Axe

Laatst had ik een feestje van een jongen uit  mijn klas en ik had dus geen flauw idee wat ik moest geven. Ja...geld met een chocoladereep kan natuurlijk altijd, maar dat vond ik niet zo leuk. Ik had dus even aan een andere jongen gevraagd of die wat wist. Zijn antwoord was dus: geef iets van Axe, dat vinden de meeste jongens wel fijn. En ja nu hij het zei: veel jongens hebben Axe. Eerst was ik bang dat iemand dan gaat denken: oh ze denkt dat ik stink. Dat is natuurlijk niet de bedoelingLachen Maar daar schijnen ze dus niet aan te denken. Ik dus even naar de winkel om Axe te halen. Het enige ( kleine ) probleem is dan raden wat die jongen dan lekker zou vinden. Heb dus gewoon maar wat uitgezocht wat ik lekker vond.

Iets lekkers

Je kent de uitspraak wel. De liefde van de man gaat door de maag. Bak dus iets lekkers voor hem. Heel geschikt: bownies, american cookies, cakejes ( met persoonlijk tekst ) en koekjes in hartjevsorm. Of je nou wel of geen keukenprinses ben. Met de beste wil en ( een beetje ) hulp moet het lukken.

TIPS VOOR DE KEUKEN ONHANDIGE MEIDEN ONDER ONS: Koop eeb homemade bakmix. Ik ben er zelf supererg fan en niet allemaal vanwege het alleen-water-toevoegen. Ik ken geen enkele bakmix waarmee je zo snel, makkelijk en goedkoop een heerlijke cake heb!!

Foto collage

Wie vind het nou niet leuk om een foto collage op bijv. canvas te krijgen. Ik vind ze fantastisch. Als ze leuk bewerkt zijn met stickers* en leuke achtergronden.

Mijn idee om een collage te maken is op het internet en deze dan via een fotoservice bijv. HEMA of Kruidvat laten ontwikkelen. Op het internet kan je een digitale collage laten maken via Picasa. Er zijn heel veel sites om foto's te bewerken, maar dat is eigenlijk niet wat je nodig hebt. Veel sites werken niet ( weet ik uit ervaring ). Dat komt omdat deze sites allemaal door dezelfde maker zijn gecreeƫrd. Voorbeelden zijn:

Een hele geschikte site is www.easycollage.nl. Je kan ontzettend leuke, originele collages samenstellen. Bijv. jouw foto's in een schilderijlijstjes plakken, in vogelhuisjes, hartjes en auto's plakken. Ook hebben veel frames leuke achtergronden geschikt voor kinderen en volwassenen, jongens en meisjes. Daarna kan je ze laten maken op canvas. Een goede app is Piccollage. Handg eraan is dat je alle foto's kriskras over en door elkaar kan zetten. Dat kan helaas op de meeste collage sites niet, mara op verschillende apps wel. Piccolage kost niks. Maak daar een collage en zet deze over op de computer en laat m afdrukken op canvas. HEMA en Kruidvat hebben ook een speciaal programma om zoiets te laten maken, maar ik weet niet of je daarop ook collages kan maken. Ik zou zeggen kijk zelf maar is rond en probeer. Een collage laten maken via www.easycollage.nl lijkt mij persoonlijk het leukst en makkelijkst.

*= met stickers bedoel ik digitale tekeningentjes/plaatjes

Tip: Maak de collage met zoveel mogenlijk foto's van jouw en degenen aan wie je het cadeau geeft. Je kan ook een aantal ofzonderlijke foto's doen van jouw en degene die m krijgt en dan een paar waar jullie samen op staan. Leuk voor je vriendje of vriendin.

TIp: Maak een collage met foto's van de hobby's van de persoon aan wie je het geeft. Als je bijv. een collage aan je moeder geeft en ze houd van bakken. Zoek een aantal leuke foto's op van mooie baksels ( cupcakes, macarons enz. foto's zijn daar heel gecshikt voor vanwege de kleuren ) op het internet. En je kan er foto's bij doen waarop te zien is dat je moeder kookt/bakt.

 

Gift-card I-Tunes

Koop een gift-card I tunes. Bepaal zelf je bedrag!

Telefoonhoesje met eigen tintje

Veel jongens houden van nuttige cadeaus. Iets wat ze echt kunnen gebruiken. Koop een stoer telefoonhoesje en pimp op als je dat leuk lijkt. Ook leuk is: als je vriend een Iphone heeft, een telefoonhoesje laten maken met een foti van jezelf. Dat kan je bijv. bij Hema en Kruidvat doen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb