Verder heb ik nog een mededeling ( ja, het is deze keer een blog vol mededelingen en vragen ). Misschien heb je het al gezien. Die rubriek 'Mijn meidensite '. Ik wilde graag een inlogsysteem maken. Ik ben daar dus een hele tijd mee bezig geweest en heb het inlogsysteem van Webhelpje gebruikt, maar dat werkte voor geen meter. En verder kon ik geen gratis inlogsysteem vinden. Ja, eentje, maar dan konden er maar 10 gebruikers op en dat vond ik een beetje weinig. Als jullie nog wat weten. Mail me dan. Misschien...

25 juli 2013

Hallo ladies,

Vandaag lekker wezen shoppen in Noordwijk. Was heel leuk. Lekker gewinkeld. Tip: Ga een keer shoppen daar en daarna lekker naar het strand. Ook twee ijsjes op. Mijn tante ging ervan uit dat ik twee bolletjes nam, maar dat deed ik niet. Had dus een kersen-amarena ijsje genomen bij zo'n ijsdelicatesse aak. Heeeel lekker, maar een miniscuul klein bollteje. Dus zijn we naar een andere winkel geweest en heb een meloenijsej genomen. Was ook superlekker.

Nu even wat anders. Ik kwam bij toeval op een site. www.proud2beme.nl Daar lees je verhalen over meiden en jongens die eetstoornissen of andere persoonlijke hele moeilijke problemen. Het is een hele mooi site en zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen. ALS JE DIT LEEST EN JE HEBT PROBLEMEN MET WIE OF WAT DAN OOK. DIT RAAD IK JE ZEKER AAN. HIER LEER JE PROUD TE ZIJN OP JEZELF.  PRAAT EROVER! Ook is er elke avond van 7 tot 9 chat. Je kan dan je prolemen bespreken met ander meiden. heb ontdekt dat ze daar heel close zijn. Het kan je helpen. Niet dat ik problem met eetstoornissen ofzo heb, maar jij kan daar wel anderen helpen en het is heel gezellig. Het fijne is ook dat er een ( onbekende ) moderator is die je gied kan helpen. ALLES OP PROUD2BEME.NL IS ANONIEM. Het is zelfs verboden om adres, facebook, email, tel.nr, whapp enz. uit te wisselen. Het is er heel leuk. Je, kan verhalen van anderen lezen die bets wel heftig kunnen zijn. Je kan hun steunen. Er is een forum. En voordat je denkt dat je hier alleen welkom ben als je een 'probleem' hebt. Er staan ook gewoon leuke dingen op die er nix mee te maken hebbe. Beauty en mode tips. En grappige quotes en nog veel meer. Te veel om op te noemen.

KIJK ZELF OP WWW.PROUD2BEME.NL

24 juli 2013

Hallo meiden,

Staat heel de wereld op z'n kop, omdat er een jongetje in Engeland is geboren. Maarja...het is natuurlijk niet zomaar een jongetje. Het is de Engelse troonopvolger, eerste kleinkind van de kroonprins, het eerste kind van de hertog en hertogin vsn Cambridge en ga zo maar door. Eigenlijk belachlijk dat heel de wereld erboven opzit. Hoewel, als ik eerlijk ben vind ik het ook heel leuk. Ik ben fan van KAte en zat dus ook al heel lang te wachten tot the royal baby geboren zou zijn. Dus ik hoor ook bij die groep. :-) Ik heb een speciale rubriek gemaakt met al het nieuws zodat je alles ook op Jouwmeidensite kan volgen. Klik hier om naar de rubriek te gaan. Verder gaat het leven natuurlijk gewoon door, maar voor de geïntresseerden. Verder ga ik natuurlijk verder met de rest. Ik probeer een beetje een goed werkend inlogsysteem te vinden. heb nog niet echt wat goeds gevonden. Misschien weten jullie iets. Ook ben ik op zoek naar een nieuwe rubriek. Dus mail me alsjeblieft als je nog goede ideeën heb. Ook zit ik erover te denken om de rubriek boeken te schrappen. Wat vinden jullie ervan? Ik heb er niet heel veel intresse meer in en af en toe moet je ook is wat vernieuwen of niet. De rubriek boeken is nu zo ongeveer een klassieker geworden. Ik zal een poll maken. Deel je mening!

22 juli 2013

Hallo,

Een warm welkom op mijn site. Letterlijk en figuurlijk. Warmte is fijn, maar niet te erg. He is bij ons 29 graden. Ik zit hier echt zwetend achter de computer.  Heb wel leuke dingen gevonden. Mijn hersens zijn gelukkig dus niet al te erg beïnvloed door de warmte. Nadenken gaat gelukkig dus nog. Volgens de voorspellingen word het met mijn kamp ook warm. Dus wel weer een voordeeltje. Hopelijk is het op vakantie ook warm.

18 juli 2013

Hi girls,

Vandaag weer heerlijk weer en dat blijft ook zo de komende weken. Ben nu heerlijk vakantie aan het houden. Hoewel ik vakantie eigenlijk alleen leuk vind als ik wat te doen heb. Meestal verveel ik me vreselijk en heb ik echt niets te doen. Van maandag tot en met woensdag was mijn BFF geweest om te logeren. Heel erg gezellig. We zijn lekker naar het strand geweest, alleen en met een paar jongens uit onze klas waar we veel mee omgaan. Heerlijk een ijsje gegeten bij Krijn Verdoes. Was dus superleuk en heb me dus toen helemaal niet verveeld. Maar nu heb ik dus niet zo gigantisch veel te doen. Heb wel een leuke site gevonden. www.sieradenkistje.nl Ze hebben daar een heleboel verschillende soorten sieraden. Echt heel veel voor weinig geld en nu zijn er veel aanbiedingen. Ik allemaal verschillende stijlen. Vintage en modern. En er is nu heel veel sale. Ook veel populaire snor ( 0f mustache ) ringen, kettingen en armbanden. 

 

12 juli 2013

Hallo meiden,

Vandaag zit ik lekker bij mn opa&oma. Net even mijn opa geholpen om wat spullen op marktplaats.nl te zetten. Tsjaa...ook oudere mensen gaan op het internet en ( proberen ) up-to-date te blijven Stoer. daarna bessen geplukt. In de tuin van mijn opa&oma staat een gigantische struik met rode aalbessen. Een jaarlijks vakantie ritueel. Altijd superleuk. Dat doe ik al sinds ik klein ben. Helpen met bessen plukken. Mijn oma maakt er jam en taarten die meestal wordem uitgedeeld. Overigens vind ik aalbessen zelf niet zo lekker. Een beetje zurig, maar mte suiker lust ik ze meestal wel. Net eventjes naar Katwijk geweest om taart te gaan halen. Mijn oom viert morgen zijn verjaardag op de camping met een BBQ. Eerst waren we bij de HEMA geweest. Daar was alles al op, behalve de tompoucen. Maar op je verjaardag wil je meestal niet zo'n 'standaard' als tompucen. Op je verjaardag moet het bijzonder zijn. Vind ik zelf ook hoor. De taart moet heel erg mooi zijn en lekker. Daarna naar de markt geweest. Ook daar was alle gebak uitverkocht. Wel een haring en snoepjes gekocht voor mijn opa. Ten slotte maar naar Hoogvliet gegaan. Gelukkig was daar nog genoeg. Het werden uiteindelijk een koffie-mocca taart, chocolade-slagroom taart en een aardbei bavorois.

Gister ben ik lekker een dagje wezen shoppen in Hoofddorp. Je kan niet zeggen dat ik nou bijzonder veel heb gekocht. Twee shirtjes, maar het was heel gezellig. Mijn moeder kon onverwachts niet, dus ben ik maar alleen met mijn tante gegaan. Naar de Zara, Primark, WE fashion, V&d en nog veel meer winkels geweest. Was echt leuk. Hoofddorp is echt leuk om te winkelen. Heel veel ( bekende ) kledingwinkels zoals DIDI en Esprit, maar ook kleinere boetiekjes. Daarna een hapje gegeten bij de Burger King en nog even een BEN&JERRY gehaald. I love Cookie Dough.

Al die ( kleine ) dingetjes zoals Ben&Jerry's, lekker ff op de markt, zonnen, bessen plukken, BBQ en meer. Al die dingen geven toch wel het ultieme vakantie gevoel. En soms is dat al in je eigen tuin...

5 juli 2013

Hi girls,

Vanaf vandaag heb ik e-i-n-d-e-l-i-j-k vakantie. Nou ja, als ik de sportmorgen van maandag niet meetel. Alle proefwerken zijn achter de rug en ik vind zelf dat ik wel goed gescoord heb. Alleen ak was wat minder met een 6,6. Hebben jullie ook al vakantie? Of nog niet. Degenen die op de basischool zitten zullen nog geen vrij hebben, maar als je volgend jaar ook een brugmuggetje word heb je ook een weekje extra vrij. Ik ga zometeen naar de markt, daarna moet m'n moeder ovebrlijven in Katwijk op school en de rest van de middag lekker ontspannen.

 

28 juni 2013

Hoihoi,

Eindelijk weer even tijd om wat toe te voegen. Ik ga gauw weer opzoek naar wat leuke dingetjes. Heb al bijna vakantie. Deze week nog cp's ( centraal proefwerk ) en dan VRIJ!! Ik ben elke dag om 11 uur thuis, want ik heb maar twee proefwerken op een dag. Zometeen even naar de markt in Katwijk. Hebben jullie al schoolspullen gekocht? Ik wel. Heb een een print met een spijkerstof en roze rozen met parels en kettingen. Van de kruidvat. We zijn echt naar zes verschillende kruidvatten geweest, omdat ze nergens meer schriften hadden. En ook geen etiketten. Die hebben ze gewoon niet gemaakt in deze serie. Ik weet ook niet waarom. Ik zal jullie niet verder ophouden met deze zinloze blog en gauw wat leuke items toevoegen.

18 juni 2013

Hallo meiden,

Lekker zwetend van de hitte zit ik nu te typen. Heb ik eindelijk mijn zin, maar valt het toch nog een beetje tegen. Eigenlijk... vind ik het te warm. In school was het ook al zo heet. Alle lokalen zijn heet en nergens is airconditioning. Binnenkort heb ik ook geen school meer. Nog een anderhalve week. Daarna CP's ( centraal proefwerk ). Eerlijk gezegd, ik kan het word niet meer horen. Het enige wat ze nog kunnen zeggen: bereid je voor op de CP. We moeten nu mindmappen maken tijdens ZW??!! Ik denk niet dat het bij mij werkt. De tijd die het kost om een mindmap te maken, heb ik bijna nodig om te leren. Je moet er ook plaatje sbij tekenen. Ben een uur bezig geweest en nog niet klaar. Leren werkt vast beter? Denk je dat mindmappen bij jouw wel werken? Of weet je niet wat een mindmap precies is en hoe je ze maakt? kijk dan Een mindmap lijkt op een woordweb. In het midden zet je het onderwerp en dat omcirkel je.. Bijv. als je met bio het hoofdstuk 'Bloemen en planten"hebt. Je tekent er dikke takken ( lijnen )bij, net zoveel takken als parragrafen. Aan die grote takken teken je weer dunne takjes. Op de de dunne takjes moet je kernwoorden opschrijven met ene kleine uitleg als dat nodig is en wat belangrijk is om te onthouden of wat jouw te binnen schiet bij die parragraaf. Je kan er ook kleine tekeningetjes bij maken.  Dat is ong. hoe je een mindmap maakt. Er zijn ook een aantal regels. Persoonlijk vind ik ze een beetje vreemd, maar ja. Ze adviseren om kleuren te gebruiken. Het onderwerp van de parragrafen schrijf je met hoofdletters en je moet dezelfde kleur pen gebruiken. Wil je precies weten hoe je een mindmap maakt? KIjk dan bij Girlzz 4 girllzzz. Ik hoop binnenkort een artikel erover te schrijven.De tijd die het kost om een mindmap te maken, heb ik bijna nodig om te leren. Je moet er ook plaatje sbij tekenen. Ben een uur bezig geweest en nog niet klaar. Leren werkt vast beter? Denk je dat mindmappen bij jouw wel werken? Of weet je niet wat een mindmap precies is en hoe je ze maakt? Dus dit was ff een snelcursus mindmappen hoe en wat.

Maar deze week ga ik ook veel leuke dingen doen. Vrijdagavond pannekoeken eten bij mijn tante en met mijn opa ( nog vanwege vaderdag ). Zaterdag naar mijn beste vriendin. Zondag naar mijn opa&oma ook voor vaderdag. En maandag hebben we met Engels een High Tea. Iedreen maakt dan wat of neemt zelf wat mee.

15 juni 2013

Hallo meiden,

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Ik heb mijn tablet gekregen. Het goede nieuws. En dan... het slechte nieuws. Op mijn tablet kan ik Jouwmeidensite niet bewerken. IK kan wel gewoon inloggen, maar ik kan niet de bewerk editor openen. Dat betekent dus dat ik op de gewone pc moet. En dat kan nu minder vaak, omdat ik mijn tablet heb. Kortom: Het betekend dat ik Jouwmeidensite op een lager pitje moet zetten. Minder nieuwe dingen dus. Voor de duidelijkheid. Ik ben niet van plan om te stoppen met Jouwmeidensite, maar de komende tijd zullen jullie het met minder info moeten doen. Ik baal er zelf ook van, maar het is niet anders. Ik zit nu bij mn oma en opa. Heb net cakejes gebakken en zo nog ff pudding maken.

8 juni 2013

Hi girls,

Vandaag naar Hoofddorp geweest. Om te shoppen. We zijn alleen bij de Primark geweest, maar daar waren we al bijna 1,5 uur bezig. Het was er superdruk en het was best wel een hele grote volgepropte winkel. Ik stelde me een soort van H&M voor met 1 verdieping, maar het was een gigantische kledingstore met twee verdiepingen en die waren echt helemaal vol en vreselijk veel mensen. In de Bijenkorf of de V&D is het rustiger. Een buurvrouw van mijn tante zei dat ze daar hele leuke spullen verkopen, vooral kleding voor weinig geld. Nou heb ik dit keer niet echt kelding gekocht behalve een soort pyame/huispak. Wel heb ik een superleuk canvasschilderij gekocht een vintage fiets en de tekst Life is Beautiful. Maar echt, wat een gigantische winkel. Ze hadden echt leuke spullen voor in huis. Bijv. een cupcake met een kaars erin en dan moest je de deksel opendoen en dan de kaars aansteken. Of een Coffee mug met allemaal leuke designs. Jammer dat ik geen koffie lust. Het is gewoon een designbeker met een rubberen dingetje eromheen zodat je je handen niet brand en een klein gaatje. Kijk hier voor een paar voorbeelden. Typ maar is op google in: Coffee mug primark en dan afbeeldingen. Ze hebben echt veel winkels in Hoofddorp. Wil er gauw weer shoppen. Daarna wilden we nog een ijsje dus gingen we naar de Mac en kreeg ik dus een McFlurry twix. Mjamm.

5 juni 2013

Hallo allemaal,

Gister had ik een hele drukke telefoon avond, met mijn vriendinnen. Maar dat niet alleen. Mijn oom belde ook, niet voor mij maar voor mn vader, mara die stond dus net even onder de douche. Was ik dus voor niks naar beneden gesprint om op tijd te zijn. Ik ging dus weer naar boven. Twee minuten later ging de telefoon weer. Ik stormde dus weer naar beneden. Achteraf had ik het er voor over gehad om nog 100x sneller te gaan maar ja. Het was weer mijn oom. Hij was vergeten te vragen of ik een tablet wilde!!! Hij had een Samsung Galaxy tab.2 gekocht, maar hij gebruikte hem nooit. Ik mocht hem dus hebben als ik dat zou willen. Nou dat wilde ik natuurlijk wel. Was natuurlijk superblij. Ik wilde voor mijn verjaardag eigenlijk een tablet vragen, maar dat hoeft nu dus niet. Ik mag m gewoon zo ophalen voor niks. Een supergloedjemeganieuwe tablet! Kan ik bloggen via mijn tablet. Klinkt leuk hè? Hoop dat het een witte is, maar ik denk niet dat mijn oom een witte heeft gekocht. Whatever???!!! IK KRIJG EEN TABLET!

3 juni 2013

Hoihoi,

Eindelijk, eindelijk word het lekker weer. Aan het einde van de week is het 24 graden. Heerlijk. Ik heb weer een nieuwe hobby ontdekt. Gratis proefmonsters bestellen. Of een-gel-terug-actie. Ook leuk. Alleen vervelend dat je altijd een bon moet uitprinten en je het vaak niet op je eigen rekening kan laten storten. Ze doen het vaak alleen op 'normale' rekeningen. Maar je kan wel gewoon proefmonsters bestellen. Parfum, shampoo. Het is allemaal leuk. Typ in op google: gratis proefmonsters of producten/spullen enz. Leuke site, natuurlijk alleen voor meiden: www.gratisvoorvouwen.nl Voor sommige acties heb je facebook nodig. Niet getreurd. Heel veel dingen kan je zonder problemen bestellen. Op marktplaats heb je vaak topdeals. Op de homepagina en dan een beetje naar beneden scrollen. Je ziet dan vaak aanbiedingen. Ook handig is je aanmelden op www.dagactieinjemailbox.nl Elke dag krijg je dan een mail met de beste acties van merkspullen/kleding. Vaak gratis, of alleend de verzendkosten. Marktplaats is ook een goeie shopplace. Met een beetje geluk kan je merkshirtjes kopen voor €5,- helemaal nieuw. Ook andere dingen vind je daar vaak voor hele leuke prijsjes. Alleen ff een accountje anamaken en het kan beginnen. Surf dus gauw naar www.markplaats.nl Je kan natuurlijk ook een fashion-swap party houden met je vriendinnen. Kijk bij Girlzz 4 girlzzz wat een fashion-swap party is en hoe je het organiseerd. Kortom, genoeg mogenlijkheden om goedkoop te shoppen.

28 mei 2013

Beste meiden,

Ik heb besloten om de rubriek 'Musthave' te verwijderen. Op de één of andere manier kreeg ik gewoon geen ( nuttige ) bruikbare inspiratie. Ik heb nou besloten om deze rubriek te vervangen door een rubriek te maken met cadeautips en tips om cadeaus leuk in te pakken. Ik heb daar ontzettend veel ideeën over en ik heb gemerkt dat het lang niet makkelijk is om een leuk cadeau te vinden.

22 mei 2013

Hi girls,

Morgen met gym lekker zwemmen. Normaal gaan we naar de sportvelden, maar doordat het steeds heel erg regent gaan we niet. De gymzaal is bezet, want daar doet VMBO 4 examen. Onze gymleraar kwam dus maar eventjes melden dat we zouden gaan zwemmen. We krijgen vanaf nu twee leraren. Een man en een vrouw. Die vrouw zouden we eigenlijk krijgen, maar ze was al in verwachting en toen brak ze ook nog is haar voet. Ze is toen gestopt met werken en toen kwam een man als invaller. Omdat ze nu weer terug is gaan ze maar samen les geven. Opzich best grappig, twee gymleraren. Ben wel benieuwd wat we gaan doen. Hopelijk neit baantjes trekken, ook al zie ik de leraren nog niet de hele dag van de glijbaan gaan Tong uitsteken. Vandaag was het de laatste dag CITO. Nederlands was een ramp, en wiskune viel heel erg mee. Normaal ben ik goed in Nederlands en dramatisch in wiskunde, vandaag was het andersom.

Vandaag nieuwe gympen gekocht. Lage met roze bloemen. Vind ze wel gaaf!

TIP: Kijk bij scapino! Veel merkschoenen ( zoals Vans ) in prijs verlaagd.

www.scapino.nl

 

14 mei 2013

Ha meiden,

Deze week is het projectweek voor mij, wat dus inhoud dat ik geen normale lessen heb, alleen project. Gister ben ik naar Blijdorp geweest om het gedrag van dieren te bestuderen. Niet echt fantastisch, maar het was verder heel leuk in de dierentuin. Vandaag hadden we het over omgaan met elkaar. Er kwam een militair om erover te spreken en er was een lezing van de bond tegen het vloeken. Allemaal wel leuk, maar eigenlijk heb je gewoon 6 uur lang hetzelfde vak en dezelfde leraar ( je mentor ). Morgen gaat het over verkeer :-(

Donderdag gaan we praten over milieu, ook al zo interessant. Maar vrijdag gaan we nara het Omniversum en het Tikibad. Heb er echt enorm veel zin in. Nog twee zware dagen...

9 mei 2013

Hi girls,

Vandaag ben ik natuurlijk lekker vrij. Heb net een hele stapen tijschriften van Rivièra Maison gekeken. Een fantastisch leuk merk. Alleen ook niet-normaal-erg duur. Ik zou alles wel willen hebben maar ja... Inspiratie opdoen is ook leuk. Het RM magazine kan je gratis krijgen per post door je aan te melden.

http://www.rivieramaison.com/page/54/1/Op-de-hoogte-houden.html

Er staan heel veel leuke foto's in en tips om je huis/kamer te stylen. En je kan natuurlijk altijd ergens een veel goedkoper Look-a-like kopen. Dat is wat ik altijd doe. Dus als je fan bent, aanmelden maar!

1 mei 2013

Hallo allemaal,

Al dat gedoe ook weer lekker voorbij, hoewel ik het allemaal wel leuk vond om te zien. Heb trouwens niet de hele dag voor de tv gehangen. Ik heb alleen de abdicatie gezien en de eed in de kerk. Tussendoor ben ik in Katwijk geweest. Op de rommelmarkt gekeken enz. Heb een leuke krultang gekocht van het merk Carmen, voor €2,- Doet het supergoed. Ben er alleen niet zo handig in. Mijn haar is twee keer helemaal vast gaan zitten in de borstel. Ik ben denk gewoon niet handig. Ga wel morgen naar de kapper. Een heel nieuw kapsel laten knippen. Ik heb nu lang haar maar ik wil het kort en misschien en soort pony. Moet nog ff gaan bedenken wat ik nou precies wil 

29 april 2013

Hallo allemaal,

Morgen lekker koniginnedag. Heb er enorm veel zin in. Ik ga met een vriendin naar Katwijk. Mijn ouders gaan TV kijken, maar ja... Daar had ik echt geen zin in. Vandaag ook lekker vakantie vieren. Hoop dat het lekker weer word. Ben ook al lekker bezig met zomerkleertjes shoppen. Ik heb al best veel, maar ja ik vind het nooit TE veel.

24 april 2013

Hoi allemaal,

Deze week was het allemaal best wel hectisch. Maandag waren de scholen gesloten vanwege die dreiging. Vandaag en gister stonden er agenten. Iedereen wilde op de foto. Kom je op FB ineens allemaal leerlingen met agenten op de foto. Ook nog eens een nieuw rooster. Wel heerlijk dat het nu zulk lekker weer is. Ga gauw wat nieuwe dingetjes opzoeken, want ik loop geloofk een beetje achter 

1 april 2013

Hallo meiden,

Vandaag naar schiphol geweest. Mijn ouders wilden wat leuks gaan doen en mijn vader wist dat er op het terras ( het dak ) van schiphol en replica van een Fokker vliegtuig ( niet echt heel interessant ). Ik had meer zin in schiphol plaza, de winkels. I love shopping! Dus ging ik met mijn moedern alvast naar plaza. Eerst bij The body shop geweest. Mijn moeder wilde namelijk heeeel graag haar favoriete parfum ruiken. Het schijnt dat ze die vroeger al lekker vond. Ik dacht: nou ja, ik had toch wel naar The body shop gegaan dus doen we het nu gelijk maar. Behalve allemaal reclame voor parfum en beauty pearls ( zouden ze die niet kunnen verkopenLachen) lag er ook een hele verzameling van bodybutter. Geen idee wat dat nou weer mag zijn. Een soort boter-achtige zeep. Of scrub? Het leek er wel op. Er zaten van die korrels in. Ze hadden het in de meest rare geuren. Granaatappel. Limoen enz. Allemaal best leuk, maar ik weet nog steeds niet wat het is. The body shop is wel altijd leuk ingericht. Overal hangen bij die parfums, bodybutter, beauty peearls, lipsticks, olies enz. van die staafjes en krijtbordjes met 'try '. En het ruikt er heerlijk. Daarna zijn we naar Mexx&Esprit gegaan. Die merken zitten daar samen in één winkel. Je zag inderdaad heel veel wit en pastel. Ik vond het wel heel leuk. Lichtroze en en zachtgroen, HEEL MOOI. Alleen één nadeel ( vind ik tenminste ). Die wijde(re) T-shirts worden weer in. En ik hou juist heel erg van strakke shirts. Dus ja... maar mezelf kennende: ik wil niet dat alle meiden zulke shirts hebben en ik niet dus zal ik waarschijnlijk toch binnenkort 1 of meer exemplaren in mijn kast hebben hangen. Hoezo slachtoffer van de mode? Ach, misschien ga ik ze ooit nog mooi vinden. Het lijkt me vele malen erger dat lange rokken tot je enkels weer in worden of van die enorm wijde broeken. Dan vallen die shirtjes best wel mee vind ik. Verder heb ik natuurlijk ontelbaar veel cafe's, bars en restaurants gezien. Dutch&delicious, eet smakelijk, Deli France, Hema enz. En natuurlijk die goeie, ouwe Starbucks. Daarna lekker ongezond bij de Mac gegeten. Morgen weer de harde werkelijkheid in: SCHOOL!

28 maart 2013

Hoihoi,

Vandaag op school paasviering gehad. Het vierde uit en dus om kwart over 12 thuis. Aaah, echt lekker.

Morgen vrij en maandag ook.

IK WENS JULLIE EEN HEEL GOED PASEN!!

21 maart 2013

   Heey girls,

Ik zag net dit plaatje staan! Want ja, vandaag is officieel de lente begonnen. Nou nog niks van te merken. Vanmiddag alleen even toen ik uit school fietste. Het zonnetje scheen een beetje. That's it. En van het weekend gaat het weer vriezen.Baaal. De lente is er nog niet. Wat er wel bijns is: PASEN. Tijd om een paar lekkere receptjes op te zoeken en tips. In de folder staan allemaal leuke dingetjes enzo. Vooral de paasspecial van Lidl vond ik heel leuk, heel veel lekkere dingen en het zag er leuk ook. Wil je m ook lezen klik dan op deze link en je kan de digitale versie lezen.

http://www.lidl-pageflip.com/nl.html?kid=ydCNRC

Maar de hele site van Lidl vind ik heel leuk. Een paas high tea bijv. en cakepops maken. Kijk zelf maar.

11 maart 2013

Hey allemaal,

Als je het nog niet gezien heb, ik heb een nieuwe rubriek toegevoegd. Allemaal grappige testjes, maar ook voor als je een baaldag heb. Heb jij een leuk testje ( met vijf keuzes het liefst )? Zet een berichtje in het gastenboek of via het contactformulier.

Morgen moet ik weer naar de williewortelwedstrijd. Heb er echt geen zin in, maar ja, we moeten. We moeten in één keer een hele uitvinding in elkaar draaien en ook nog eens eerst de spullen ervoor kopen. Het enige voordeel is, dat we het vijfde weg mogen. Dat is echt het enige leuke. Als je zegt dat je voor de williewortel weg moet krijg je altijd vrij. Spijbelen gaat dus best makkelijkKnipogen 

Willen jullie stemmen op onze uitvinding, de pechpomp. Dat kan tot en met 2 april! Kijk op: http://vote.sparklit.com/web_poll.spark/?pollID=1134175&pollalign=center Laat jouw stem horen!

1 maart 2013

Hey meiden,

Zit nu gezellig bij m'n opa&oma. De meidensites zijn weer open. Ik heb weer heel veel nieuwe kledingsites kunnen vinden. Pasteltinten zijn het echt helemaal dit voorjaar. Je ziet bijna lichte tinten. Veel lichtroze, blauw en zeegroen. Maar ook veel heldere felle kleuren en en luchtige jukjes. Precies mijn smaak in ieder geval.Ik ga maar ff een collage maken met wat nieuwe voorjaarsimpressies denk ik. Bij Embrace zag ik hele leuke dngetjes in de folder. Hij ze dus in de gaten. En de webwinkels krijgen natuurlijk hun nieuwe collectie binnen. Dan heb ik heeeel veel zin om alles te kopen. Stoffen ballerina's en enkellaarsjes met hakken zie ik overal. Alleen meer pastelkleuren. Dus als je blond ben. Ze adviseren speciale kledinglijen voor blonde mensen omdat pasteltinten daar zo goed bij kleuren. Heb ik even pech met mijn zwarte haren.

 

Vannavond had ik zelf een pizza gemaakt. Heel lekker. Je kan gewoon een kant-en-klare pizzakit kopen met deeg op een rol en een potje saus. De rest kan je zlef doen. Bijv. van het merk 'tante Fanny'kijk op www.tantefanny.nl Maar ook AH huismerk heeft sinds kort een pizzakit. Heel leuk om te maken en makkelijk. Vaak mislukt het deeg, maar met zo'n pizzakit gaat het perfect. Ze vullen wel enorm, maar ze zijn superlekker. Leuk voor een vriendinnenfeestje ofzo. Allemaal minipizzaatjes zodat iedereen zijn eigen smaak heeft. Heel gezellig!!

23 februari 2013

Halloo allemaal,

Mijn vakantie zit er weer op helaas. Voor sommige van jullie moet ie nog beginnen zeker, of niet? Heb bijna de hele week gelogeerd. Mijn zusje ook. Ze had bij mijn tante allemaal cupcakes en popcakes gemaakt. Popcakes is echt mijn nieuwe eetverslaving. Tis jammer dat je na eentje al vol zit. Ze vullen echt enorm. Maar het is heel leuk om te maken. Wel lastig om er een glazuurlaagje om heen te doen en te versieren. Het is al heel snel te zwaar. Maar ik zal het recept online zetten. Echt zeker de moeite waard om te proberen.

Omdat ik me verveelde heb ik een rekenmachine alfabet gemaakt. Handig voor tijdens een SO wis en gewoon tussen de wis les door. Hier komt het. Je kan het alleen gebruiken als je een CASIO rekenmachine heb. Ik heb een CASIO fx-82MS maar ik denk dat ie het op andere CASIO's het ook wel doet.

A Alpha+a
B Alpha+b
C Alpha+c
D Alpha+d
E Alpha+e
F Alpha+f
G 9
h 6
I 1
J 1,
K 3
L 7
M Alpha+M+
N Alpha+M+ ( Is een M en dan een , ) = M,
O 0 ( nul )
P Shift+ nCr
Q/q 9,
R 8
S 5
T 7
U 4
V √ ( worteltrekteken )
Alpha+M+ ( Is een M en dan een + ) = M+
X x ( vermenigvuldigingsteken )
Y Alpha+,

 

16 februari 2013

Haaihaai meiden,

Allemaal een beetj een leuke valentijnsdag gehad, veel kaartjes, cadeautjes enz. gehad haha. Ik niet hoorr... Voor mij was het een gewone dag. Okee, ik had wele en chocoladereep gehad van de meiden, maar jda dat 'telt' niet echt. Vrijdag had ik lekker de hele dag vrij. Tsja, de leraren hadden zin in een personeelsuitje. Van mij mag dat best ietsje vakerKnipogen Ik heb deze week zoiezo al niet fantastich veel op school gezeten. Was veel uitval, omdat een aantal leraren al drie weken ziek zijn ofzo. Ga vanaaf lekker neer mn vriendin om daar te logeren. Heb er onwijs veel zin in. Daar ben ik tot donderdag, dus verwacht deze week niet veel niews. Sorry, maar ben toe aan vakantie. Allemaal een suuuupervakantie toegwenst.

Heb wel een paar leuke sites dus die zet ik online bij 'meidensites' heb je toch nog een reden om ff op internet te surfen.

4 februari 2013

Hey meiden,

Laatst was er een storing bij Jouwweb. Schrok me een ongeluk. Heel het gastenboek was verdwenen en Girlzz 4 girlzz ook. Ik dacht echt: Nee hè. Vooral bij Girlzz 4 girlzz. Alles wat daar staat krijg ik natuurlijk nooit meer terug. Gelukkig is alles gewoon weer goed gekomen hoor. Ben nu druk bezig met de Willie wortel wedstrijd. Moet er de komende drie dinsdagen naar toe. Wel een beetje jammer van m'n vrije middag ( ik ben dan het 6e uit ), maar verder is het wel heel leuk om te doen. We zitten in de finale dus... Deze week ook nog is veel huiswerk dus het word een druk weekje. Maar, op zich is het wel leuk al die dingen. Doe je nog eens wat anders. Ook krijg ik nog een workshop over jezelf presenteren en decors en alles wat daarbij komt kijken. Ben benieuwd.

Wil je ons idee, de pechpomo nog een keer bekijken of heb je m nog niet gezien? Klik op deze links.

http://www.williewortelwedstrijd.nl/nieuws.html

Bij finalisten zie je als tweede: De pechpomp staan en daar achter: Naomi, Lisa, Jesse en Willem en dan Alliander ( het bedrijf waarmee we de pechpomp gaan bouwen ).

Als je op het woord pechpomp klikt krijg je ons promotiefilmpje zien.

 

22 januari 2013

Hallo allemaal,

Het is weer een tijdje geleden dat ik blogte, maar hier is er weer eentje. Heb het design, maar weer is veranderd. Ik vond die bloesemfoto super. Niet echt winters, maar zo mooi. En dat lichte paars vond ik wel heel leuk er bij passen. Ik vind het wel het mooiste design wat ik gebruikt heb. Voorlopig dus even geen andere. Vanochtend kwam ik met moeite op school. Ik vind die sneeuw nu wel een beetje iritant worden. Een paar dagen is leuk... Ik heb nog steeds niet geschaatst :-(. Door die sneeuw kon ik  het eerste stuk vanaf huis lopen en het laatste stuk naar school. Dat laatste stukje is echt zo lastig. Er word nooit gestrooid, maar er ligt wel altijd megeveel sneeuw. Vandaag had ik m'n boekbespreking. Een 8,0 dus opzich best wle redelijk. Morgen gaan we naar Corpus. Eerst zouden we gaan fietsen, maar vanwege de sneeuw komt niemand met de fiets dus moeten we lopen. Een half uur. Heen en weer terug door de sneeuw. Grrr...

17 december 2012

Hello Ladies,

Allemaal al een beetje in kerstsferen? Ik wel in ieder geval. Kerst is één van mijn favoriete periodes van het jaar. Ons huis hangt al weer helemaal vol met kokken en er staat een kerkje. Alleen de kerstkransjes heb ik nog niet gespot in de kast Lachen. Maarre...als ik ze zie liggen zitten ze waarschijnlijk niet lang meer in de verpakking. En dan nog SHOPPEn. Alle kerstkleren en kerstmarkten hebben een verslavende uitwerking op me. Soms hang ik zowat kwijlend bij een etalage van Esprit ofzo. Maar ja...mijn moeder zegt altijd: Bij jouw komt er aan kleren kopen nooit een eind. Is wel zo. Als ik computer kan ik het gewoon niet laten om ff overal te snuffelen voor een aanbieding. Maar ja. Kerst is ook altijd gezellig ( voor mij ), omdat ik altijd veel familiebezoekjes krijg en naar familie toe ga. En we gaan altijd gourmetten. Heerlijk!! Ik wens jullie allemaal heel fijne BIJNA kerst!

8 december 2012

Hallo allemaal,

Vandaag even naar het strand geweest. Lekker even uitwaaien. Ik moest ook nog wat kopen voor de kooruitvoering. We hebben 14 december een kerstconcert. De dresscode is zwart en rood. Zwart heb ik wel, maar rood niet. Ja, één rood zomerjukrje mét korte mouwenOnbeslist. Niet echt... Hebben jullie zin om te komen? Woon je in de buurt van Leiden? Kom dan ook. Toegang is gratis.

Kerstconcert ( koor en instrumentaal )

Waar: Marekerk

           Lange Mare 48

           2312  GS Leiden

           tel. 071-5121208

Wat: Kerstconcert m.m.v: Driestarcollege schoolkoor, Driestarcollege ensemble

Tijd: De kerk is vanaf 19.15 open. De avond begint om 19.45

Hoe kom ik er: Vanaf Leiden Centraal station ong. 10 minuten lopen

                         Met auto goed te bereiken.

Toegang: Gratis

 

LET OP!! De Marekerk zit midden in de binnenstad. Parkeren met de auto ( op vrijdagavond ) is heel lastig. Bovendien, let op betaald parkerenen zones voor vergunninghouders. Doordeweeks tot 21.00 alleen betaald parkeren mogelijk. Het parkeersignaleringssysteem geeft in het centrum van de stad aan waar parkeerruimte beschikbaar is. Op het parkeerterrein aan de Haagweg is altijd ruimte vrij en er is vervoer naar de binnenstad beschikbaar.

 

23 november 2012

Hallo allemaal,

Ik heb een hele leuke site gevonden om je foto's te bewerken. Echt voor meiden. Je kan een regen van hartjes op je neer laten komen. Een leuke kader enz. Hieronder wat voorbeeldjes.

De site heet www.glitterfoto.nl!! 

Je moet wel telkens op toepassen drukken. En dan moet de site weer even laden. Heel snel gaat het niet, maar het resultaat is erg leuk!!!

6 november 2012

Haai allemaal,

Vandaag naar museum Oudheden geweest voor project. Was best wel leuk, maar heel veel dingen ook nite. Er waren sieraden en potjes enzo met van die jaartalletjes erbij. Heb wel een heleboel leuke foto's ervan.Je mag er namelijk gewoon fotograferen alleen ZONDER flits want dat is slecht voor de verf, omdat ie uit de tijd van de oude Egyptenaren stamt. Ik heb een aantal foto's in deze blog gezet. We hebben mummies, hierogliefen, dodenboeken enz. bekeken. En een één of andere kist met schedels en botten. Maar ja...het is altijd beter als school. Dus Oudheden is best wel leuk om een keer te kijken. Ze hebben ook een afdeling Grieken&Romeinen en ook eentje gewoon van Nederland.

 

 

3 november 2012

Hoihoi allemaal,

Heb een belangrijke oproep. Ik ben bezig een verhaal te schrijven ( niet om uit te geven, maar voor de lol ). Misschein zijn er meiden tussen de 11-14 die mijn verhaal willen lezen en willen vertellen wat ze er van vinden. Ik vind verhalen schrijven heel leuk.

Het verhaal waar ik nu mee bezig ben gaat over meisje die in haar dagboek vertelt wat ze allemaal mee maakt. Over haar geheime liefde, een verwende tweeling uit Londen en nog veel meer grappige dingen.

Intresse? Vul dan het contactformulier in.

Voor vragen kun je natuurlijk ook het contactformulier invullen of je vraag in het gastenboek achterlaten. Alvast bedankt.

30 oktober 2012

Hallo allemaal,

Weer een poosje geleden dat ik wat schreef. Steeds had ik net geen tijd om nog wat nieuws toe te voegen of om nog wat te bloggen. Maar ga gauw weer wat beginnen. Ja...je kunt je tijd maar één kaar gebruiken hè? Krijg bijna mijn eerste rapport, ben benieuwd. Sta alleen voor gym en wiskunde niet zo goed. Voor gym moest ik een cijfer krijgen voor basketbal. Dat kan ik echt niet. En wiskunde snap ik gewoon niet. Verder zijn alle vakken leuk. Morgen eerste twee uur uitval. Yess!!

17 oktober 2012

Haai allemaal,

Vandaag is mijn broertje jarig dus hebben we een feestje. De visite kan elk moment komen. Heb er wel zin in. Morgen ga ik naar de Familiedagen. Samen met een vriendinn en daarna blijf ik bij haar logeren. Ga nu nog even wat leuke dingetjes zoeken. Er staat al een poosj eniet echt veel nieuws meer op. Maar ja...iedereen verdient weleens vakantie toch ;-)

2 oktober 2012

Hoi allemaal,

Morgen ben ik lekker vrij, want Leiden viert dan 3 oktober. Donderdag en vrijdag ben ik om half een al uit. We hebben dan een instaptoets. Om je vaardigheden te testen. Dus... lekker rustig. Ook nog een verjaardag van allebei mijn opa's.

29 september 2012

Hallo allemaal,

Vandaag lekker geshopt in Leiden voor laarzen. Ik heb hele leuke gekocht. Grijze, suede met een riempje en je moet ze omslaan, want het is een hoog model. Zoo gaaf. Mijn tante heeft dezelfde. Best grappig. Ook nog enkellaarsjes gekocht. zwart en ook sude met aan de zijkant een strik. Echt gaaf. Winkelen is zooooooooo verslavend. Als ik eenmaal begin, kan ik gewoon niet meer stoppen. We hebben een broodje gegeten bij de Hema en lekker verder. Ook bij The Body Shop geweest. Allemaal aanbiedingen. Alleen heb ik al heel veel douchegel enzo dus hoef  ik het niet meer. Wel jammer. Ook nog bij een paar winkeltjes geweest met allemaal van die hebbdingetjes. Kleine etuitjes, lipgloss in cupcake/pinguin/baboesjka enz. vorm enz. Allemaal van die gekke en grappige dingen. Ook hadden ze geborduurde kussens met hertje senzo. Die winkel is helemaal roze en allemaal andere zoetige kleurtjes. Bij een andere winkel heb me tante hele leuke ladeknoppen gekocht. Grijze en witte rozen, zoooooo leuk.

Zometeen viert mijn vader zijn verjaardag dus dat word lekker feesten. heb er zin in.

27 september 2012

Hoi allemaal,

Word momenteel overladen met so's, reps en toetsen. 6 oktober heb ik de cito. Ben benieuwd. Heb gewoon minder tijd om te jouwwebben. Zit vaker te computeren voor huiswerk dan voor me lol. Nou ja tis niet anders.

Nog een oproepje!

HEEFT IEMAND NOG EEN LEUK IDEE VOOR

JOUWWEB?

HEB JIJ

BIJV EEN LEUK VERHAAL OM MET ANDERE JOUWMEIDENSITE-

BEZOEKERS TE DELEN? MAIL HET MIJ.

22 september 2012

Haai girls,

Heb sinds dinsdag slotjes gekregen. Het inzetten deed wel een beetje pijn. Ze deden zo'n plastic gebitje in. Over 1,5 week voor de onderkant. Heb roze slotjesAfgesloten. Onderkant wil ik rood of paars. Dus slotjes vallen bij mij mee. Ik heb er geen last van gehad. Ik kon alleen de eerste dag niet zo goed een hap nemen van iets. Het inzetten was echt het ergste. Zometeen ff shoppen. Heb nieuwe laarzen nodig en mijn zusje moet even haar ogen laten testten.Ze ziet niet zo goedStoer. Heb net ook de halve serie van Maaike&Domenico gelezen. Die zijn zoooooooo leuk. Echt verslavend.

17 september 2012

Hoihoi allemaal,

Ik heb nu ff iets minder tijd om op internet op zoek te gaan naar leuke dingetjes op zoek te gaan. Maar er komer zeker nog nieuwe dingen op. Misschien de ene keer meer als de ander, maar ze komen erop. Jouwweb is bezig met het updaten van allerlei nieuwe gadgets dus volop mogelijkheden om leuke dingetjes online te zetten. Ben zelf ook erg benieuwd wanneer ze klaar zijn. Maanadg is mijn tas echt ht zwaarst van heel de week. Dan heb ik voor elk vak boeken. Heb ook weer een nieuw rooster gekregen. De oude klopte niet ofzo. Er is gelukkig niet heel veel veranderd.

Nu de herfst eraan komt ga ik wat leuke herfstige fotootjes, tips enz. opzoeken. Veel plezier!

6 september 2012

Hallo allemaal,

Vandaag mij brood, drinken en koekjes enzo vergeten. Op donderdag verkopen ze altijd tosti's. Ik besloot om maar een tosti te kopen. Het meisje voor mij had net de laatste. Echt balen. De soepautomaat stond ook niet aan dus heb ik de hele dag op een pakje sultana geleefd. Best knap he? Tip: plak een memoblaadje op de koelkast

 

30 augustus 2012

Hoihoi,

Ik zit nu voor de tweede dag op de Driestar. Het is heel leuk. Verhalen over verdwalen en uitgescholden worden zijn echt overdreven. Je weet het zo. En uitschelden valt mee en de leraren letten heel goed op. je krijgt de 1e dagen wel veel info en nieuws over je heen. Dus opschrijven is heel handig. De aula is gezellig en de katine heeft lekkere dingen. Alleen je tas  met boeken is onwijs zwaar. Soms krijg je vier  boeken voor 1 vak mee. Je sjouwt je echt een ongeluk. Het is wel leuk om telkens een andere leraar te hebben. De meeste zijn wel ardig. Wat wel opvalt is dat ze zeggen dat ze allemaal het mooiste en beste vak geven. BV is heel leuk. Bij bio een filmpje gekeken. Over observeren enzo. Opzich was het filmpje leuk, alleen de bedoeling van de leraar was gewoon niks, maar ja... In ieder geval is het heeel anders als de basisschool. Meer afwisselender. Soms ben je natuurlijk ook eerder uit. vandaag bijvoorbeeeld om vijf over twee. Morgen helaas wel tot het zevende. Wel een goed rooster opzich.

27 augustus 2012

Haiii meiden,

Zo vanavond naar de opening van de Driestar. Morgen beginnen. Heb er onwijs veel zin in. Heb me de afgelopen week echt enorm verveeld. Het is altijd dat als je vrij wilt dat het niet mag en als je naar school wil dat je vrij heb. Eigenlijk zouden ze gewoon het aantal weken dat je vrij heb moeten optellen en dan mag je zelf kiezen wanneer je ze gebruikt. Dat zou pas een verbetering zijn. je hoeft je dan nooit meer te vervelen.

25 augustus 2012

Hallo allemaal,

Vandaag m'n mobiel gekocht in Leidsehage. Bij de Dixons. Een soort Blackbery in het wit maar dan van LG. Hij is suupermooi. Ook een hoesje van De HEMA gekocht. Grijs met witte bloemen. TIP: Koop je een soort Blackberry die er erg op lijkt. Koop gewoon een BB-hoesje. Hoef je niet te zoeken naar de maat. Is altijd goed. Helaas komt de simkaart met m'n abbonnement pa over 5 werkdagen :-(. Daarna ook nog ff een broodje gekocht bij Bakker Bart. Daar zijn de rougout/sate broodjes echt super. Heb echt veel zin in de Driestar. Heb alles al. Heb op internet een goede checklist gevonden voor de brugklas. Zet m online bij 'tips'.

22 augustus 2012

Heyyy meiden,

Vandaag is m'n vriendin komen spelen. Lekker ffe wezen shoppen bij de Action. Rozencreme en lipgloss gekocht. Was mijn lipgloss kwijt. Vraag me niet hoe, maar ik ben m kwijt. Kost m weer geldHebberig. Lipgloss met vanillegeur. Zoo heerlijk. Morgen sportkleren kopen met m mijn ma&tante. Een broek en sprortschoenen nodig. Heb gelijk de eerste dag sportdag. Heb er heeeeeel veel zin in. Nog een paar dagen vakantie. Soms is vakantie vermoeiend en saai. Na Oostenrijk wil ik direct naar school.

20 augustus 2012

Hoiiii,

Vandaag nog 1 weekje vakantie. Ik moet volgende week dinsdag om half tien beginnen. En om half een weer uit. Heb er zin in. Bij  ij niet zo heet als gister. Mee geweest mijn broertje en zusje op wezen halen bij school. Heb nog wat oude klasgenoten gezien. Was wel leuk.

 

16 augustus 2012

Hallo allemaal,

Ik ben weer terug!!!! Het was super in Oostenrijk. Heel lekker weer enzo. Veel gezwommen. EN gewinkeldTong uitsteken. Het weer was heel lekker. Nog 1 weekje vakantie en dan naar de Driestar. Heb er zin in. Ga nu weer druk opzoek om de leukste dingen op te zoeken.

Was gister ook jarig. Een fiets gehad, scrapschilderij en een heel leuk zeepje. Kijk op www.soapyschoice.nl waar het te koop is. Zaterdag komt de rest van de familie.

13 augustus 2012

Lieve lezers!

Hier weer een berichtje uit NL. Ik ben terug, het was super. Heb nu niet zoveel tijd om uitgebreid te vertellen, maar binnenkort weer veel nieuwe dingen. Morgen ga ik mijn nieuwe fiets ophalen. De 15e ben ik jarig.

26 juli 2012

Hey vakantieverslaafdelezers!

Ik heb nu al echt las van bijna-naar-oostenrijk-gaan kriebels. We zijn al druk koffers aan het pakken etc. Ik heb ook alles bij elkaar geraapt. Eten in geslagen. Want ze hebben in Oostenrijk geen pasta, hagelslag en ander beleg behalve tientallen soorten jam. Omdat i een poosje weg ben extra veel nieuwe dingen dit keer. Hou alles in de gaten.

23 juli 2012

Lieve fans!

Ik ga het deze week megasuperturboxxl druk krijgen. De redenen:

1. We gaan deze week op vakantie.

2. Ik ben bijna jarig.

3. Ik ga een nieuwe fiets uitzoeken.

4. Ik moet kleren bij elkaar zoeke etc.

5.IK BEN GEWOON CHAOTISCH!

Dit is dus een van de laaste blogs voor ik terug kom van vakantie. Dus waaarschijnlijk komt er ook niet zoveel van het internet plunderen voor de leukste meiden van NLHuilen Maar...er is WIFI in ons appartement, dus wie weet. Als ik nog eventjes tijd heb gauw wat nieuwe dingetjes toevoegen.

Liefs

18 juli 2012

Hoihoi allemaal!

Ik heb een leuke serie foto's! Zo gaaf. Allemaal van schattige kindjes. Er komen ook behangetjes bij. Waar een sterretje linksboven staat hoort erbij. Heel leuk. Er zijn heel veel plaatjes ervan. Verder ga ik zometeen nog een rubriek toevoegen. Welke...dat blijft nog even geheim. En het design wordt ook binnenkort veranderd.

En ook wil ik de site van mijn vriendin promoten!

Kijk op de site www.mybestfriends.jouwweb.nl. Heel mooi gemaakt. Ziet er vrolijk uit. De site staat vol met allemaal handige dingetjes zoals een relenmachine, woordenboek, buienradar, google maps etc. Ook zijn is superleuke uitspraken zoals deze:

 • Wees nooit trots op je kennis terwijl je nog meer te leren hebt

 • Je kunt nooit minder leren

 • Van examens krijg je uitslag

 • Ik snap niet waarom je voor wiskunde tafels moet kennen maar geen stoelen

 • Mensen opleiden kost veel geld, mensen niet opleiden kost kapitalen

 • School is net als kinderarbeid, werken werken maar geld Ho maar

 • Kijk naar jezelf en niet naar een ander, behalve bij een proefwerk

 • Een goede buur is het halve proefwerk

Voor meer kijk op www.mybestfriends.jouwweb.nl

17 juli 2012

Hallo allemaal!

Vandaag ben ik naar m'n tante te gegaan om te logeren. Morgen gaan we als het lekker weer is naar de stad om te winkelen. Vandaag ga ik aan mijn scrapalbum werken. Ik heb er nog niet zoveel mee gedaan. Eigenlijk had ik er nooit zin in. En omdat het toch niet zulk mooi weer is gaan we toch niet veel naar buiten. Donderdag ga ik met mijn opa en tante naar het pannekoekhuis. Gaan we gezellig pannekoekn eten. Net ff muziek gedownload voor op de mp3. Nu nog wat dingetjes toevoegen.

11 juli 2012

Hallo allemaal,

Lekker vakantie. Jullie denk ik ook toch. Zometeen bij m'n vriendin spelen. Dan nog ff een paar dagen niks doen Wenkbrauw ophalen. In de tweede week ga ik lekker logeren bij m'n tante. Derde week inkopen voor de vakantie doen en een nieuwe fiets uitzoeken. Voor de rest zie ik het wel. Ik heb in ieder geval nog genoeg te doen. Hopelijk wordt het weer een beetje beter. Het is bij ons gemiddeld achttien graden. Ik zou best in Limburg willen wonen nou. Die zitten op ruim 20 graden. In Oostenrijk, in het plaatsje waar we naartoe gaan is het op 2600 m 0 (!!!) graden en 's nachts -2. Ook niet om vrolijk van te worden dus. Misschien helpen deze foto's een beetje voor het zonnige zomergevoel!

5 juli 2012

Hoihoi!

Vandaag vakantie. Was om 12 uur al uit. Vanavond hebben we het afscheid. Eerst eten en dan muziek en powerpoint. Zometeen ff een cadeautje kopen voor de meester.

28 juni 2012

Hallo!

Nog maar 8 dagen school en dan vakantie. We gaan twee weken naar Oostenrijk. Heb er echt heel veel zin in. Gelukkig hebben we geen huiswerk meer. Deze las ik:

huiswerk? geen tijd!!

k heb echt geen tijd om te leren. Een jaar heeft 365 dagen om te leren. Trek daar 52 zondagen vanaf, dan zijn er nog 313 dagen. Tijdens het jaar zijn er 50 dagen waarop het te warm of te koud is om te kunnen studeren. Dus zijn er nog 263 dagen. We slapen 8 uren per dag, dat zijn 123 dagen per jaar. Dus hebben we nog 141 dagen. Als we 1 uur per dag mogen doen waar we zin in hebben, zijn dat nog eens 15 dagen per jaar minder en blijven er dus nog 126 over. Per dag verspillen we 2 uur tijd aan eten en drinken, dat zijn 30 dagen per jaar dus blijven er nog 96 dagen over. We besteden per dag 1 uur tijd aan praten met vrienden en familie, dat zijn 15 dagen totaal, dus resten er nog 81. Overig schoolwerk neemt 35 dagen van ons dus blijven er nog 46 dagen over. Trek daar nog eens 40 dagen vakantie vanaf, dan blijven er nog 6 dagen over. Je bent minstens 3 dagen ziek, dus heb je slechts 3 dagen over om te studeren. Als je dan nog 2 dagen per jaar weggaat, blijft er slechts 1 DAG over, en deze dag is je verjaardag doe mee met staken op minder huiswerk, kopieer dit bericht dan!

Ik vond m echt grappig. Eigenlijk is het gewoon waar Tong uitsteken. Nu ff computeren en dan eten.

26 juni 2012

Hoihoi!

Vandaag kennismaking op de Driestar. Best leuk. Morge schoolspullen shoppen met m'n vriendinnen en dan nog twee weken school en dan eindelijk vakantie!

23 juni 2012

Hallo meiden,

Deze tekst verscheen op mijn hyves. Een gedichtje. Ik moest even nadenken, maar na een poosje begreep ik de Engelse betekenis.

Go never away without greetings


Go never back without a kiss


If you have something unexpected meet will


You can it never do


Go never away without talk

 
That does your heart sometimes always pain


Because what you in the morning have leaving


There may be tonight no more!

 

De Nederlandse vertaling is zo

Ga nooit weg zonder te groeten

Ga nooit weg zonder een zoen

Als je het noodlot zult ontmoeten

Kun je het nooit meer doen

Ga nooit weg zonder te praten

Dat doet een hart soms zo'n pijn

Wat je 's morgens heb verlaten

Kan er 's avonds niet meer zijn

 

Ik kende de tekst wel, maar alleen in het Nederlands, niet in het Engels. Ik dacht. Ik zet m ff op mijn site. Vooral de laatste twee zinnen moet je maar eens goed doorlezen!

Because what you in the morning have leaving


There may be tonight no more!

15 juni 2012

Hey allemaal,

Maandag nog maar drie weken school, tenimnste vakantie. Dan lekker tot 28 augustus vrij. Binnenkort ga ik kennismaken op de Driestar, 26 juni. De klassenlijst heb ik al en ik ben nu druk bezig schoolspullen te kopen. TIP: Kijk bij de V&D Schoolcampus. Daar hebben ze megaveel soorten agenda's, schriften, notebooks, kaftpapier, etiketten, pennen, etui's enzo. Ik denk dat ik de Pip en Oililyschoollijn neem. Had een hele leuke tas van Pip gezien uit de serie ' Trip to India '. Dan neem ik nu denk ik een Esprit of een Converse All Star tas. De Esprit schoollijn vind ik trouwens ook supergaaf. Wil je ook ff kijken. Ga dan naar http://www.vd.nl/wonen/kantoor/school.html, daar zie je de pagina van de schoolcampus. Persoonlijk vind ik gewoon zelf shoppen bij V&D leuker. Met je vriendinnen bijvoorbeeld. Nu ga ik gauw ff wat dingen toevoegen.

 

2 juni 2012

Hallo allemaal,

Gisteravond hebben we met alle meiden uit de klas een high rea gedaan en een workshop taarten versieren met marsepein. Dat was heel leuk. De vrouw die die workshops gaf heet Marjan de Mooij. Kijk op haar website voor foto's, info, prijzen enz. www.huisvolheerlijkheden.nl. Het was een boltaartje met botercrème en banketbakkersroom. Maar je kan nog veel meer doen. ( Mini ) cupcakes maken en versieren, een ( kinder ) high tea, chocolade en bonbons en nog veel meer. Kijk bij de fotogallerij voor dingen die zij gemaakt heeft. Ze zorgt voor alles. Bordjes, bestek, de ingredienten, uitsteekvormpjes en alles wat je nodig heb om het te maken. Echt een aanrader om bij haar een workshop te doen. Daarna gingen we high teaen. We hadden chocosoesjes, bananensoesjes, arretjestaart, vruchtenbowl, mergpijpen, zeevruchten, snacks, cupcakes etc. Het was heel leuk. We deden het op het bedrijf van mijn vaders vriendin. Ze hebben een hoveniersbedrijf ( heel bekend in de bollenstreek ). Daarna gingen we verstoppertje spelen in de hal waar alle machines stonden. Grasmaaiers enzo. Je kon tussen de auto's en in de laadkleppen. Echt een hele goeie plek om daar verstoppertje te spelen. Het was echt heel gezellig.

HELE PAGINA MET GAMES! Nieuwe recepten!

24 mei 2012

Beste lezers,

Het is zulk lekker weer. Ik ga al een paar dagen op m'n teenslippers naar school. We hebben ook al watergevecht gedaan. Alleen mochten we geen water meer van de leraren. Toen gingen we het aan mensen in de buurt vragen. Sommige deden het nog ook, 30 flesjes vullen! En er waren natuurlijke ook mensen die sacho waren. Morgen maar tot 10.45 school. Dan gaan we de rest van de dag weg met onze klas en groep 7. De vrijdagmeester van groep 7 heeft een soort van creatieve middag georganiseerd. Echt heel leuk. Op het bedrijf van een opa en oma van een jongen uit m'n klas. We moeten een kookpan meenemen en oude kranten. De meester wil alleen niet zeggen waarvoor. Nou ja dat zie ik morgen wel.

 

19 mei 2012

Beste lezers,

Vandaag bij ons eindelijk weer eens lekker weer. Eigenlijk dom dat ik binnen op de bank aan het laptoppen ben ( is dat een bestaand woord ). Oh ja...ik kreeg net een mailtje van Jouwweb.nl. Er stond in dat ze allemaal nieuwe functionaliteiten hebben toegevoegd. Er is ook het één en ander veranderd. Het kan dus zijn dat je soms wat geks tegenkomt. Excuses hiervoor. Ik moet het allemaal nog even uitzoeken!

16 mei 2012

Hallo allemaal!

Vandaag m'n laatste dagje logeren. Ik heb zelf een hele leuke ketting gemaakt. Glaskralen, doorzichtige kristallen, zwarte kralen en zilverkleurig in allerlei vormen en maten. Ook heb ik er een bedel aangemaakt met een hekle grote hart-hanger. Dus een tip voor jouw: MAAK ZELF JE KETTING! VEEL LEUKER EN ORIGINELER! Het lijkt net of ik m in de winkel heb gekocht, want er zit ook gewoon een kettinkje aan. Geen touwtje. Armbandjes maken doe ik ook altijd zelf, maar dat moet eigenlijk wel. Mijn polsen zijn veel te dun voor de armbanden uit de winkel ( vind ik soms best jammer ). Maar ik heb nu heel veel leuke armbandjes voor niks. Ik heb een parelarmband met een ovaal kraaltje erin met een gezichtje erop. Heel leuk. Ook heb ik een zwarte gemaakt met een grote glaskraal erin. Ik draag die heel veel. Morgen ga ik helaas al naar huis Wenkbrauw ophalen. Maar mijn zilveren bedelarmband vind ik ook nog heel leuk. Die draag ik ook bijna elke dag. En ik heb een hele mooie gouden ketting met een dwarsfluit eraan. Die draag ik alleen maar met een uitvoering of een feestje ofzo. Als ie kapot is kan ik oo geen nieuwe kopen, want ik heb die ketting op vakantie in Oostenrijk gekocht. Ik ben echt sieradenverslaafd. en parfum-gek. Ook wil ook nog heel veel sjaals nog erbij. Zeker één van de Amerikaanse/Engelse vlag. Eentje die zo in zijn. dat past ook bij mijn jas. Die is donkerblauw. Bij ons in Katwijk is een hele leuke winkel met alleen sieraden, parfums, sjaals, tasjes ( heel veel clutch ), en wat lipgloss enzo. Daar kom ik heel vaak. Vooral voor sieraden. ook hebben ze de Burberry Britt, één van mijn lievelingsgeuren. Het winkeltje heet MKM. Kijk wat ze verkopen of waar een winkel bij jouw in de buurt is. Meer info op hun site: www.mkmdesign.nl.

15 mei 2012

Hey allemaal!

Net even naar Leiden geweest. Ik heb van mijn oma een zilveren ring gehad. Al een paar jaar geleden, alleen toen waren m'n vingers veel te dun. Een paar dagen geleden vond ik m weer tussen een stapel ongebruikte sieraden. Alleen het rode steentje was eruit. Daarom gingen we daar kijken voor een pareltje of iets dergelijks. Alle kralenwinkels afgesjouwd, maar nergens zagen we wat we zochten. Uiteindelijk vond ik een heel klein glaskraaltje. Echt leuk. Ook hebben we een parel gekocht. Heel mooi. Echt enorm moeilijk om te kiezen. De glaskraal of het pareltje. Ik heb de glaskraal gekozen, want die is wat neutraler. een parel vond ik een beetje té overdreven staan. G=De ring is heel leuk geworden.

NIUWE TIP!

14 mei 2012

Hallo meiden!

Vandaag begonnen aan m'n laatste weekje vakantie begonnen. Ik logeer bij mijn tante. Ga ik cupcakes bakken, winkelen en knutselen. Net even naar de Winkelhof en de Big Bazar geweest. Bij de Big Bazar hebben ze van alles voor heel weinig geld. Ik heb twee sjaaltjes voor een euro gekocht, heel leuk. Ook leuke bling-bling sieraden voor als je er van houd. Wil je ook eens kijken of er een winkel in de buurt is? Kijk op www.bigbazar.eu. Dus voor heel weinig geld kan je soms leuke dingetjes krijgen. Als ik naar de tassenwinkel ga betaal ik zeven euro. Heb ook een leuke site gevonden met plaatjes: www.members.chello.nl/j.mols/indexnost.html. De site is wat onoverzichtelijk, maar de plaatjes zijn heel leuk. Ik zal er een paar online zetten!

 

HEEL VEEL NIEUWE ACHTERGRONDJES, RECEPTEN!

7 mei 2012

Hey meiden,

Vandaag weer een dagje naar school. Hierna weer een weekje vrij. Het is heel gek maar ja...De meeste van m'n vriendinne hebben maar 1 week. En ik hoorde zelfs dat sommige middelbare zelfs GEEN vrij krijgen. Kindermishandeling. STEUN ALS DIT BIJ JOUW OOK HET GEVAL IS! Ik hoop dat het volgende week een beetje lekker weer is, want ik vindt het eigenlijk veeeeeel te koud. Is dat bij jullie ook zo of woon ik gewoon in een ijskoude uithoek van Nederland Lachen? Dan maar treurig naar zomerse plaatjes kijken. Verder is er niet zoveel bijzonders meer. ga gauw zomerse plaatjes online zetten voor mijn zomergevoel en dat van jouw!

Ik heb het gastenboek op de homepage verwijderd. Ik vond het een beetje klein en onopvallend namelijk. Nu een aparte pagania. Alleen toen dacht ik...dan staan er helemaal geen berichtjes meer op als ik dat andere gastenboek verwijder. Heb dus alle berichtjes letterlijk overgetypt. Daarom zijn ze nu allemaal op dezelfde dag geschreven. MAAR PLAATS EEN BERICHTJE EN GEEF DE TIP VAN MIJN SITE DOOR!

NIEUWE ACHTERGRONDEN!

30 april 2012

Hi meiden!

Vandaag lekker Koninginnedag gevierd. Met mijn vader, moeder, broertje en zusje naar Katwijk geweest. Even op de markt gekeken. Sommige mensen hadden zulke leuke dingen. Ik zag een kraampje met stoffen hartjes, prikborden, sleutelhangers etc. Zo schattig! Het was heel gezellig, maar ik werd wel knettergek van die band. Toen nog even naar het strand geweest. Heerlijk weer. Lekker rennen in het zand. Mijn moeder was niet zo lekker, dus die ging daarna naar huis. Wij bleven nig even. In de winkelstraat van Katwijk waren allemaal springkussens enzo. Ben ik niet op geweest, want ik krijg altijd gelijk wratten Wenkbrauw ophalen. Vanavond om half elf is er vuurwerk aan de boulevard. Hopelijk gaan we daar ook naartoe. Hoe lang hebben jullie vakantie? ik twee weken. Het is wel raar geregeld dit jaar. Ik heb een week vrij, een week school en dan weer een week vrij. En de onderbouw heb zelfs drie weken! Gaan jullie nog een dagje uit of logeren ofzo. Ik ga naar mijn mailvriendin in Opheusden. Tot en met groep zes hebben we bij elkaar in de klas gezeten, maar toen is ze dus verhuisd. Dat vond ( en vind ) ik heel jammer, maar we bleven wel bellen/mailen. Pas belde ze m op en toen stelde ze voor of ik naar Opheusden kwam. Ik heb er dus heel veel zin, want ik heb haar al bijna twee jaar niet gezien. Kunnen we weer even bijkletsen.

Nu even wat anders. Je weet vast wel wat marktplaats.nl is. Een site waar je nieuwe/tweedehand spullen kan aanbieden. Sommige mensen bieden daar ook wilde dieren aan. Slangen, uilen, krokodillen enz. dat is natuurlijk verboden. Het is dus dierenhandel en dat mag niet. Ben je het daar ook mee eens en vind je dat Marktplaats die advertenties moet verwijderen? Teken de petitie via http://vroegevogels.vara.nl/Petitie-Marktplaats.921.0.html. Al meer dan 33.000 mensen vinden dat ook. Dieren verhandelen is DIERENMISHANDELING! Mail al je vrienden deze link ook en vraag of zij het willen tekenen en willen doorsturen.

26 april 2012

Lieve lezers,

Ik heb bijna vakantie. Jullie ook? Ga zaterdag naar de verjaardag van m'n nicht. Heel veel zin in. Vandaag hebben we vaderlandse liederen gezongen. Ik heb meegespeeld met de dwarsfluit. Was heel leuk. Bij de Zilvervloot kon je er gewoon niet meer tegenop spelen. De kleuters zingen heel hard ( en valsKnipogen) mee. 

Hebben jullie de laatste tips al gezien? Die haal ik uit het HOI-tijdschrift ( Hoe overleef ik ) tijdschrift. Daarin staat van alles over beauty, ontspan en webtips. Ook vind je er interviews met en over meiden. Het tijdschrift is gebaseerd op de HOI-boeken van Francine  Oomen. De hoofdpersoon is Rosa. Haar ouders zijn gescheiden en haar moeder is even getrouwd met een verschrikkelijke man, Alexander ( Apenbil ). Uit dat huwelijk wordt Abel ( Appie ) geboren. Apenbil overlijd en haar moeder trouwt later met meneer Enrico Rosetti ( een Italiaan ). Ze leert hem kennen doordat Rosa een zaterdagbaantje heeft bij hem. Uit dit huwelijk wordt Eva ( Eefje ) geboren. Haar vrienden zijn Joya ( later Joy ), Carmen, Sacha, Jonas, Esther en Noa. In de eerste delen komt Lidwien ook voor. Sacha heeft een dochtertje op haar 14e, Jade. Ze heeft verkering met Vincent ( Neuz ). De schrijfster is niet echt gelovig dus... Maar de boeken zijn echt te gek voor pubers. Heb ze allemaal gelezen. In de HOI staan ook veel (resultaten ) van tests enzo. Veel info ( voor pubers ) en leuke plaatjes. Knutseltips enz. Ook een blz. over eten. Bijv. aardbeimouse en wat voor ongezonds erin zit en dat je het beter zelf kan maken. Het ziet er van binnen en van buiten heel kleurig uit dus het moet opvallen. De schrijfster is ook erg milieubewust. Je vindt er dus veel over biologisch eten en bio-kleren. Lees het is! Ga naar de bieb of bladerd het gewoon even bij de Bruna ofzo door. De moeite waard!

NIEUWE TIPS, BOEKEN!

23 april 2012

Nieuwe tips, nieuwe site

 

14 april 2012

Lieve meiden,

Vandaag was het weer heerlijk weer. Eerst heb ik me een poosje heel erg verveeld. Toen naar de speeltuin geweest. Mijn opa en oma wonen daar ook vlakbij. We hebben een soort van gegoumet met kipburgers, frikadelen en chicken wings. En...een lekker ijsje. Thuis weer een ijsje. Echt super.

NIEUWE TIPS, ACHTERGRONDEN

12 april 2012

Hallo allemaal,

Weer wat van mij. Ik ben info aan het verzamelen voor mijn powerpoint. Die ga ik doen met mijn vriendinnen. Over cupcakes. Heb je informatie over cupcakes? Mail het dan. Mijn e-mail vind je bij contact.

Heb je hyves. Kunnen we vrienden worden.

http://lisa-walen.hyves.nl/

5 april 2012

Lieve meiden!

Vandaag mijn laatste schooldag. Morgen lekker, jullie ook? Ga lekker uitslapen. Krijg een lekker paasontbijte hopelijk ( ga een recept online zetten ). Vanmorgen kon ik bijna niet naar school. Gister ben ik wezen shoppen met m'n vriendin. Ik heb mijn fietssleutel in haar tas gedaan. Toen ze weg ging ben ik vergeten de sleutelbos eruit te halen. s'Morgens wilde ik naar school en toen bleek dat mijn fiets op slot stond. Overal gezocht. Heb die vriendin gebeld. Ze had m inderdaad. Ben op mijn zusjes veel te kleine fiets gegaan en m'n zusje achterop, bij mijn moeder. Gelukkig was ik op tijd op school.

NIEUWE RECEPTEN

2 april 2012

Hey allemaal!

Het is alweer bijna Pasen en Goede Vrijdag. 2e Paasag hoopt mijn mailvriendin met haar ouders te komen. Heb er veel zin in. Jullie hebben waarschijnlijk dan toch ook vrij, toch? Op school heb ik een nieuwe stagejuf. Lang geleden. De laatste keer was groep 5 ofzo. Maar ze gaat in elke groep stage lopen. In groep 5 loopt de zoon van onze meester stage. Jammer dat ie niet bij ons komt, maar ja, dat mag niet : vader en zoon... Huj is heel aardig. Wel komt ie af en toe bij ons binnenwandelen. Tijdens de broodpauze bijvoorbeeld. Vandaag was het weer lekker weer. ze voorspellen dat het weer licht gaat vriezen. Nou ik hoop van niet. Ik vond het nu net zo lekker. Mijn poes heeft ook de lentekriebels. Als ze in de tuin loopt zitten er 4 katers of noh meer op haar heen. Echt waar! Allemaal mauwend en jankend. Vet iritant. Maar ze blijft gewoon zitten waar ze zit. Eigenlijk hopen we dat ze niet zwanger word, anders zitten we straks met kittens net voor en in de vakantie. Voor 1 kat kan je nog wel een oppasadres vinden, maar voor meerdere word het wel wat moeilijker. Dux, zo heet ze is ook nog wel jong, 7,5 maanden dus misschien TE jong om kittens te krijgen. Hopelijk.

Oh ja ik ben van plan om een boek te gaan schrijven. Nou ja..ik ga het niet uitgeven ofzo, maar gewoon voor m'n plezier. Als het af is probeer ik het online te zetten. Het komt in ieder geval  op de homepage te staan. Lukt het niet om bij de blog te zetten dan kun je me mailen en krijg je het per e-mail.

 NIEUWE TIP

28 maart 2012

Lieve lezers!

Vanaag naar Katwijk geweest met m'n vriendin. Bij de MKM geweest. Een superleuke winkel die alleen maar superleuke, oorbellen, kettingen, sjaals, haarbanden, riemen, tasjes, meidenlipgloss, parfum, broches enz. verkoopt. Heb een zwarte zonnenbril gekocht met zilveren vlinders aan de zijkant. Gekeken voor AlLSTARS gympen voor m'n vriendin. Uiteraard bij de Ici Paris, de Mooi en Rituals ( een plaatselijke parfumerie ) geweest. Helaas kregen we hier geen proefmonsters. We hebben ons wel helemaal volgespoten. En natuurlijk op het strand. Was heeeeeeeeeerlijk weer. Het zand was superlekker warm en we hebben een ijsje gekocht en een heel eind gewandeld. Heb zelfs al in de zee gestaan. Viel mee. Niet dat ik erin zou zwemmen, maar voor de tijd van het jaar ging het nog wel. Echt heel leuk. Jammer dat voorspelt hebben dat het kouder word.

 

26 maart 2012

Beste meiden!

Vandaag heb ik genoten van het heerlijke lenteweer, jullie ook? Ik heb stiekem m'n teenslippers al aan Lachen. Ben alleen nog een beet wit. Gauw bruin worden dus. Misschien woensdag met m'n vriendin nog ff naar het strand. Ijsje eten op de boulevard. Dat is dan weer een voordeel als je dicht bij zee woont. Ook nog kijken voor een zonnebril. Die pilotenbrillen vind ik gaaf. Alleen wel een beetje groot. Er zijn hele leuke winkels in Katwijk. Bij 1 winkel hebben ze heel leuk PIP-servies. Vinden jullie dat ook zo leuk? Alleen jammer dat het zo duur is. Oilily is ook leuk, maar net zo duur. Op school hebben een paar meiden zo'n PIp weekendtas. Leuuuuuuuuuuuk! Er zitten hele leuke hangers aan. Kan wel Oilily achtergrondjes erop zetten. Enne..als je hyves ben en van Oilily houd kun je lid worden van deze hyve:

http://oilily2.hyves.nl/?ref=hyves&pageid=

Heb ook de PIP-hyve gevonden. Ga wat leuke fotootjes ervan op deze site plaatsen. Kan ze niet allemaal plaatsen, maar ze zijn allemaal superschattig.

http://pipstudio.hyves.nl/

 

NIEUWE TIPS, RECEPTEN EN ACHTERGONDEN

 

 

 

24 maart 2012

Lieve meiden,

Vandaag ben ik met m'n tante wezen winkelen in Leiden. Er is dan een hele leuke, grote en gezellige markt. Ik ben bij een superleuke winkel geweest. Met allemaal schattige accesoires. Kijk op www.engeltjesendraken.nl. De naam van de winkel is wel een beetje raar, maar ze verkopen hele leuke dingen ( met name voor meiden, ook wel voor jongens ). Voor een meidenkamer, hebbedingetjes, leuke lampen, houtwaren, paardencollectie en nog veeeel meer. Kijk maar gauw op de site! We wilden ook nog voor een jas kijken bij de V&D, maar helaas, mijn maat was er niet meer. We hebben nog een smoothie gekocht. Ook nog even bij Kijkshop gekeken. Hebben ze heel goeedkope mobiels sieraden en nog veel meer ( elektronica ). Heb een leuke ketting met een hartje gekocht. Zoals jullie weten ben ik verslaafd aan dure parfum. Ook ff bij de Ici Paris en de Douglas gekeken. Bij de eerste Ici Paris een tester, bij de tweede niks en bij de Douglas drie! Was een hele aarduge mevrouw. En ook nog dure! Heb nu al van Hugo Boss, Jill Sander, Estee Lauder, Gucci en Chanel. was heel gezellig. Ook nog dure bodyoil gekocht, van zes voor een euro! dagaanbieding! Kortom, was heel gezellig!

Goede zondag!

NIEUWE BOEKEN, WEBSITES!

 

22 maart 2012

Hey meiden!

Ik heb vandaag m'n rapport gekregen. Gelukkig niet  gezakt. Beetje hetzelfde gebleven. Vandaag heb ik ook de doos van handwerken meegehad. We hebben een doos gemaakt met een bedje en een dekentje. We hebben een vloerkleed geweven en we zijn bezig een muis te maken. Die krijgt een poncho'tje. Echt heel gaaf. Moet helaas ook nog aan m'n werkstuk dus schrijf ik niet zoveel. Misschien plaats ik nog wat dingetjes als ik tijd heb.

21 maart 2012

Hey allemaal!

Het is al weer een pooje geleden dat jullie wat hoorde. Vandaag was het superlekker weer? Hebben jullie ook lekker buiten gezeten? Ik heb m'n teenslippers al aan gehad. Ze zijn echt heel leuk en ik had het megaheet dus... Maar ja, vandaag is ook de lente begonnen. Had een ele middag vrij en m'n broer en zus waren ergens anders. Me't m'n moeder wezen winkelen. Heb een leuke gerbera gehad. En ik heb een ijsje op. Ik vind Ben en Jerry's zo lekker, jullie ook? Is helaas wel duur. Zo'n klein bakje kost drie vijftig. Brownie fudge is favoriet. Ga nu gauw wat nieuws erop zetten!

Liefs

NIEUWE DVD, ACHTEGRONDEN FOTO'S TOEGEVOEGD AAN 'OVER MIJ',  recepten, gedichten.

 

16 maart 2012

Lieve lezers!

Hier weer een berichtje van mij! Vandaag repetitie biologie, een negen. We moesten megaveel leren en we kregen maar tien vragen Onbeslist. Nog even naar de bieb geweest! Ik ben enorm verslaafd aan boeken. Ik heb zo'n hoge, beetje ouderwetse boekenkast. In onze bieb is nu een nieuw lenersreglement. Je mag onbeperkt boeken lenen. Dat levert soms wel hele grappige situaties op. Mijn vader zag pas een meisje dat 52 boeken meenam. Voor haar klas zei ze! We lagen echt dubbel van het lachen. Voor de grote vakantie mag je wel drie weken van tevoren komen, anders is er geen boek meer over! Lachen Kortom, in de bieb gebeuren heeeeele intressante dingen. Morgen met me tante naar de markt. Van haar krijg ik altijd proefmonsters van dure luchtjes. Pas een van Jill Sander. Ik ben ook al gek op luchtjes. We gaan dan naar de Douglas en de Ici Paris. Kijken of we nog wat kunnen krijgen. Mijn lievelingsparfums: Coco Chanel no.5, Dolce en Gabbana, Versace, Hugo Boss, Burberry, Estee Lauder, Yves Saint Laurent, Cool water, Ming Shu, Oilily en nog veel meer. Helaas allemaal dure. Ga daarom naar de Etos ofzo. Je ff volspuiten met een Burberry Brit. Nu nog ff op m;n site dingetjes bijwerken.

Heel veel liefs

 

NIEUWE GEDICHTEN EN TIPS!

13 maart 2012

Hey meiden!

Hier weer een berichtje van mij! Vandaag even wezen shoppen met m'n vriendin, lekkere parfum gekocht. School uiteraard. Onze meester is super, maar ook soms een beetje gemeen vervelend. Bijv. als we praten zet hij een streep op het bord. Bij 5 streepjes geen gym. Maar verder is het de coolste meeste de je je kan voorstellen. Hij vertelt altijd hele leuke dingen, maar die blijven geheim Tong uitsteken. Hij is verslaafd aan eten.  Zijn jullie ook zo verslaafd aan luchtjes en sieraden Lachen. Typisch meiden he? Daarom heb ik deze site ook opgericht, vol met dingen 'only 4 girls'. Net heb ik weer nieuwe dingen online gezet. Leuk om te doen. Voor jullie allemaal een aanrader om een site te maken. Je kan al je ideeen delen. Alleen niet zo handig als je erg op je privacy gesteld ben :-)

Lieve groetjes

Nieuwe gedichten en tips

 

10 maart 2012

Lieve lezers!

Dit is weer een nieuwe rubriek. Ik vind het altijd erg leuk om te schrijven dus... Ten eerste, ik wil jullie allemaal bedanken. Debora, super dat je me zo'n tip geeft en me wil helpen. En niet alleen Debora, IEDEREEN! Een leuk berichtje op het gastenboek is ook altijd geweldig. dat geeft een goed gevoel als mensen je werk leuk vinden. Dus je hoeft echt niet me helemaal te helpen. Één zinnetje kan al super zijn.

Nu nog een persoonlijke vraag. Ik hoop het volgende schooljaar naar de brugklas te gaan ( Wanner kun je het beste huiswerk maken, wat doe je de eerste dag met je nieuwe lesrooster ). Wie heeft er praktische/leuke/intressante tips of eerste-dag-op-nieuwe-school ervaringen. Stuur deze dan in via het contactformulier, je krijgt altijd antwoord.

Verder heb ik eigenlijk niet zoveel boeiends te vertellen. Oh ja, op mijn live-blog kun je ook de laatste veranderingen lezen.

Heel veel liefs!

 

NIEUW: BOEKEN EN CD'S!!!!